Se vinde paleta cu urmatoarea configuratie: lemn Stiga Infinity Classic VPS V + FETE Stiga Mantra H pe fh si Stiga Mantra M pe rever. Paleta a fost achizitionata in Noiembrie 2019 la pretul de aproximativ 900 de Ron si folosita doar doua ore in toata aceasta perioada.O vand pentru ca ieri am jucat a 2-a oara cu ea si nu o pot controla, incepator fiind. Pretul pe care-l cer e de 470 RON. Nr meu de telefon : 0771541646.Husa nu e inclusa in pret.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vanzare paleta nefolosita
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Buna. Ma intereseaza. Pune te rog mai multe poze cu paleta, cu canturile, ambele fețe etc. MultumescJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11653
- Timișoara
Likes given: 1420Likes received: 5054
Domnule, va rog sa folositi un limbaj decent. Nu neg ca sunteti de buna credinta, dar ganditi-va ca sunteti nou pe forum si cand cumperi de la cineva, in general, te uiti sa-i vezi istoricul tranzactiilor. La dvs nu se poate asta si-atunci lumea e mai sceptica. Cu remarci de genul ca celei de mai sus, nu faceti bine...
- Aprecieri 7
Comentariu
Postat în original de VLADUL Vezi post
Ca musca'n curu' calului e replica asta. Enervant peste masura cand stii ca spui adevarul si apar personaje ca tine sa-si expuna scepticismul gratis
O formulare app de realitate era ca vinzi o paleta in stare f buna, conform pozelor.
Explicatia e simpla: paleta are peste un an vechime, la un calcul imediat. Cel putin din punct de vedere al fetelor, timpul si-a spus cuvantul. Chiar daca ele n-au fost folosite decat de 2x, cauciucul si buretele si-au pierdut proprietatile initiale. Lemnul ar putea fi "nou"...e o chestie de nuanta, pe care colegul guess who a semnalat-o...ironic, ceea ce e de inteles ca te-a deranjat, dar nici descrierea ta nu are suport 100% in realitate.
nu o lua ca pe o a doua ironie. Ai zis ca esti nou in ale tt-ului si mi-am permis sa ...imi cer scuze anticipat daca te voi fi deranjat!
numai bine!VLADUL likes this.Viscaria
FH - tenergy 05
BH - tenergy 05 fx
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:37.Procesare...X
Comentariu