Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bute vs Froch = trezirea la realitate ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Bute vs Froch = trezirea la realitate ?

Am stat treaz cu sufletu la gura sa astept meciul lui Bute. Chiar ma gandeam la un moment dat inainte de meci ca daca as fi avut o suma de bani ( gen 50 de milioane se merita sa pariez pe Bute, el avand cota la casele de pariuri de 1.5). Acum ma bucur ca nu am avut acesti bani ...

Imi place boxul ca si sport, urmaresc de multi ani mai toate meciurile importante la diversele categorii...

L-am mai vazut pe acest Froch boxand si chiar ma gandeam ca Bute are toate sansele sa-l bata. Stiam ca englezul are lovituri f puternice ( adversarii lui de pana acum recunoscand asta ) dar stiam ca are si un minus destul de mare la partea defensiva, nu pune prea mult pretz pe aparare, avand un stil agresiv si destul de ciudat. Ma gandeam ca tactic nu e f greu sa lupti cu el mai ales pt un boxer ca Bute care are un joc de picioare bun si viteza...si credeam ca daca pt mine( un amator pur al acestui sport) tactica de abordare e destul de clara pt Bute va fi floare la ureche.

Am fost socat sa vad modul in care s-a desfasurat meciul. Mi s-a parut ca e ca si cum m-as duce eu sa joc tenis cu Xu Xin ( preferatul meu ); adica AMATOR vs SUPER PRO. Niste greseli tactice care au fost evidente cred ca si pentru un om care a privit pt prima oara un meci de box. Nu poti sa stai la lupta cu o bestie ca Froch care loveste atat de puternic. Nu poti sa te bagi singur in corzi si sa-l inviti pe adversar sa dea in tine...

Parerea mea e ca ar fi trebuit sa adopte strategia lui Mayweather ( dai si fugi ).

Mi s-a parut putin penibila declaratia lui Bute dupa meci, a afirmat ca a vrut sa-l atraga intr-o capcana si de asta se baga in corzi asteptand o greseala de la Froch.

Il apreciez pe Bute pt tot ce-a facut pana acum insa realitatea e una singura : Bute nu a boxat pana la Froch cu nici un boxer de talie mondiala, cu nici unul din top 5 mondial. I-am vazut si pe ceilalti boxeri din top si as putea spune ca Ward e clar numaru 1 , dupa care Kessler si apoi Froch.

Am stat dupa meci si am auzit si anumite declaratii de la mai multi oameni implicati in mod direct sau indirect in acest sport. M-a suparat bucuria cu care a comentat Doroftei infrangerea lui Bute. Mi s-a parut o jigodie de om. Mi-a placut si mi s-a parut ca a avut perfecta dreptate in ceea ce a spus fostul campion mondial la amatori Dorel Simion, care a zis ca Bute nu stie sa incaseze , e prea soft pt a sta la bataie.

E clar ca pt Bute acest meci a reprezentat o mare trezire la realitate care cu siguranta il va macina mult timp de acum incolo...
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Nu stiu ce a vrut sa demonstreze Bute in acest meci, dar abordarea lui, din punctul meu de vedere a fost gresita. Trebuia sa boxeze cum a facut-o si pana acum, tehnic, nu sa se ia la bataie cu Froch. Cu toatea astea, nu sunt dezamagit, sunt convins ca meciul viitor va castiga si as paria 50 de milioane pe el.

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
      Mi s-a parut putin penibila declaratia lui Bute dupa meci, a afirmat ca a vrut sa-l atraga intr-o capcana si de asta se baga in corzi asteptand o greseala de la Froch.
      Cred ca Lucian si staff-ul lui nu au avut un "plan de rezerva" ... au mizat numai pe victorie .. e bine sa fii optimist dar cred ca a cam exagerat ducandu-se la Froch acasa in conditiile care Lucian era campionul si putea sa vina Froch dupa centura la Montreal . Eu cred ca nu trebuia sa demonstreze nimanui ca este valoros , a demonstrat ca are valoare castigand 9 meciuri punandu-si centura in joc . Intradevar precedentii adversari nu au fost la nivelul lui Carl Froch din punctul meu de vedere... dar atat timp cat erau challengeri obligatorii Lucian trebuia sa-si faca treaba .
      Nu inteleg cum poti sa ai o asemenea tactica ... sa-l lasi pe Froch sa vina peste tine .. sa crezi ca poti sa-l surprinzi pe contre in cazul in care Lucian nu a dublat loviturile si nu a dat serii de lovituri. Nu stiu ce s-a intamplat cu mobilitatea,viteza, tehnica lui Lucian...a intrat in jocul englezului foarte ciudat.
      Chiar daca o sa fie un meci revansa la Montreal nu cred ca Lucian o sa-l bata prin K.O pe Froch ( cu toate ca mi-as dori acest lucru ) pentru ca s-a vazut ca nu este un bun incasator si intr-un astfel de meci mai si ei . Doar sa-si doreasca foarte mult victoria si sa-si faca strategia bine sa nu stea la bataie cu acest "taun" .
      Cat despre Carl Froch .. tot respectul pentru el , victoria este incontestabila ! L-am vazut luptand si cu Arthur Abraham si in Super Six unde a mancat bataie de la Andre Ward . Froch a jucat la "totul sau nimic" venind dupa infrangerea cu Ward . A fost foarte bine motivat si a boxat pentru viitorul lui pentru familia lui , deci mult mai motivat decat Bute ... care in caz de castiga isi apara centura cu succes si cam atat. Cred ca acest meci il va trezii pe Lucian si va incepe sa boxeze cu "greii" gen : Andre Ward , Carl Froch , Kessler etc. Eu sper sa revina si sa-i bata pe cei enumerati mai sus. Sper sa se refaca din punct de vedere medical si psihic si sa revina acolo unde ii este locul !
      Ultima editare de Radu George; 27.mai.2012, 15:48.
      Lemn : Yasaka Sweeden Classic
      Fh : Butterfly bryce
      Bh : Butterfly bryce

Comentariu

Inainte de meci ma asteptam ca prin repriza a 7-a sau a 8-a Froch sa cada palanga jos , cu un croseu de stanga a lui Bute venit de nicaieri , meciul a inceput bine , Bute si-a facut jocul , l-a tinut la distanta , l-a lovit foarte bine cu stanga . Daca ar fi continuat acelas joc , in cateva reprize Froch nu ar fi avut nici o sansa , insa in a 2-a repriza Bute i-a cedat mijlocul ringului lui Froch si a intrat in aparare si in a 3-a runda , meciul era deja pierdut pentru ca Froch capatase prea multa incredere si sarea la atac fara vreun gand sa se apere , tot ce facea era sa arunce pumni de peste tot in Bute , si era doar o chestiune de timp pana sa cada , pentru ca nici un om nu ar rezistat mai mult , la fiecare atac a lui Froch primea cate 8-9 pumni din 12-13 . Ma doare sufletul ca a pierdut insa sunt sigur ca va distruge pe Froch la revansa , pentru ca Bute este un pugilist sclipitor cu o stanga devastatoare , nu degeaba are cel mai puternic uppercut de stanga din lume . Pur si simplu s-a prezentat la meci fara o strategie buna , asta e tot .
        Ma dezgustat fericirea din vocea lui Doroftei , pur si simplu m-a dezgustat , prezentatorul emisiunii de dupa meci aproape ca a vrut sa inchida transmisiunea cu el cand a vazut ca rade ca un marlan , dar nu ma mira deloc pentru ca acest indivit era pana la Bute , cel mai bun boxer roman de pana atunci si deodata a fost inlocuit si asta face un om invidios ,prost crescut si mitocan. In ochii mei Bute va ramane campion pana va fi din nou campion si cu centura , centura fiind doar un mic detaliu .
        Lemn : LKT Ayous-Hinoki
        FH: Xiom Omega IV Pro
        BH: Friendship/729 Focus 3 Snipe

Comentariu

(at)george_hptm : Nici eu nu credeam ca Lucian o sa aibe mari probleme in privinta tacticii impotriva lui Froch . Froch ca stil este previzibil ... se arunca in fata si da cat poate neglijand defensiva , el nefiind un incasator innascut . Daca Bute il tinea la respect si lua fiecare repriza in parte sa boxeze tactic .. nu cred ca Lucian avea cum sa piarda. Cat despre declaratia lui Doroftei ... am ascultat-o aseara in direct si chiar radea fara nerusinare. Imi pare rau ca la acest nivel inca mai sunt altfel de rautati .
          Lemn : Yasaka Sweeden Classic
          Fh : Butterfly bryce
          Bh : Butterfly bryce

Comentariu

Postat în original de Radu George Vezi post
            Cred ca Lucian si staff-ul lui nu au avut un "plan de rezerva" ... au mizat numai pe victorie .. e bine sa fii optimist dar cred ca a cam exagerat ducandu-se la Froch acasa in conditiile care Lucian era campionul si putea sa vina Froch dupa centura la Montreal . Eu cred ca nu trebuia sa demonstreze nimanui ca este valoros , a demonstrat ca are valoare castigand 9 meciuri punandu-si centura in joc . Intradevar precedentii adversari nu au fost la nivelul lui Carl Froch din punctul meu de vedere... dar atat timp cat erau challengeri obligatorii Lucian trebuia sa-si faca treaba .
            Nu inteleg cum poti sa ai o asemenea tactica ... sa-l lasi pe Froch sa vina peste tine .. sa crezi ca poti sa-l surprinzi pe contre in cazul in care Lucian nu a dublat loviturile si nu a dat serii de lovituri. Nu stiu ce s-a intamplat cu mobilitatea,viteza, tehnica lui Lucian...a intrat in jocul englezului foarte ciudat.
            Chiar daca o sa fie un meci revansa la Montreal nu cred ca Lucian o sa-l bata prin K.O pe Froch ( cu toate ca mi-as dori acest lucru ) pentru ca s-a vazut ca nu este un bun incasator si intr-un astfel de meci mai si ei . Doar sa-si doreasca foarte mult victoria si sa-si faca strategia bine sa nu stea la bataie cu acest "taun" .
            Cat despre Carl Froch .. tot respectul pentru el , victoria este incontestabila ! L-am vazut luptand si cu Arthur Abraham si in Super Six unde a mancat bataie de la Andre Ward . Froch a jucat la "totul sau nimic" venind dupa infrangerea cu Ward . A fost foarte bine motivat si a boxat pentru viitorul lui pentru familia lui , deci mult mai motivat decat Bute ... care in caz de castiga isi apara centura cu succes si cam atat. Cred ca acest meci il va trezii pe Lucian si va incepe sa boxeze cu "greii" gen : Andre Ward , Carl Froch , Kessler etc. Eu sper sa revina si sa-i bata pe cei enumerati mai sus. Sper sa se refaca din punct de vedere medical si psihic si sa revina acolo unde ii este locul !
            Din punctul meu de vedere si Bute ar fi trebuit sa fie la fel de motivat. Sa nu uitam ca mai toata lumea boxului a vb despre Bute ca despre un campion de plush care inca nu a dat peste nici un adversar din top5. A fost acuzat in nenumarate randuri ca si-a ales parteneri astfel incat victoriile sa fie spre el. Asta cred ca pt el ar fi trebuit sa fie o motivatie f puternica, sa arate ca poate sa se bata si sa invinga un boxer de top. In schimb, cu tristete o spun, a fost un meci cam penibil pt un om care afirma ca este cel mai bun la categoria respectiva. O alta motivatie puternica pt Bute ar fi trebuit sa fie si faptul ca dupa meciul asta urma meciul vietii lui, cu Ward, nr 1 in top.

Sa nu uitam ca Bute in nebunia lui a acceptat sa boxeze acasa la englez ( asta arata un plus de motivatie pentru Bute, pentru a-i da peste nas englezului si a-l umili la el acasa)

Pt mine fazele astea cu motivatia sau textele gen " si-a dorit mai mult victoria " sunt niste stereotipuri expirate si aberante. Motivatia a existat la ambii pugilisti.
            Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
              Din punctul meu de vedere si Bute ar fi trebuit sa fie la fel de motivat. Sa nu uitam ca mai toata lumea boxului a vb despre Bute ca despre un campion de plush care inca nu a dat peste nici un adversar din top5. A fost acuzat in nenumarate randuri ca si-a ales parteneri astfel incat victoriile sa fie spre el. Asta cred ca pt el ar fi trebuit sa fie o motivatie f puternica, sa arate ca poate sa se bata si sa invinga un boxer de top. In schimb, cu tristete o spun, a fost un meci cam penibil pt un om care afirma ca este cel mai bun la categoria respectiva. O alta motivatie puternica pt Bute ar fi trebuit sa fie si faptul ca dupa meciul asta urma meciul vietii lui, cu Ward, nr 1 in top.
              Sa nu uitam ca Bute in nebunia lui a acceptat sa boxeze acasa la englez ( asta arata un plus de motivatie pentru Bute, pentru a-i da peste nas englezului si a-l umili la el acasa)
              Pt mine fazele astea cu motivatia sau textele gen " si-a dorit mai mult victoria " sunt niste stereotipuri expirate si aberante. Motivatia a existat la ambii pugilisti.
              +1

Comentariu

Este clar ca abordarea tactica a fost grasita. Cu "troleibuzul" nu stai la impact frontal, ci umbli la "cauciucuri". Iata ca increderea prea mare in fortele proprii, aduce daune. Boxul este un sport greu si de multe ori nu ajunge pregatirea fizica si psihica de exceptie, mai este nevoie si de multa inspiratie. Care nu vine la comanda, oricat am vrea noi.
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Salutare tuturor, din pacate parerea mea este ca a fost un blat. Si nu neaparat cu Bute in cunostinta de cauza, cred ca a fost dus de nas. Si asta o zic pentru ca de la inceput se stia de 2 meciuri, cota la pariuri a fost prea mica pentru el si oamenii au plusat, casa a castigat. Asta nu a fost meci, a fost eu trag la poarta fara portar. Nu s-a miscat in ring, nu a lovit, deci nu a jucat. Doroftei a avut dreptate, chiar daca avea un pic zambetul de buze cand a comentat, el a vrut sa-l ajute pe Bute dar mandria omului a zis ca n-are nevoie, cel putin eu asa stiu. Eu asta cred, a fost blat cu sau fara voia lui.
                  Fa-ti iubita/sotia/mama/colega fericita cu un cadou stralucitor.
                  Cheri Bijou iti ofera peste 400 de modele de bijuterii si accesorii.

Comentariu

viorel simion a spus-o cel mai bine:din pacate Bute nu e un bun incasator, punct.
                    - - - Actualizat - - -
                    viorel simion a spus-o cel mai bine:din pacate Bute nu e un bun incasator, punct.
                    Blade-Darker speed 90
                    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                    Bh- Testing

Comentariu

una peste alta a luat bataie,fapt care ma intristat indiferent de motivatie si modul cum a luptat
                      diferenta intre tenis de masă si box este ca lui ai va trebui ceva luni sa se refaca...in fine..eu cred ca ai va fi greu si logic sa ceara revansa...
                      vom vedea

Comentariu

Pentru mine au fost 3 evenimente suparatoare
                        1. Infrangerea lui Bute
                        2. Locul 12 la Eurovision
                        3. Un nou abandon a lui Schumacher la Monaco

Dar vor veni si vremuri mai bune
                        BLADE :VISCARIA(FL) fluture negru , FH : Victas v 01 Limber , BH : Tibhar Evolution FX-P
                        "Atentie : Dacă aprinzi proiectoarele de ceață noaptea (afară nefiind ceață) mașina ta primește automat 25 CP in plus !"

Comentariu

nu-i va cere revansa
                          Blade-Darker speed 90
                          Bh- Testing

Comentariu

Fara ai stirbi cu nimic din meritele lui Bute, massmedia din tara l-a ridicat prea repede pe un loc pe care se pare ca nu si l-a castigat inca pe drept! Ce mai, meteahna romaneasca, sa ne credem iintotdeauna imbracati cu haine imparatestii, cand de fapt mai totdeauna suntem cu curu gol!
                            ...Ca in cazul "briliantului" Mutu, care straluceste doar in ochii celor care nu pot deosebi aurul de ...aurul prostilor!
                            Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                            Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Cariera unui sportiv cunoaste momente de glorie si decadere,victoriile si infrangerile avand fiecare partea lor buna!Convingerea mea este ca Lucian va trebui sa se adune psihic dupa acest categoric esec,din care are evident de invatat!In aceasta "jungla" nu trebuie subestimat nici macar un soarece,darmite o "hiena" ca Froch!
                              Hai Lucian!sus capul si ..la treaba!Va sosi si momentul mult asteptat daca crezi cu adevarat in tine!
                              I love table tennis !

Comentariu

Imi pare foarte rau pentru infrangerea pe care a suferit-o Lucian, dar in viata unui sportiv de performanta, din pacate, exista si astfel de momente neplacute.
                                Dupa parerea mea, eu nepracticand acest sport, Lucian l-a subestimat putin pe Froch, iar greseala fatala a lui Lucian a fost in repriza 3 cand mai erau 1:55 minute de joc din acea repriza! Atunci a cedat initiativa, l-a invitat si l-a lasat pe Froch sa atace, lucru care i-a fost fatal! A incasat cateva lovituri puternice, iar Froch a prins curaj si s-a aruncat asupra lui Lucian ca un uliu.
                                Acuma cel mai important lucru este ca Lucian sa se odihneasca, sa se mobilizeze psihic si sa-si recastige increderea in el.
                                - - - Actualizat - - -
                                Postat în original de Sorinache Vezi post
                                Salutare tuturor, din pacate parerea mea este ca a fost un blat. Si nu neaparat cu Bute in cunostinta de cauza, cred ca a fost dus de nas. Si asta o zic pentru ca de la inceput se stia de 2 meciuri, cota la pariuri a fost prea mica pentru el si oamenii au plusat, casa a castigat. Asta nu a fost meci, a fost eu trag la poarta fara portar. Nu s-a miscat in ring, nu a lovit, deci nu a jucat. Doroftei a avut dreptate, chiar daca avea un pic zambetul de buze cand a comentat, el a vrut sa-l ajute pe Bute dar mandria omului a zis ca n-are nevoie, cel putin eu asa stiu. Eu asta cred, a fost blat cu sau fara voia lui.
                                Nu a fost blat! Lucian, pentru meci a avut si strategie dar nu a respectat-o! Daca ar fi boxat ca in primele 2 reprize, exista sansa ca din runda 9 incolo sa vedem un meci castigat de Lucian prin KO. Din pacate l-a subestimat pe Froch si a avut prea multa incredere in el! Lucian a gresit in repriza 3 (vezi repriza 3 de cand mai erau 2 min de joc) cand l-a slabit pe Froch si l-a tratat cu prea mare incredere de sine, iar acesta a simtit ca Lucian a lasat-o mai moale si a profitat de momentul respectiv aruncandu-se asupra lui, surprinzandu-l cu seriile lungi si puternice, pentru care Lucian nu a avut raspuns!
                                Din pacate Lucian a gresit si asta este rezultatul! Sunt convins ca daca boxa atent si nu-l lasa pe Froch sa aiba meciul sub control Lucian putea castiga!
                                Blade: 729 Bomb
                                FH: Friendship 729 Cream Transcend
                                BH: Friendship 729 Cream Transcend

Comentariu

Domnule Laky, cu tot respectul pentru dvs , poate va pricepeti la tenis , insa la box nu prea cred de vreme ce spuneti ca presa romana la ridicat prea repede sus , daca ar fi castigat centura acum jumatate de an si ar fi pierdut-o la prima aparare de centura , a-ti fi avut dreptate , insa acest om a aparat centura de 9 ori timp de 5 ani , asta fiind a 10-a oara (fara succes de asta data ) . acesta este cel mai bun rezultat din TOATA ISTORIA SPORTIVA A ROMANILOR . Din puntul dvs de vedere , cand era timpul ca Bute sa fie remarcat de mass media , cumva post mortem ? Ma scuzati pentru aprindere.
                                  Lemn : LKT Ayous-Hinoki
                                  FH: Xiom Omega IV Pro
                                  BH: Friendship/729 Focus 3 Snipe

Comentariu

Atunci sa nu-l ascultam pe dl. Laky, sa-l ascultam pe un campion mondial care si-a dovedit valoarea, Doroftei, care din pacate a avut dreptate tot timpul.Primul meci cu un boxer din top 10 si prima infrangere pentru Lucian. Ce este mai rau a fost maniera in care a pierdut. Cam asta face separarea asta a gategoriilor, naste interese pecuniare si nu arata valoarea reala de multe ori. Sa speram ca Lucian isi va reveni si va mai avea o sansa la un titlu, citeam undeva ca Showtime si HBO nu ar mai fi interesate de meciurile lui. Daca te lasa astia din brate se duc si banii....
                                    Blade-Darker speed 90
                                    Bh- Testing

Comentariu

Azi scria la televizor pe nu stiu ce canal ca bute vrea revansa;
                                      Aveti un link cu declaratiile lui doroftei? (clip ,daca se poate)

Comentariu

dupa meciurile ward-froch si bute-froch cred ca bute al nostru e un ward care insa nu stie sa incaseze si sa raspunda...ward are viteza,tehnica dar poate intra si la bataie...oricum, eu prefer boxul brut gen tyson,doroftei,de la hoya si froch...iar asta cu tactica gresita nu stiu cat tine...cand vine ala peste tine si bate-n tine ca-n fasole,o lasi dracu de tehnica si strategie si dai si tu ca doar esti boxer, nu balerina...

sper sa fie doar un dus rece si nu vreo dovada a valorii...hai lucian!
                                        tibhar def plus jumulita
                                        gambler reflectoid 1,0
                                        dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Pai este ca la tenisul de masa. Cand vezi ca nu merge cu raliurile de topspin sau contre, ce faci? Umbli la "cauciucuri", pui o iarba!
                                          Lemn- Bty Viscaria
                                          FH - TENERGY 05
                                          BH - TENERGY 80

Comentariu

eu zic ca domnu' Tutea are dreptate!
                                            Blade-Darker speed 90
                                            Bh- Testing

Comentariu

Doroftei a fost un adevarat campion mondial, are dreptul sa spuna ce doreste. Bute este un prefabricat, s-a batut cu boxeri de mana a doua sau iesiti din forma. nu se poate sa-ti pui centura de noua ori in lupta si sa nu ai un adversar din top 5!
                                              ca roman ma supara ca a luat Bute bataie, dar sa fim realisti, asta-i vaoarea lui. una peste alta, a fost mai destept ca Doroftei, financiar vorbind, si-a ales adversari modesti si a strans o mica avere.
                                              nu stiu daca va avea loc o revansa (mie mi s-a parut ca atat lui Bute cat si stafului sau nu-i mai arde de o revansa) dar cred ca rezultatul va fi acelasi.
                                              indiferent de tactica gresita a lui Bute, daca era la acelasi nivel cu Froch nu lua bataie in halul asta.
                                              lemn Primorac off-
                                              fh xiom sigma euro 2.0
                                              bh xiom yanus df 1.5

Comentariu

dintre cei 2, ierbarul este froch...tactica sumara dar limpede a invins tehnica teoretic desavarsita
                                                tibhar def plus jumulita
                                                gambler reflectoid 1,0
                                                dawei 388 D-1 ox

Comentariu

Nu stiu catzi dintre voi ati urmarit emisiunea lui Mircea Badea in Gura presei cand a vb despre acest meci de box. Eu unu ii impartasesc in totalitate punctul de vedere. Bute nu a pierdut meciul, nu a fost o infrangere...a fost o umilinta...era de inteles daca pierdea meciul din cauza unei lovituri norocoase sau pierzand meciul tot prin KO dar practicand tactica pe care a folosit-o pana acum in cele 30 de meciuri. Asa cum zicea si Badea nu exista o explicatie LOGICA, UMANA pentru modul lui de-a boxa. Iti aperi centura de 9 ori la rand (chiar daca au fost adversari mai slabi ca Froch) abordand un stil defensiv, pe contre, cu multa miscare iar deodata brusc iti schimbi tactica ? De ce ? Cand pana acum stilul tau de-a boxa a mers perfect....
                                                  Aici e marea dilema de fapt ...de ce aceasta tactica care nu avea nici o legatura cu ce facuse el pana acum ....
                                                  Oricum din cate stiu eu boxerul trebuie sa urmeze programul antrenorului, deci cu alte cuvinte el zice iar tu executzi. Mi-e greu sa cred ca i s-a zis ca in meciul asta sa stea drept SAC DE BOX pt Froch. Dar chiar si asa sa presupunem ca antrenorul i-ar fi sugerat o alta tactica de abordare, tu fiind CAMPION MONDIAL se presupune ca ai o anumita maturitate si experienta sportiva incat poti sa realizezi ca in momentul in care nu functioneaza trebuie sa renunti la ea. Probabil ca la Bute a fost cam tarziu cand a realizat asta pentru ca probabil deja intrase intr-un blocaj psihic. Badea a spus clar ca e posibil ca meciul sa fi fost aranjat pentru ca alta explicatie logica nu exista. Si daca meciul a fost aranjat, nu a fost aranjat de Bute pentru ca ar fi ales o varianta mai usoara, nu sa iasa din ring dupa 3 reprize batut mar. S-ar fi putut lasa descoperit la ficat si in urma unei lovituri cadea si aia era...E posibil ca meciul sa fi fost aranjat chiar de echipa lui Bute....cine stie ...jocul de culise....

Comentariu

Procesare...
                                                  X