Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Echipa AmaTur
- 24.feb.2014
- 4349
- Tulcea
- 46
Likes given: 2166Likes received: 1928
- Aprecieri 4
Comentariu
Echipa AmaTur- 24.feb.2014
- 4349
- Tulcea
- 46
- Aprecieri 4
Comentariu
- 4349
- Tulcea
- 46
Tulcea - Argeș semifinală
- Aprecieri 5
Comentariu
- 4349
- Tulcea
- 46
Acum 2 ani am participat la prima ediție a acestui minunat turneu și am spus și am tot repetat : "Nu exista în Amatur ceva asemănător". Am 142 de turnee în Amatur și pot spune că cele mai profunde trăiri, cele mai mari senzații, cele mai intense emoții le-am avut la aceste 2 turnee Butterfly Romania Team. Le povesteam celor din echipa mea la plecare și pe drum că va fi ceva unic și vor trece prin stări prin care nu au trecut până acum (se uitau cam dubios la mine și sincer va spun părea că nu mă credeau, sau mai bine zis nu își puteau da seama de ce vorbesc eu cu atât de mult entuziasm).
Pe aceasta cale, vreau sa le mulțumesc că au avut încredere și ca au fost de acord sa venim în ciuda celor aproape 12 ore de drum. Ii mulțumesc în primul rand lui Pancrat Cristian care a fost eroul nostru de sacrificiu, ca a acceptat aceasta provocare și a fost conștient încă de la început că se sacrifica pentru echipa. Despre ceilalți 2 coechipieri Niculache Chirica și Rausche Valentin ce pot sa mai spun - pentru mine au fost și rămân doua exemple de urmat - modești, ambițioși, dornici de victorii și încrezători - au crezut în șansa lor până la sf?rșit; au jucat pentru ei, pentru echipa și pentru toți din Tulcea care urmăreau cu sufletul la gură transmisiile noastre live alături de prieteni, de familii... le mulțumim și lor, i-am simțit alături de noi în permanență.
Revenind la turneu, pot spune că Răsvan Crișan și cu Andrei Șarcani au făcut o echipa extraordinara și ajutați de toți ceilalți au creat un turneu cu o organizare impecabila. Știam exact la ce ora vom juca, cu cine vom juca, la ce masă vom juca. Fantastic.... Felicitări!!!!
Pentru noi echipa din Tulcea a fost ceva de vis, ceva ce poate nu vom mai avea ocazia sa trăim. Suntem conștienți că, individual am fi fost mult sub combatanții noștri (foarte mulți jucători de mare valoare erau pe metru pătrat în sala de la Targu Mureș), dar că echipă ...... vă las pe dumneavoastră sa decideți dacă am meritat sa fim pe podium (toate meciurile noastre sunt postate)
Hai că am scris un roman și nu vreau sa vă plictisesc; doar atât mai spun: Cei care nu ați fost încă la primele 2 ediții, faceți pe dracu în patru sa participați la următoarele... MERITĂ!!!!
Mulțumim din suflet tuturor!!!Ultima editare de Iulian Gherasim; 27.iul.2021, 23:25.
- Aprecieri 24
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2772
- Bistrița, Calea Moldovei 63
- 49
Likes given: 1479Likes received: 3278
BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
E-mail: office@prosoftbn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
Instagram: @butterflyromania
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA
http://www.tt-shop.ro
http://www.butterfly.tt
http://www.tenisdemasa.ro
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 10
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1473
- București
- 57
Likes given: 658Likes received: 568
Salutare tuturor, un turneu extraordinar cu trairi greu de descris si o organizare pe masura acestui turneu de exceptie. Din punctul meu de vedere acest turneu trebuie obligatoriu sa se desfasoare in 2 editii pe an si nu cred ca se supara cineva. Trebuie facut ceva in acest sens. Felicitari castigatorilor respect invinsilor cinste participantilor, sa auzim numai de bine.
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 20.nov.2017
- 1055
- 50
Likes given: 622Likes received: 842
Postat în original de Cristian Istrate Vezi postSalutare tuturor, un turneu extraordinar cu trairi greu de descris si o organizare pe masura acestui turneu de exceptie. Din punctul meu de vedere acest turneu trebuie obligatoriu sa se desfasoare in 2 editii pe an si nu cred ca se supara cineva. Trebuie facut ceva in acest sens. Felicitari castigatorilor respect invinsilor cinste participantilor, sa auzim numai de bine.cousin likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2772
- 49
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup
CLASAMENT ALL-TIME - Descarcă PDFPUNCTAJNR. JUDEȚUL NR. EDIȚII EC.ÎNSCRISE AU AG BZ L. 5-8 L. 9-16 L. 17-28 L. 29 L. 30 L. 31-32 L. 33-36 L. 37-42 TOTAL PCT. 1 CLUJ 2 6 1 1 2 1 1 5195 2 MUREȘ 2 5 1 1 2 1 5129 3 BUCUREȘTI 2 3 1 1 1 2692 4 ARGEȘ 2 2 1 1 2532 5 ARAD 2 4 2 1 1 2066 6 IAȘI 2 7 1 2 1 1 2 1324 7 TULCEA 2 2 1 1 1032 8 TIMIȘ 2 4 3 1 224 9 BRAȘOV 2 3 1 1 1 161 10 DâMBOVIȚA 2 2 1 1 160 SUCEAVA 2 2 1 1 160 12 PRAHOVA 2 4 1 2 1 144 13 MARAMUREȘ 2 3 1 1 1 133 14 HARGHITA 2 2 2 128 15 BIHOR 2 3 1 1 1 104 16 SĂLAJ 2 2 1 1 96 17 SIBIU 2 4 2 1 1 81 18 BISTRIȚA-NĂSĂUD 2 6 2 1 1 1 1 79 19 BOTOȘANI 2 3 2 1 68 20 GORJ 2 2 1 1 65 HUNEDOARA 2 2 1 1 65 22 IALOMIȚA 1 1 1 64 V?LCEA 1 1 1 64 24 COVASNA 2 2 1 1 34 NEAMȚ 2 2 1 1 34 26 ALBA 2 2 1 1 33 27 BUZĂU 1 1 1 32 28 GALAȚI 1 1 1 4 29 VASLUI 1 1 1 2 30 CARAȘ-SEVERIN 1 1 1 1 VRANCEA 1 1 1 1 32 BACĂU 0 BRĂILA 0 CĂLĂRAȘI 0 CONSTANȚA 0 DOLJ 0 GIURGIU 0 ILFOV 0 MEHEDINȚI 0 OLT 0 SATU MARE 0 TELEORMAN 0 LOC PUNCTE AUR 5000 ARGINT 2500 BRONZ 1000 L.5-8 128 L.9-16 64 L.17-28 32 L.29 16 L.30 8 L.31-32 4 L.33-36 2 L.37-42 1 BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 6
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1789
- București
- 72
Likes given: 722Likes received: 1323
O LA LA ! București = Ce tare esti ! Restul suntstatistici ......Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2772
- 49
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup
HALL OF FAME - Descarcă PDFMEDALIA ECHIPA ANUL ELITE OPEN AVANSAȚI HOBBY REZERVĂ AUR CLUJ 2 2021 MARCHIȘ Maximilian IRIMIA Sorin jr. TOFENI Ovidiu ARICIU George BĂDESCU Tudor MUREȘ 1 2019 SIMON Csaba MOTORGA Dorin LOSONCZI Denes SARCANI Andrei ARGINT ARGEȘ 2021 CORBU Mihai Cosmin TUȚĂ Radu Ionuț OROȘANU Alexandru DUMITRU Rareș BUCUREȘTI 2 2019 MACARENCO Andrei LU Jimmy DOCAN Cristian CONSTANTIN Eduard BRONZ ARAD 2 2021 ARDELEAN Raul DAROȚI Florin SZIVERY Adrian LERIC David JICĂREAN David TULCEA 2021 PANCRAT Cristian GHERASIM Iulian NICULACHE Chirică RAUSCHE Valentin ARAD 1 2019 AVRAM Victor KAPOSTA Victor FEKETE Istvan GLIGOR Paul IAȘI 2 2019 SUMĂNARU Cătălin MACOVEI Cristi DONISAN Costel MARIN Doru BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 5
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1789
- București
- 72
A proposde ... punctaj general / LOC 42 = 1 punct. Putin, foarte putin. Nu este bine !Marian Bogdan rasvan like this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 581
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1611Likes received: 565
Din postura de echipa invingatoare a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - Targu Mureș 2021 si intuind ca pe mine va cadea sarcina de a scrie, in asteptarea momentului in care voi avea timp pentru aceasta postare, imi formulam crampeie de text pe care ulterior sa le asamblez sub forma finala… Speram sa scriu ceva memorabil care sa cuprinda toate emotiile si trairile generate de acest moment si, pe masura trecerii timpului, am constatat ca pana ma mobilizez eu, se scrie cam tot ce-mi formulam in minte…
Am vrut sa scriu despre emotiile asteptarii acestui turneu de inca acum 2 ani de la editia din 2019 de la Bistrița, dar au scris altii; am vrut sa scriu despre organizarea ireprosabila, din toate punctele de vedere, ale acestui turneu, dar s-a scris si asta; am vrut sa le multumesc si sa-i felicit in cuvinte mari si grele, pe deplin meritate, pe Rasvan Crisan, pe Andrei Sarcani si pe cei din staff-urile lor, dar au facut-o altii inaintea mea…deja mi se derula in minte un tabel cu ce am de scris in partea stanga, iar in partea dreapta puneam doar bife de “check!”:
Emotii? Bifa!
Fair play? Bifa!
Colegi de echipa senzationali? Bifa!
Adversari pe masura? Bifa!
Atmosfera de vis? Bifa!
Emulatie? Bifa!
Bucuria de a ne reintalni atatia prieteni dragi, din toata tara, pentru prima data si, cu atat mai mult, la un turneu de asemenea valoare, dupa pandemia asta blastemata? Bifa!
Copiii si tinerii participanti care si-au insusit valorile Amatur, care joaca atat de bine si de frumos? Bifa!
Faptul ca si de aceasta data am intalnit oameni minunati? Bifa!
Ca deja abia asteptam editia din 2022 a turneului? Bifa!
Empatie, deznadejde, bucurie, incurajari, aprecieri, multumiri, superlative etc etc? Bifa!
S-a scris cam tot ce mi-am dorit sa scriu si eu… (“eu” = “Cluj 2!”)… Cu toate acestea, traiesc si impartasesc cu voi o foarte mare bucurie: tot ceea ce ati apucat sa scrieti voi inaintea noastra, ati facut-o din postura de participanti la turneu. Iata marea revelatie: am simtit si am trait toti la fel!!! Rasvane & Andrei, ati reusit sa ne bucurati la fel pe toti, oferindu-ne ocazia de a ne aduna la un eveniment de tinut minte o viata intreaga, in care ultimul lucru care conteaza e cine a castigat acest turneu fabulous!
Sunt convins pe deplin ca am castigat toti!!!
Multumesc, de asemenea, in numele echipei pentru voucherele in valoare de 4.000 RON – o suma substantiala din care am reusit sa ne achizitionam echipamente care ne vor aminti in permanenta (nu ca am putea uita vreodata!!! ) de aceasta minunata experienta. O parte din aceasta suma a fost utilizata pentru a achizitiona pentru sala noastra cele mai bune mingi de pe piata: Butterfly Three-Star R40 - pe cei care ne-ati vizitat sala noastra micuta dar plina de suflet (#Clujul are suflet!), va reasteptam la LOT TT, iar pe cei care nu ati ajuns inca, abia asteptam sa va primim!
Multumiri in mod special consoartelor noastre care ne-au fost alaturi in aceste zile! Ne-am reintarit convingerea ca suntem niste barbati norocosi
Nu as putea incheia fara sa va descriu o intamplare amuzanta de la acest turneu: topspin de forhand (aproape) perfect in diagonala, extralateral, bucuria colegului nostru care s-a intors spre noi strigand “cho-lee”, strigat care s-a transformat intr-un disperat, apoi agonizant si, la final, resemnat “cho-le-io-io-ioiiii”, dupa ce capacul maiastru al adversarului a intors mingea pe masa. Am pierdut un punct frumos si am castigat un strigat de lupta si mai frumos…asadar, echipa Cluj 2 va adreseaza tuturor, din toata fiinta noastra: cho-le-io-io-ioiiii!!!!
Va multumim, va felicitam si va iubim pe toti deopotriva! Abia asteptam sa ne reintalnim!
Cu multumiri, recunostinta, respect si prietenie, echipa Cluj 2/LOT TT:
Maximilian Marchis
Sorin Irimia Jr.
Tudor Badescu
George Ariciu
Ovidiu Tofeni
acura tl 0 60
- Aprecieri 23
Comentariu
maestru- 29.iun.2005
- 2772
- 49
Trimit 178 de MULȚUMIRI către fiecare dintre voi, cei care ne-ați onorat cu prezența la cea de-a doua ediție de BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup de la Tg. Mureș. Vă mulțumesc tuturor pentru efortul financiar, deloc neglijabil (la care s-au mai adăugat și cheltuieli legate de reglementările sanitare), pentru efortul fizic depus pe durata celor două zile de concurs, pentru fair-play-ul de care ați dat dovadă pe tot parcursul competiției, pentru ambiție, pentru mesajele și aprecierile transmise, pentru tot!
Tot ceea ce s-a scris și povestit despre turneul de la Targu-Mureș nu ar fi fost realizabil fără contribuția echipei TT Adial Concept, condusă de Andrei Sarcani. Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru efortul depus, de la amenajarea sălii, la tot ceea ce a fost nevoie pe parcursul concursului și până la eliberarea sălii. Ați fost extraordinari ! Cu o așa echipă Andrei Sarcani poate organiza liniștit și un Campionat European !
Mulțumesc Amatur România, cu tot ceea ce ?nsemni și reprezinți - coordonatori, organizatori, participanți. Fără zecile, sutele, miile de concursuri pe care le organizați și participați an de an... acest turneu nu ar fi fost posibil. Fără eforturile făcute de fiecare dintre voi pe parcursul acestor ani, această competiție nu ar fi existat!
Mulțumesc Claudiu Vela pentru ajutorul pe care mi l-ai dat înainte, în timpul și după încheierea concursului.
Mulțumesc T?RGU-MUREȘ !
BUTTERFLY ROMÂNIA
TABLE TENNIS FOR YOU
OPEN THE WORLD
- Aprecieri 17
Comentariu
"Echipa CLUJ 3 cere descalificarea echipei București pe motiv de furt/falsificare a foii de joc. Arbitrul jocului a fost Istrate Cristian.
Meciul dintre Sandor Solyom și Dinu Gheorghe nu putea fi 1-1 in setul 2 fiindca colegul nostru a condus cu 2-0 după cum se vede în pozele atașate. Pozele au fost făcute la ora 16:08 după cum se vede în ss." -post 329
In cazul asta putem oricand sa falsificam foile de joc,daca ne prinde corectam,daca nu ne prindem ramane asa.Singura masura a fost corectarea scorului.
- Aprecieri 2
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8128
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3041
Postat în original de peta octavian Vezi post"Echipa CLUJ 3 cere descalificarea echipei București pe motiv de furt/falsificare a foii de joc. Arbitrul jocului a fost Istrate Cristian.
Meciul dintre Sandor Solyom și Dinu Gheorghe nu putea fi 1-1 in setul 2 fiindca colegul nostru a condus cu 2-0 după cum se vede în pozele atașate. Pozele au fost făcute la ora 16:08 după cum se vede în ss." -post 329
In cazul asta putem oricand sa falsificam foile de joc,daca ne prinde corectam,daca nu ne prindem ramane asa.Singura masura a fost corectarea scorului.
sarcani likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Ce mi se pare grav e faptul ca acel set decidea la setaveraj locul 1 si 2 din grupa.Deci totul a fost premeditat.Era cu totul altceva daca era din eroare,dar aici se trecea si scorul de la fiecare set.Deci a trecut si un scor din burta.patraulea1980 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1473
- București
- 57
Postat în original de peta octavian Vezi postCe mi se pare grav e faptul ca acel set decidea la setaveraj locul 1 si 2 din grupa.Deci totul a fost premeditat.Era cu totul altceva daca era din eroare,dar aici se trecea si scorul de la fiecare set.Deci a trecut si un scor din burta.
Din capul locului sunt vinovat pentru faptul ca n-am completat dupa fiecare set in ordine si scorul, dar dupa ce voi relata ce sa intamplat si din punctul meu de vedere sper sa intelegeti ca n-a fost nimic "premeditat" asa cum sustine acest domn.
Trebuie sa vedem contextul si imprejurarile in care s-au desfasurat acest eveniment ca sa intelegeti daca aceasta "premeditare" a existat cu adevarat.
Asadar,
Acest joc cu echipa Clujului 3 s-a desfasurat undeva la jumatatea grupelor inferioare ceeace este foarte important.
La sfarsitul ultimului meci din grupa Bucureștiului cand noi inca mai aveam ultimul meci in curs, vine la mine colegul Ionut Zamblau de la echipa Clujului 3 pentru ca ei au terminat grupa inaintea noastra, si ma intreaba... "daca stiu ca meciul dintre jucatorul lor si jucatorul nostru de la avansati s-a terminat cu 3-0 in favoarea jucatorului lor. Nu mi-am adus aminte ce s-a intamplat intre ei, meciul fusese in jurul orelor 17.00 iar discutia am avut-o la terminarea grupelor inferioare, trecuse ore. Am raspuns ca dupa valoare dintre cei 2 categoric putea sa se termine cu 3-0 fara discutie. In continuare am spus ca daca exista aceasta neconcordanta nu e o problema se poate remedia eroarea. NIci pe departe nu m-am gandit ca acel scor inverseaza ordine castigatoarei grupei si se pune in chestiune scorul fiecarui set legat de acest lucru. Ne-am indreptat impreuna spre pupitrul de organizare sa clarificam inadvertenta (doresc ca jucatorul Ionut Zamblau sa intervina daca tot ce am afirmat pana aici este adevarat sau nu, stiu ca e un baiat de onoare si o sa intervina) .. moment in care fiind ambele echipe la pupitrul de organizare intervine colegul nostru Dan Vaireanu si spune NU, nu se poate sa fie 3-0 pentru ca eu am pe foaia personala scorul de 3-1, eu mi-am notat meciurile, habar nu aveam ca dl. Vaireanu noteaza scorurile fiecarei partide, mai mult decat atat, avea o corespondenta cu profesorul Macarenco senior tatal jucatorului Andrei Macarenco. Pe foaia de arbitraj aparea 3-1 iar echipa adversa sustinea ca a fost 3-0.
Prin urmare Organizatorul competitiei dl. Razvan i-a solicitat dl. Vaireanu sa aduca foaia cu rezultatele pe care o avea in geanta personala. A adus foaia cu scorurile iar pe ea erau trecut in ordine rezultatele tuturor partidelor desfasurate. Mai mult decat atat dl. Vaireanu a aratat si corespondenta pe care o avea cu dl. Macarenco senior pe WhatsApp, si acest aspect a fost mentionat si aratat organizatorului competitiei, figura ora respectiva, 17 si ceva, iar scorul impricinat era de 3-1. Prin urmare s-a luat decizia in acea seara ca echipa Bucureștiului sa fie pe primul loc. Daca asa stau lucrurile i-l rog pe dl. Razvan organizatorul competitiei care a judecat cazul la acel moment sa intervina si sa ne comunice daca am relatat corect situatia. Sunrt convins ca o va face.
Seara mai tarziu apare acel "comunicat" de mai sus in care dl. Peta Octavian ( chiar nu stiu ca acest domn sa faca parte din echipa Clujului 3 si DE CE acest mesaj a venit de la d-lui si nu de la jucatorul implicat in joc) cu un limbaj dur mergand pana acolo incat sa ma acuze direct de "furt premeditat" !!! si de "suspendarea" echipei Bucureștiului din competitie !!!! Acest "FURT" , asa cum a mentionat in acel "comunicat" putea fii catalogat "FURT" doar daca acel meci se disputa intre cele doua formatii in ULTIMA RUNDA, cand soarta echipelor era pe muchie de cutit... iar eu ca un ticalos ce sunt am intervenit brutal si intempestiv in desfasurarea scorului si in ecuatia calificarii echipei Clujului 3, de pe locul 1 pe locul 2. nu cand acest meci s-a disputat la jumatatea concursului cand habar nu aveam eu ce o se se intample intre formatii... cu atat mai mult o situatie incredibila ca aceasta.
Mentiune : Ce nu face samariteanul nostru domn Peta Octavian e sa explice cum s-a ajuns la afirmatia de 1-1 si ce relevanta are ea in acest context, pentru ca e usor sa arunci cu laturi in cineva fara sa explici situatia.
Dl. Vairenu a mentionat cand a intervenit hotarat ca el a vazut 1-1 pe tabela de joc.. evident fiind in infierbanteala situatiei create. ulterior mi-a comunicat ca el vazuse de la 2-1 si nu de la 1-1, dar afirmatia ramane si aici intervine fotografia in chestiune..
...ori pe fotografia atasata la "dosarul cauzei" (nici pana acum n-am vazut acea poza ca nu ma intereseaza, din punctul meu de vedere e irelevanta, aceasta reprezinta un moment, o fractiune de secunda total interpretabila si se poate manipula usor, repet n-am vazut fotografia)
se "observa" scorul de 2-0. daca era o inregistrare video care arata fluent momentele in cauza era o proba solida in acest sens.
Dimineata echipa Bucureștiului a fost trecuta in urma unui flash, a unei fotografii de scor total interpretabile pe locul secund. Nu s-a tinut cont de dovezile dl. Vaireanu mentionate mai sus, s-a tinut cont de o poza apsolut discutabila si in baza unei afirmatii la "temperatura" de atunci facuta de dl. Vaireanu, legata de scor. in loc sa spuna 2-1 a spus 1-1.
Organizatoru competitiei analizand cauza cu atentie a constatat ca se impune sa acorde primul loc Clujului 3 apreciind ca a fost vorba de o eroare materiala si nu de un furt. Case Closet !
Cu parere de rau va anunt ca in urma acestei decizii "favorabile" echipei Clujului 3 au terminat parcursul la acest frumos turneu chiar in primul tur eliminatoriu, Bucureștiul mergand inca 2 tururi si cu putina sansa puteam juca semifinala cu ...Cluj 1 echipa castigatoare.
De aceea cred ca fortarea acestei situatii este neavenite si nu reflecta contextul si imprejurarile corect in care s-au petrecut faptele.
PS Ca sa intelegeti si mai bine ca n-a fost nimic premeditat va mai povestesc o situatie. Claudiu Vela avea ultimul joc din grupa cu opozantul lui, meciul nu mai conta in economia grupei intrucat echipa lui nu mai avea sanse de calificare, El mi-a spus inaintea partidei ca nu mai conteaza scorul eu arbitrand acel meci. la final castigator a fost adversarul lui... chiar si asa eu am incercat sa-mi aduc aminte cat au fost scorurile sa le trec pe foaie. El foarte nervos mi-a reprosat ca " lasa ca asa i-ai furat si pe aia" !!! am ramas uimit de reactie dar am trecut-o pe seama nemultumirii ca a pierdut partida, pentru ca era frumos sa castige el ultimul meci macar. N-am de ce sa ma supar pe el, la nervi si incordat de tensiunea partidei poti avea reactii... sunt umane si se opresc acolo. Ce vreau sa evidentiez este faptul ca eroarea pe care am facut-o la meciul in discutie din grupa noastra ca nu am scris scorurile exact dupa incheierea fiecarui set pe foaia de joc si prin aceasta n-am asezat corect seturile in discutie a fost neintentionata, Dl. Vaireanu a vazut bine scorul acela pentru ca era in tribune, iar lista cu scorurile aratata la masa organizatorilor erau in ordinea in care s-au jucat, fara stersaturi si adaugiri. Daca dl. Vaireanu vrea sa adauge ceva o poate face.
Si ca sa raspund acestui mesaj jignitor spun asa :
Nu mai decidea nimic dl. Peta daca meciul a fost 3-1 si nu 3-0... la 3-0 era egalitate si decidea scorul, si aveati nevoie de 3-0 ca sa decida scorul de aici si balamucul creiat ca a fost 3-0. Am spus ca a fost o eroare ca n-am trecut scorul si ordinea dupa fiecare set. ca nu mai ajungeam aici, sa se foloseasca unii de acea speta.
Ma surprinde reactia dl. Peta Octavian de acum, intr-o speta care s-a desfasurat si rezolvat de atunci. Prin urmare te intreb dl. Peta, ce te mana-n "lupta" ? ...
N-am raspus acestei calomnii atunci pentru ca m-i s-a parut o prostie ca lucrurile au fost transate atunci de organizatori... dar anuntul belicos a ramas in analele amaturului si trebuia un raspuns negresit... amaturistii cei care sunt interesati de aceasta cerere belicoasa trebuie sa stie si raspunsul meu, acum l-am dat... sa n-avem vorbe la "proces" !
Comentariu
"Echipa CLUJ 3 cere descalificarea echipei București pe motiv de furt/falsificare a foii de joc. Arbitrul jocului a fost Istrate Cristian.
Mai sus am dat doar copy-paste la postul 329.
Intamplator trebuia sa fac parte din acea echipa,dar am considerat ca e mai bine sa mearga Vass.Iar legat de “furt”,am doat doar copy-paste,am vrut sa fac asta chiar atunci dar am zis sa treaca turneul,apoi am avut alte probleme.Eu nu am nevoie de nici un raspuns,nu o sa contiunui discutiile.Totusi aceste explicatii trebuiau date atunci cand v-au acuzat cei de la Cluj.
Comentariu
senior- 29.mar.2016
- 1473
- București
- 57
Postat în original de Vass Alexander Vezi postEchipa CLUJ 3 cere descalificarea echipei București pe motiv de furt/falsificare a foii de joc. Arbitrul jocului a fost Istrate Cristian.
Meciul dintre Sandor Solyom și Dinu Gheorghe nu putea fi 1-1 in setul 2 fiindca colegul nostru a condus cu 2-0 după cum se vede în pozele atașate. Pozele au fost făcute la ora 16:08 după cum se vede în ss.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Din punctul meu de vedere o poza reprezinta un moment, o fractiune de secunda, un flash, dar cand se explica o fotografie acea poate fii interpretabila si sa se poate manipula prin omisiune.
Ce n-i se prezinta la postarea 329 ? ...din ce vedem, o succesiune de fotografii cu doua ipostaze in care avem sper sa fie jucatorul Cluj 3.. nu ma indoiesc de acest lucru, in care observam ca in dreptul lui la foto 1 vedem 1-0 pentru el, in foto 2 imaginea e neconcludenta cu persoana lui dar observam ca e posibil sa fie jucatorul clujean, iar in dreptul lui apare scorul de 2-0. Aici observ o mare perspicacitate a fotografului de a imortaliza la perfectie aceste sublime fotografii. Ce nu mai vedem noi in continuare e ca fotograful nostru n-a mai fost interesat de finalul partidei, adica de rezultatul final, s-au i s-a terminat filmul in aparat ? Sa nu mai aibe inspiratie sa mai imortalizeze aceste exceptionale fotografii ? Nu domnilor nu n-i se prezinta urmarea cum era logic si firesc... ca un prieten, cineva din familie a imortalizat parcursul jucatorului clujean si brusc nu l-a mai interesat de final ?!!? Sa ne arate maretul rezultat... SCORUL FINAL. La ce concluzie am ajuns dupa ce am vazut aceste splendide imagini surprinse. Acestea sunt CAPTURI VIDEO ! Acesta e motivul pentru care vedem o totografie cu scorul de 1-0 si una cu scorul de 2-0 ! Dupa aceia fotografului i s-a "terminat" bateria. Cumva sa nu vedem ca splendida inregistrare arata la final 3-1 !
E o gluma buna dl. Peta, dupa cum chiar sustineti "am doat doar copy-paste,am vrut sa fac asta chiar atunci dar am zis sa treaca turneul,apoi am avut alte probleme" imi pareti usor confuz in exprimare aproape ca n-ati facut nimic dar ati facut totul.
Chiat aceasta postare dupa o luna si... demonstreaza ca vreti sa faceti "totul"... oricum multumesc ca cititi forumul si sunteti foarte atent la ce se petrece...
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1789
- București
- 72
Postat în original de Cristian Docan Vezi postBuna ziua,
Pandemia si-a pus amprenta chiar si pe jucatori de talie internationala, daramite pe noi astia amatori. Eu spre exemplu, am jucat anul trecut numai prin parc, iar valoarea mea actuala s-a vazut imediat dupa primele mele participari din iunie 2021.
Punctul 6.2. face trimitere la istorie si nu la adevar. Cred ca ar trebui ca data de 01.07. a.c. sa fie de referinta.
Mi-as fi dorit sa ajung din nou sa joc finala.
Va doresc un turneu cel putin la fel de reusit ca primul.Categoria Incepatori likes this.Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1473
- zalau
Likes given: 4262Likes received: 2080
Postat în original de Cristian Istrate Vezi post
Pacat ca nu m-am uitat la aceste fotografii istorice de o insemnatate deosebita, dar am considerat ca lucrurile au fost transate de organizatori si Dl. Vaireanu m-a "asigurat" ca in urma acestor "documente incontestabile de netagaduit" noi am picat pe 2 si ne continuam concursul. dar acum sunt sigur ca ceeace am scris pe foaia de joc CA REZULTAT FINAL 3-1 ESTE CORECT !
Din punctul meu de vedere o poza reprezinta un moment, o fractiune de secunda, un flash, dar cand se explica o fotografie acea poate fii interpretabila si sa se poate manipula prin omisiune.
Ce n-i se prezinta la postarea 329 ? ...din ce vedem, o succesiune de fotografii cu doua ipostaze in care avem sper sa fie jucatorul Cluj 3.. nu ma indoiesc de acest lucru, in care observam ca in dreptul lui la foto 1 vedem 1-0 pentru el, in foto 2 imaginea e neconcludenta cu persoana lui dar observam ca e posibil sa fie jucatorul clujean, iar in dreptul lui apare scorul de 2-0. Aici observ o mare perspicacitate a fotografului de a imortaliza la perfectie aceste sublime fotografii. Ce nu mai vedem noi in continuare e ca fotograful nostru n-a mai fost interesat de finalul partidei, adica de rezultatul final, s-au i s-a terminat filmul in aparat ? Sa nu mai aibe inspiratie sa mai imortalizeze aceste exceptionale fotografii ? Nu domnilor nu n-i se prezinta urmarea cum era logic si firesc... ca un prieten, cineva din familie a imortalizat parcursul jucatorului clujean si brusc nu l-a mai interesat de final ?!!? Sa ne arate maretul rezultat... SCORUL FINAL. La ce concluzie am ajuns dupa ce am vazut aceste splendide imagini surprinse. Acestea sunt CAPTURI VIDEO ! Acesta e motivul pentru care vedem o totografie cu scorul de 1-0 si una cu scorul de 2-0 ! Dupa aceia fotografului i s-a "terminat" bateria. Cumva sa nu vedem ca splendida inregistrare arata la final 3-1 !
E o gluma buna dl. Peta, dupa cum chiar sustineti "am doat doar copy-paste,am vrut sa fac asta chiar atunci dar am zis sa treaca turneul,apoi am avut alte probleme" imi pareti usor confuz in exprimare aproape ca n-ati facut nimic dar ati facut totul.
Chiat aceasta postare dupa o luna si... demonstreaza ca vreti sa faceti "totul"... oricum multumesc ca cititi forumul si sunteti foarte atent la ce se petrece...iulian.vrasti likes this.lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 14.iul.2012
- 581
- cluj napoca
- 47
Likes given: 1611Likes received: 565
LOT TT - Greu la Cluj!!!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tudor Badescu patraulea1980 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 1005
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 614
Postat în original de Gigi Spin Vezi post
Ai '' LUPTAT'' si ai retrogradat fortat pt a ti urma visul in 2022. Ai reusit. Bravo....
Desi sunt 100% convins ca nimeni nu te intrece la calcule ...
Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk
Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 115
Postat în original de Gigi Spin Vezi post
Ai '' LUPTAT'' si ai retrogradat fortat pt a ti urma visul in 2022. Ai reusit. Bravo....Pascu Razvan likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:48.Procesare...X
Comentariu