Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La atât de mult optimism care observ că reiese din postările anterioare, de ce n-ar prinde un loc și jucătorul Băluță Silviu, din București –care se înscrie la avansați.
Chirica Alexandru Daniel - Mioveni - jucător nou - Hobby.
Mea culpa .... în loc de Chirica, este corect Chirca ..... M-am molipsit de la telefoane .... afișează prioritar cuvinte din propria bază de date ..... sau o fi de la CNP .... că tot se văitau alți colegi mult mai tineri ...
Ești un domn, faci loc oaspeților ..... sau fugi de ierbari?
Ca să răspund unui domn spun doar că am întrebat un alt domn dacă vrea să m?nuiască paleta de tenis pe la Targoviște, să nu zic că, văz?nd acel început de listă plin de "nutreț-ioniști", mi-am zis că "rețetele" prescrise de domniile lor n-au cum să-mi facă bine, eventual m-aș alege cu ceva bătăi de cap în plus!
Daniel Gutnic, vad ca s-au mai retras de la hobby, eu m am retras doar in ideea de a nu fi inscris la 2 concursuri in aceeasi zi. Daca se mai retrage cineva, as vrea sa concurez.
Mutumesc!
Se retrag Chirca si Dumitru de la hobby. Mesaj telefon.
Retragerea s-a făcut de la un număr de la care nu răspunde nimeni (număr necunoscut de organizatori). Propun ca înscrierile și retragerile să se facă exclusiv pe forum sau telefonic de la telefoane cunoscute de organizatori. Astfel, inițiatorul (înscrierii sau retragerii) își asumă acțiunea.
incerc si eu ..Stancescu Sebastian - Ploiești .....open sau elite unde se elibereaza un loc...!!!
Dupa cum incercau sa sugereze doi mari filozofi MM-isti ai zilelor noastre, unul trecut la cele vesnice iar celalalt inca activ pe plantatie (Marin Moraru si Mircea Matei): ce slabi (dpdv 'tenisistic') si ce pregatiti (dpdv 'paharicesc') am fost noi, mai Sebi (mai ales eu...) - si ce rau ne-a afectat vaccinu' (mai ales pe tine...). La ce sanse avem sa participam la turneul de la Targoviște, cred ca mai bine ne intalnim la cumpana (sambata inspre duminica) la Ploiești, sa jucam direct finala mai mica... Io aduc tzui k, tu paharele...
Dupa cum incercau sa sugereze doi mari filozofi MM-isti ai zilelor noastre, unul trecut la cele vesnice iar celalalt inca activ pe plantatie (Marin Moraru si Mircea Matei): ce slabi (dpdv 'tenisistic') si ce pregatiti (dpdv 'paharicesc') am fost noi, mai Sebi (mai ales eu...) - si ce rau ne-a afectat vaccinu' (mai ales pe tine...). La ce sanse avem sa participam la turneul de la Targoviște, cred ca mai bine ne intalnim la cumpana (sambata inspre duminica) la Ploiești, sa jucam direct finala mai mica... Io aduc tzui k, tu paharele...
Nu pot sa sterg mesajul dar, dupa ultimele noutati de pe forum cu inscrisii retrasi de pe telefonul 'fantoma', ma simt nevoit sa retractez... Se pare ca mai avem o sansa de participare... Sugerez MM-istului organizator sa amplaseze o masa pe veranda, in aer liber... Asa impaca si capra si verzele (io cu tine, Sebi, ne inscriem in categoria din urma...)
Comentariu