Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
L-am luat in mana ca sa zic asa - sta super in mana , dar nu am jucat cu el . Imi era si frica la cat costa ...cred ca nici nu mi-l imprumuta proprietaru
Am tinut in mana si eu un astfel de lemn si am si dat cu el, cu fete si fara fete.
Prima observatie manerul vine turnat in mana, precizez ca am o mana normala, pentru cineva cu o mana mica s-ar putea sa fie prea gros sau prea subtire pentru cineva cu ditamai mana....
Am dat cu el, avea niste fete max pe ele, magna, si sarea destul de tare dar aveai control acceptabil tinand cont de factorul viteza.
E un lemn pentru avansati dar combinat cu niste fețe mai controlabile, gen sriver G2 FX, Solcion poate deveni o unealta ofensiva foarte buna si controlabila.
Pretul e mare pentru ca e noutate, asa se intampla peste tot dar probabil anul viitor va mai scadea, cel putin pe site-urile de profil.
Am dat cu lemnul fara fețe si pot sa spun ca sare mai tare ca Timo Boll Spiritul meu, dar sub Schlager Carbon, de exemplu. Ce m-a uimit e ca are mult control pentru clasa de viteza in care se afla, lucru bun.
Recomandat pentru jucatorii cu miscari formate care cauta un lemn ofensiv dar care sa creasca procentajul mingilor pe masa, si cu un buget pe masura....
Numai bine
Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Manerul pe care am pus eu mana era flared. Insa o forma foarte comoda.
Adica mana statea perfect lipita de lemn. Mentionez ca am o mana medie, dar cred ca merge si pentru cei cu o mana mai mare, daca pun grip nu e nici un fel de problema, chiar e recomandat pentru ca se murdareste repede galbenul acela superb.
Lemnul e ideal balansat, seamana cu Kreanga Carbon dar mai mult control (simt) si nu mai exista problema cu lipirea fetelor pe lemn din cauza suprafetei prea lucioase.
Succes
Lemn: XIOM ZETRO Quad OFF Zylon/Aramid/Carbon
Forhand: Donic BF M2 Max Backhand: Donic BF M3 2.0 mm
Oricine se joaca insa putini joaca...
Comentariu