Salut. Butterfly am avut cateva tenergy dar 05, 80, 64, toate date. Mai am sriver g2 si g2fx si sunt pe drum bryce speed si fx noi. Dignics nu am avut si aproape sigur nu o sa am, prea scumpe...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Soulspin Spin Offensive ST, schimb cu Xiom Calderano HAL/Victas zx gear out/Innerforce
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
senior
- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Likes given: 10Likes received: 56
Lemnele Butterfly allround sunt foarte usoare, in jur de 70 g iar cele stiga in jur de 88 g. Friendship Hinoki mai sunt doar doua bucati, in jur de 80 g
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Lemnul Butterfly allround redus la 100 lei, usor negociabil daca se cumpara si o pereche de fete noua
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Unele lemn vandute si altele noi pe stoc. Si cateva fete si palete formate noi. Primul anunt actualizat.
Lemnul Butterfly Otilia Badescu este all wood, ofensiv, cu mici lovituri si aschieri la cant si o mica bucatica de lemn sarita chiar sub lentila (doar estetic, nu influeteaza priza). Lemnul nu se vinde separat, doar cu fetele Sriver G2FX noi (merg bine impreuna).
Nu am reusit sa incarc poze cu noile palete, incerc mai tarziuUltima editare de adrian vescan; 19.mai.2021, 12:50.
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
S-au adaugat la vanzare doua lemne noi, xiom ignito si axelo. Am doar cate o bucata din fiecare, pret fix
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Pun la vanzare cateva lemne noi de la Tibhar plus cateva palete asamblate. Primul anunt actualizat
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Stiga active si butterfly all au mai ramas cate o bucata din fiecare. Tibhar t7 au o greutate de aprox 95g
Donic Sstrait scos de la vanzare
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Au venit cateva lemne noi Tibhar triple carbon si Tibhar iv-l balsa, maner concav, fara cutie. Cumparate de la dealer. Primul anunt actualizat
Au venit si alte fete noi, xiom vega japan, andro hexer +, butterfly sriver etc, in celalalt anunt
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Tibhar samsonov alpha maner anatomic se vinde acum doar ca paleta noua cu fete xiom omega 4 asia rosie max FH plus omega 3 asia 2.0 black BH, 390 lei
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Lemnele Butterfly allround s-au dat toate. Restul produselor din primul post sunt pe stoc, min o bucata din fiecare
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Lemnul Tibhar Samsonov Alpha classic scos de la vanzare; Cateva palete noi, gata formate, adaugate la vanzare. Primul anunt actualizat
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Lemn Xiom Ignito nou, la cutie - pret redus la 330 lei. Pot face paleta cu fete noi xiom omega v euro sau alte fete noi de la xiom, butterfly, tsp, andro.
Pe drum cateva lemne noi Tibhar samsonov alpha SGS Fl, ANDRO Tronum Aratox OFF+, Tibhar CO-S-3.
Pot da la schimb unul din lemnele din primul anunt pe un Xiom Diva Fl sau Xiom Musa Asia Fl, de preferinta ca nou.Ultima editare de adrian vescan; 20.iul.2021, 15:26.remy likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Primul anunt actualizat - cateva lemne noi si unele preturi actualizate. Stiga active s-au dat toate. Tibhar Samsonov Alpha SGS redus la 150 lei, pret fix
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Daca se cumpara lemn+minim o fata de la mine, lipitul cu adeziv TSP bio si taiatul cu bisturiu sunt gratuite
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Reducere - ANDRO Tronum Aratox OFF+ Fl - 180 lei. Lemn foarte rapid dar in acelasi timp cu control bun. Doar doua bucati pe stoc. Noi, la cutie. Se pot vedea in Cluj-Manastur
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Pun la vanzare din colectia personala un Lemn Xiom Fuga, maner concav, stare foarte buna (o mica atingere pe cant, vizibila doar de aproape), folosit doar cateva antrenamente. Lemnul este la cutie. 175 lei. Am actualizat lista de lemne in primul anunt.
Comentariu
Buna ziua ! Mai aveti lemnul Tibhar Rapid Carbon Light ?
Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 335
- Cluj-Napoca
Pun la vanzare din colectia personala si un Xiom Acro St , la cutie, practic nou, stare perfecta - testat cam 10 minute si pus inapoi in cutie. Este un lemn usor (82 g), flexibil, cu control foarte bun, All+. Pret 175 lei, usor negociabil daca se cumpara si o pereche de fete.
Am pe stoc si alte modele noi de fete: Xiom Sigma 2 Euro si Pro si Omega IV Elite (280 lei/perechea)
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:43.Procesare...X
Comentariu