Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De retinut:
Accesul tuturor (personal administrativ, jucători, spectatori etc) in sala de sport se face cu una dintre următoarele variante:
- dovada vaccinării impotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- dovada unui test PCR negativ efectuat cu cel mult 72h inaintea competiției;
- dovada unui test antigen (test rapid) negativ efectuat cu cel mult 48h inaintea competiției - nu se fac teste rapide la sala;
- dovada că a trecut prin boală in ultimele 6 luni, dar nu mai devreme de 14 zile de la vindecare.
Bună seara, se retrage Cristi Ciortescu din Iași de la Elite.
Veneam cu plăcere, dar s-a mutat data de desfășurare a concursului de la Dej, acum totul este intr-o singura zi, desi initial s-au anunțat două zile.
Mulțumesc succes tuturor participanților și organizatorilor!
Stoica Mihai - se transferă de la Open la Amatori. A scăzut mult MP-ul după noul clasament și nu mă pot prezenta la Open cu medie așa mică. Oricum trebuie refăcute listele după noul clasament.
Stoica Mihai - se transferă de la Open la Amatori. A scăzut mult MP-ul după noul clasament și nu mă pot prezenta la Open cu medie așa mică. Oricum trebuie refăcute listele după noul clasament.
Faca-se voia Domnului.....
Mai jos noile liste dupa noul clasament
Ehe, dl. Stoica....acum o ai mai mica....varsta....
Comentariu