Iti multumesc nenea DAN.Orice lucru este de folos,mai ales cand este dat din toata inima.Cand am avut asa am facut si eu.CU STIMA SI RESPECT.VA SALUT
- - - Actualizat - - -
Draga prietene am cumparat din banii pe care i-am primit de la tine un lemn foarte bun pentru copii ,a costat 50 lei. ITI MULTUIMIOM INCA ODATA PTR. GESTUL TAU.Sa ai multa sanatate si reusita-n viata .
- - - Actualizat - - -
Multumesc domnului ANTAL DENES DIN BRASOV,PENTRU GESTUL DUMNEALUI.Tare ma insel eu domnul ANTAL dar nu cumva am jucat amandoi in eliminatoriu la Reghin?.Daca da sper sa-mi acordati cat de curand revansa.Luati aceasta discutieb drept una f.f.prieteneasca.
Deasemenea bunului meu prieten DAN (Alehandro)ii multumesc din suflet si sa aiba multa sanatate si fericire.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de muntean mircea
Vezi post
- - - Actualizat - - -
Multumesc domnului ANTAL DENES DIN BRASOV,PENTRU GESTUL DUMNEALUI.Tare ma insel eu domnul ANTAL dar nu cumva am jucat amandoi in eliminatoriu la Reghin?.Daca da sper sa-mi acordati cat de curand revansa.Luati aceasta discutieb drept una f.f.prieteneasca.
Deasemenea bunului meu prieten DAN (Alehandro)ii multumesc din suflet si sa aiba multa sanatate si fericire.
Comentariu