Nu aveti nevoie de streaming ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
streaming
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Eu as avea nevoie de ceva bani !!!BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Bani ai ??BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
"Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"
Comentariu
Ai pus intrebarea cu streaming-ul in mai multe sectiuni ale forumului si nu ai explicat nimic.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Nu prea stiu forumul.
Intrebarea privind streaming-ul , daca nu ati dori sa vedeti meciurile din Amatour pe internet ?
Comentariu
Daca despre asta e vorba cu streaming-ul raspunsul este da...e clar ca sunt multi care nu pot ajunge la turnee si ar dori sa vada macar finalele de la diferite turnee.BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
Comentariu
Si care ar fi costul transmisiei la o masa?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Dar de ce sa transmiti live ,cand se pot inregistra meciurile ; chiar taiate filmuletele in timpii morti...
Comentariu
eu sunt pentru stergerea acestui subiectGeoSpin Tacky (2.2mm, 42deg) / LKT Instinct+/ 729 OEM (2.1mm, medium)
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Multumim! Se poate face aceasta operatiune(cum spune si D-l (at)Dan2...doar din PASIUNE pentru AMATOUR)...Un indiciu: oricine are o camera web buna, se poate inregistra AICI si apoi transmite LIVE...Numa Bine!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:33.Procesare...X
Comentariu