Postat în original de allexut
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A la Miercurea-Ciuc, 16 iunie 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Totpal Marius in clasamentul actual se afla pe pozitia 43 deci conform regulamentului poate juca numai la OPEN...Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
"Succesuri!"...la toti , mai putin blatistilor
.. SE STIU EI..
i-am vazut pe lista
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Din nefericire au aparut probleme care ma tin departe de voi,va doresc o zi placuta cu mult tenis.
- - - Actualizat - - -
Nimic nou de la Ciuc?
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
Likes given: 0Likes received: 0
Ceva nou si din punctul meu de vedere lipsit de fair play
In conditiile in care in primul tur de eliminatorii am fost pus sa joc cu cel cu care m-am calificat din grupele superioare am considerat CA nu mail exista nici un spirit de fairplay sau de amatur. Si spun asta nu pentru ca sunt din ciuc ci pentru CA nu e correct.
Sent from my GT-I9000 using TapatalkLemn:eu(pers.I sg.)
Fete :anti-joc(numai 1-neagra)
I was born intelligent. Education ruined me.
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
Si pentru cei care vor spune ca se poate si asa ce facem cu rezultatul din grupa superioara ca plate il ducem mail departe si atunci unul plate pleca mai repede acasa. Numai de bine far de a um fara mine la ciuc.
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
P.S.
m-am calificat de pe locul 1 din superioare dar .....
"muschiul" organizatorilor face cum vrea el.
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de tataee_mciuc Vezi postP.S.
m-am calificat de pe locul 1 din superioare dar .....
"muschiul" organizatorilor face cum vrea el.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
- - - Actualizat - - -
Pana la urma te-a scos cel care l-ai invins in superioare?
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
Conteaza? X locuri 1 stau.
y locuri 1 sunt puse pe tabel algoritm
De ce se termina algoritmul dupa locul 1
De ce nu se trage totul la sorti.
De ce nu se poate modifica nimic la o situatie de genul acesta. Care e satisfactia si a cui.
Si nu in ultimul Rand e corecta situatia de mai sus?
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de tataee_mciuc Vezi postConteaza? X locuri 1 stau.
y locuri 1 sunt puse pe tabel algoritm
De ce se termina algoritmul dupa locul 1
De ce nu se trage totul la sorti.
De ce nu se poate modifica nimic la o situatie de genul acesta. Care e satisfactia si a cui.
Si nu in ultimul Rand e corecta situatia de mai sus?
Cu respect!
Comentariu
cadet- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
In grupa am fost eu, organizatorul Laky si un pusti cu 2 victorii.
Am pierdut cu 3-2 la pusti, am invins cu 3-1 la Laky si am mers mai departe eu de pe 1 si pustiul de pe 2.
Cand am fost obligat sa joc din nou cu pustiul am renuntat ca sa duca rezultatul mai departe.
Nu aveam nevoie de revansa si daca as fi castigat nu era corect fata de pusti, scorul in acest caz ajungand de fapt sa fie 1-1 iar eu sa merg mai departe... total incorect dpmdv.
Comentariu
- 8137
- Brașov
Postat în original de tataee_mciuc Vezi postIn grupa am fost eu, organizatorul Laky si un pusti cu 2 victorii.
Am pierdut cu 3-2 la pusti, am invins cu 3-1 la Laky si am mers mai departe eu de pe 1 si pustiul de pe 2.
Cand am fost obligat sa joc din nou cu pustiul am renuntat ca sa duca rezultatul mai departe.
Nu aveam nevoie de revansa si daca as fi castigat nu era corect fata de pusti, scorul in acest caz ajungand de fapt sa fie 1-1 iar eu sa merg mai departe... total incorect dpmdv.
Comentariu
La orele 21 s-a terminat si turneul de la Miercurea-Ciuc. Au fost meciuri frumoase, viu disputate pe alocuri de mare spectacol.. La open s-a impus, cum era de asteptat Roman Iulian, in fata lui Bedo Norbert din Sfantu Gheorghe, demonstrandu-si inca odata valoarea. Desi Bedo a avut un parcurs perfect pana in finala, nu a putut face fata jocului foarte bun al lui Roman, care l-a demolat, mai ales cu lovitura de dreapta!
Clasament la Open:
1. Roman Iulian
2. Bedo Norbert
3. Erdos Ferenc
4. Farkas Gabor
5. Tiganisteanu Adrian
6. Pap Dezso senior.(Ungaria)
7. Capusa Bogdan
8. Pal Zoltan
La Open, sighisoreanul Tipser Gabriel a confirmat ascensiunea din ultimul timp si a castigat spectaculos cu 3-2 in fata lui Incze Levente din Miercurea Ciuc, dupa ce a fost condus cu 2-0! Deoarece sponzorul Andro Gir a tinut sa premieze primii trei clasati la amatori, s-a disputat si finala mica, castigata de Zidar Victor din Reghin, in fata lui Grigore Alexandru din Campina. Clasamentul primilor opt la amatori este urmatorul:
1. Tipser Gabriel
2. Incze Levente
3. Zidar Victor
4. Grigore Alexandru
5. Anita Dorel
6. Tamas Nagy Jeno
7. Petho Mihaly
8. Biro Attila
Vom reveni maine cu detalii legate de grupe inferioare superioare si eliminatorii, cu clasamentul final si cu multe poze! Acum trag pe dreapta, ca a fost cam mult pentru astazi!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de tataee_mciuc Vezi postCeva nou si din punctul meu de vedere lipsit de fair play
In conditiile in care in primul tur de eliminatorii am fost pus sa joc cu cel cu care m-am calificat din grupele superioare am considerat CA nu mail exista nici un spirit de fairplay sau de amatur. Si spun asta nu pentru ca sunt din ciuc ci pentru CA nu e correct.
Sent from my GT-I9000 using TapatalkLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Felicitari domnului Tipser Gabriel ! Ma bucur mult ca ati castigat!We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
senior- 21.mar.2011
- 688
- Praid, Romania
- 59
Likes given: 31Likes received: 22
Felicitari organizatorilor!
Dupa o lipsa indelungata a revenit in circuit si prietenul nostru Tipser Gabriel. Si ce revenire!!!
Felicitari Gabi!
Felicitari tuturor participantilor care au avut un parcurs stralucit la acest turneu!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:59.Procesare...X
Comentariu