Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Cu scuzele de rigoare, programul incalcit dnainte de concediu ma va impiedica sa ajung sambata in Buc... Succes celorlalti participanti !!
Las' ca va prind eu la Mangalia
DOMNILOR , eu nu am jucat niciodata , repet niciodata in DIV B, A , SUPERLIGA... CA SA FIM BINE INTELESI
SE POATE VERIFICA TREABA ASTA CU UN TEL LA FEDERATIE .
MULTUMESC
Dupa cum am scris in enunt, competitia se adreseaza Exclusiv Amatorilor. Din pacate, acest concept este greu de definit in Romania. Noi am considerat a fi amator, orice persoana care nu este sau nu a fost legitimata la FRTM, practic orice persoana care a beneficiat pentru o perioada de timp de antrenamente, care a invatat anumite tehnici de la antrenorii cluburilor respective, etc. Este clar din punctul meu de vedere ca un astfel de concurent are un avantaj in fata altuia care a deprins pe cont propriu tainele acestui sport. Totusi, vom respecta regula enuntata de la inceput asa ca nu vom exclude din competitie decat persoanele care sunt sau au fost vreodata legitimate de FRTM. Va rog frumos sa respectati aceasta regula, sa nu fim nevoiti sa eliminam pe cineva in mijlocul competitiei.
Multumim pentru intelegere. - - - Actualizat - - -
La Categoria Feminin:
Se retrage Salca Cristina.
Se inscriu Acsinte Oana si Rasu Brigita. - - - Actualizat - - -
Buna ziua,
In legatura cu sistemul de reprezentare in Germania, acesta nu poate fi modificat deoarece la competitia din Duisburg trebuie sa participe o echipa completa de 4 baieti si 4 fete.
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Eu nu suport biletele scumpe de tren, ca incercam si eu... - - - Actualizat - - -
Dar totusi, sa nu il las singur pe tren pe domn profesor Doru....Bogdan Mandru-Hunedoara
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
A fost un turneu frumos , cu o organizare foarte buna, felicitari pentru asta !!
Felicitari tuturor participantilor pentru determinarea de care au dat dovada !!
Clasamentul concursului se va posta aici? Exista si poze? Asa ar fi frumos sa se incheie aceasta actiune. Sunt curios la ce nivel au ajuns colegii de grupe (inf + sup).
Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor si celor care m-au batut de mi-a sunat apa in cap!
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu