Mi-am cumparat de la buzau un Kreanga Aeros.Presupun ca toata lumea stie ca pe lemn scrie off+ si altele... insa, cand am aplicat solutie de lipit, scrisul acela a inceput sa se intinda.Mentionez ca solutia care o folosesc este HOME MADE. I s-a mai intamplat cuiva acest lucru? Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
intamplare ciudata..
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Sa intamplat acest lucru datorita faptului ca solutia este "home made". Au mai patit-o si altii care folosesc in loc de adezivi originali, toluen si alte "minuni". Solventii continuti de adezivii de brand sunt special conceputi sa nu atace inscrisurile de pe lemne. Ceilalti... nu Acum, ori stergi de tot scrisul cu o carpa inmuiata in solventul pe care l-ai folosit in adeziv, ori daca vrei sa vinzi lemnul asa, zici ca sa intins scrisul din cauza vitezei cu care dai topspinulLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
ahah da ... mersi.. deci asta e nu stiam dar nu mai conteaza acum nu cred ca cel care il cumpara il intereseaza sa scrie pe el:-SBlade: Butterfly Kreanga Aeros
FH: Sriver FX 2.1
BH: Sriver FX MAX
Comentariu
din pacate nu solventul e de vina ci calitatea lemnului,respectiv a vopselei...cu toate lemnele de la buzau am patit acelasi lucru,insa cu ultimele 5 lemne luate direct din Japonia,am dat cu toate mamele de solutii,inclusiv cu toluen si....surpriza,un punctulet de vopsea nu se ia de pe lemn....ce sa fie asta oare??TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
Sunt inscriptionate cu vopsea acrilica care nu reactioneaza de fel la solventii obisnuiti.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
deci asta e motivu... am inteles... romania :-sBlade: Butterfly Kreanga Aeros
Comentariu
Macar de ar fi folosit exact materialele care compun "formula" si tehnologiile de lipirea straturilor. Restul cosmeticelor nu sunt importante pt joc.
Lemnele BTY care se fac in Japonia au toate serie acum si fluturasul de pe cotor nu mai este din tabla neagra batut in doua cuisoare ci este o tablita dreptunghiulara de culoarea aluminiului/argintului cu un fluturas stilizat pe ea care este lipita pe capatul manerului.
Lemnele BTY facute de diviziile Europene, au capatat si ele serii dar continua sa aibe pe cotor acel fluturas din rasini epoxi sau modelele cu tabla care pleaca de pe o fața, traverseaza cotorul si urca pe cealalta fata, cum sunt Carbo X5, Schlager Inspire, Creanga Aeros, etc. La fel ca cele facute in Japonia si acestea se vand in toata lumea, deci nu exista lemne facute pt Europa de est. Fluturasul de epoxi se poate intalni si in America, Canada sau... Australia.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
am o oferta, un BTY Timo boll spirit... este in stare buna, merita sa-mi dau lemnul pe el? daca nu, va rog spuneti-mi si motivul...Blade: Butterfly Kreanga Aeros
Comentariu
Depinde cum te impaci cu Aeros. Daca te impaci bine, nici un lemn din lume nu-i mai bun. Daca te-ai antrenat mult si simti ca viteza lui este sub ceea ce-ti doresti, treci la Boll Spirit ca nu-i un salt catastrofal de mare. Senzatia va fi diferita. Fibra de sticla da un control bun, Arilate-Carbonul absoarbe vibratiile, da viteza si o senzatie "umana". Asta privind materialele sintetice dar in ce priveste lemnele propriuzis, nu stiu sa-ti spun pt ca BTY nu prea face publice formulele.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
am un prieten care a comandat un kreanga aeros tot de la buzau, si a dat cu solutie si nu s-a mai luat scrisu`... nu mai inteleg NIMICBlade: Butterfly Kreanga Aeros
Comentariu
N-o mai tot dati cu calitatea lemnului si kestii piratatate . Dupa cum se vede in poza si la profesionisti se duce inscrisul de pe lemne ...
Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
da adevarat. dar problema e ca la mine a fost prima lipire... era nou noutz lemnu ...si s-a luatBlade: Butterfly Kreanga Aeros
Comentariu
Se mai intampla, ce sa-i faci. Consoleaza-te cu ideia ca exista multe branduri f bune care nu inscriptioneaza nimic pe lama si totusi se joaca excelent cu ele.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOSe mai intampla, ce sa-i faci. Consoleaza-te cu ideia ca exista multe branduri f bune care nu inscriptioneaza nimic pe lama si totusi se joaca excelent cu ele.Blade DHS PG 2
Comentariu
stai VISCO. problema nu era ca nu pot sa joc daca nu are scris pe lemn ci doar ca pur si simplu nu e normal. deaia v-am si intrebat pe voi...acum am inteles.e de la solutie multumescBlade: Butterfly Kreanga Aeros
Comentariu
Postat în original de raduku-stai VISCO. problema nu era ca nu pot sa joc daca nu are scris pe lemn ci doar ca pur si simplu nu e normal. deaia v-am si intrebat pe voi...acum am inteles.e de la solutie multumescBlade DHS PG 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:09.Procesare...X
Comentariu