Buna! Recent ma gandeam sa imi achizitionez o paleta "ceva mai buna" decat cea pe care o am acum. Ca pret maxim as fi dispus 300 de lei, insa nu prea sunt sigur daca are rost sa incerc sa imi iau ceva custom sau una gata facuta (va rog sa imi faceti ceva recomandari in oricare directie ma sfatuiti sa ma duc). IMPORTAT: tin sa precizez ca sunt amator si nu am facut in viata mea cursuri de tenis de masă cu un profesor, si nu intentionez sa particip la concursuri. Am invatat singur sa ma joc cu un set de 2 palete la 30 de lei din decathlon. Dupa parerea mea nu sunt chiar incepator (cam de nivel mediu).
Si inca ceva, cunosc pe cineva care a jucat la competitii si mi-a dat si mie sa ma joc cu paleta lui custom pe la 400-500 de lei. Mingea sarea super tare din paleta si dadeam mult mai usor peste masa de tenis in out. Spinul imi iesea mult mai bine, insa am o oarecare reticenta legata de acesta "adaptare" pe care ar trebui sa o fac.
Daca aveti orce intrebari, le puteti lasa mai jos si va voi raspunde bucuros! Multumesc si o zi frumoasa!
Si inca ceva, cunosc pe cineva care a jucat la competitii si mi-a dat si mie sa ma joc cu paleta lui custom pe la 400-500 de lei. Mingea sarea super tare din paleta si dadeam mult mai usor peste masa de tenis in out. Spinul imi iesea mult mai bine, insa am o oarecare reticenta legata de acesta "adaptare" pe care ar trebui sa o fac.
Daca aveti orce intrebari, le puteti lasa mai jos si va voi raspunde bucuros! Multumesc si o zi frumoasa!
Comentariu