Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Noi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos
Noi, cei din lista de asteptare, rugam pe inaintasii care stiu ca nu intrunesc conditiile de participare sa se retraga in mod elegant, cat mai repede posibil. Multumim frumos
Nu inteleg, care ar fi conditiile pe care nu le indeplinesc? Singura conditie e "primul venit, primul servit".... nea Gigi, nu fi rautacios, ca nu se stie cand iti vine randul!
Și acei care s-au înscris la concurs în două orașe diferite în ziua de sâmbătă 5 iunie 2021. Nu ai cum sa fii prezent și la Vișeu și la Targoviște. Mulțumesc
Armand, ori cauti galceava, ori esti daltonist. Vezi pag. 1 Anexa VI din Regulamentul Amatur ( scris MARE, cu ROSU ) ! Atacul tau e sinucigas !
Daca oamenii s-au inscris, banuiesc ca stiu sa citeasca si au citit si ce e scris cu rosu....asa ca nu ar mai trebui sa le reamintim noi, nu?
In alta ordine de idei, chiar daca as fi daltonist, as vedea ce e scris cu rosu in alta culoare, iar culoarea, pt. subiectul actual, nu are nici o relevanta, doar subiectul!
Asa ca, nea Gigi, nu ai nimerit-o cu atacul frontal...
ambata placuta!
Comentariu