Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pai..La Vorona e aceeasi situatie ca la Tg Mureș..Turneul care era acolo se transforma in R+..Au doua sali..Zilele comunei,bani de la Primarie..Maiine la turneul de la Piatra se vor intalni potentialii organizatori si vor stabili intre ei..Nici nu vad de ce ar trebui doua sali..vin mai putin ca la un A...Cel putin in 2019,Zona I
Dacă e și zilele comunei unul din potențiali organizatori adică Eu cred ca o să-i las pe colegi de la vorona să-și facă turneul, e păcat, știu ce ?nseamnă să muncești la un turneu, mai ales când au sărbătoare mare în zonă.
Să aibă mult succes colegi!!! Frumos în zona la vorona mergem sa jucam la ei cu drag!!!
Data de 11 septembrie a fost alocata comunei Vorona pentru disputarea unui concurs A.
Intrucat inteleg ca s-a stabilit ca la acea data sa aiba loc A+ Regional, transformam acel A in A+ regional.
Practic este cam aceeasi Marie cu alta palarie. Chiar daca participarea va fi una mai putin numeroasa tinand cont de conditiile COVID si de faptul ca jucatorii nu au voie sa se inscrie decat in zona alocata resedintei lor, speram ca interesul pentru acest turneu sa fie unul maxim.
Organizatorii au inceput deja pregatirile pentru aceasta sarbatoare si va asteapta cu drag la A+-ul regional de la Vorona.
Multumim pentru intelegere si va asteptam cu mare drag !
Mentionam ca daca e nevoie de doua sau mai multe sali, se rezolva. Insa nu cred ca va fi cazul.
Comentariu