expirat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
expirat
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Fetele sunt patrate, sigilate, nu am ce poze sa va arat. Cu ambalajul doriti?Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
- Aprecieri 6
Comentariu
Postat în original de Sovea Vezi postE ciudat omul. Mi.a spus și mie sa pun poze cu lemnele.. atâta timp cât am scris ca sunt noi.
are un fetiș cu ambalajele cred..
Așa că lăsați la o parte ciudățeniile și ambalajele că nu va freacă nimeni la cap degeaba. O noapte frumoasa in continuare .
A, da și fetișurile că pentru ele mă consumai la atât scris la ora asta.Ultima editare de eres01; 13.mar.2021, 04:15.Skynet50 likes this.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
- Aprecieri 1
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11651
- Timișoara
Likes given: 1417Likes received: 5053
Exista fete si lemne fake, clone. De asta se cer poze si cu cele noi, sigilate, patrate sau cum vreti sa le spuneti.
Iar pentru limbaj de genul asta "dresate în regimul comunist" aveti ban o saptamana. Continuati cu jigniri in acelasi mod si veti avea definitiv!
- Aprecieri 5
Comentariu
Am postat si imaginile. Fetele sunt originale, nici nu ma auzit sa existe clone dupa fete Xiom. La ce ambalaje sofisticate au, nu se complica chinezul, il costa prea mult.
Anyway, am inteles rationamentul, abia acum am vazut discutia lunga. Eu intrebasem pentru ca nu imi era clar daca persoana care a cerut poze a inteles ca e vorba de fete patrate, sigilate. Insa ne conformam cu drag.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
- Aprecieri 2
Comentariu
[QUOTE=persoana care a cerut poze a inteles ca e vorba de fete patrate, sigilate. Insa ne conformam cu drag.[/QUOTE]
Persoana nu era un potențial cumparator, era un moderator de pe acest forum. Cam asta e treaba lui, sa aplice regulamentul.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:02.Procesare...X
Comentariu