am de ales intre....Xiom Omega Iv Pro MAx si Tenergy 05 Max.....care a jucat cu fetele astea pe yasaka ma lin soft carbon sa-mi dea si mie niste sfaturi.....adica care sunt avantajele si dezavantejele pe lemn ale fiecarei fete...Multumesc!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat BackHand
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Dintre Tenergy 05 si Omega IV Pro iti recomand...Rakza 7 Soft =))Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Si eu Omega IV Euro!!!!-Super control si spin!!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
senior- 22.nov.2010
- 836
- Aarhus, Danemarca
- 34
Likes given: 0Likes received: 2
Tenergy merge perfect si pe o conserva de peste... mana sa ai... xiomul mie mi se pare ca nu are efect... in functie de cum joci si de mana ta tu trebuie sa stii cum vrei sa le potrivesti... daca tu consideri ca pleznesti mult cu reveru mergi pe xiom pt ca nu are mare spin, daca crezi ca dai mult efect ca si tops mergi pe tenergy... daca nu ai mana pt tenergy ca e prea rapida si vrei efect pune o chinezeasca... sper ca ti-am fost de ajutor
Comentariu
senior- 16.aug.2010
- 176
- București
- 46
Likes given: 0Likes received: 0
Daca nu esti jucator profesionist (in cazul asta nu cred ca ne-ai mai fi intrebat pe noi), n-ai ce cauta cu TEnergy 05 pe rever. Tre' sa stii meserie ca sa joci cu TEnergy 05 pe rever. Deci un nu hotarit lui TEnergy 05 pe rever. Parerea mea.Timo Boll ALC
FH: DHS 3 NEO 2.2
BH: DHS 3 NEO 2.2
Comentariu
Subscriu. Pentru BH o fata ideala este Donic Accuda S3 de 1.8 sau cel mult 2mm.Are spin si control cat China! Eu zic ca asta iti trebuie.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1196
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1244Likes received: 973
Am jucat cu Geany, si pot sa spun ca de exemplu nu are ce cauta in circuitul amator ca valoare, deci va dati seama de valoarea acest jucator. Ca sa joace cu aceste fete, trebuie sa stie acest sport, dar dumnealui nu il cunoaste, in final pentru el, cred ca cele mai bune fete sunt xiom vega europe pentru lemnul lui,yasaka ma lin soft. Acum, cred ca trebuie sa inchidem topicul.Blade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
boboc- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
Likes given: 0Likes received: 0
pai iva maistru am mai avansat de atunci :P...poate ne vedem pe la tzaru pe la sala sa mai facem un tenisBlade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix Max
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1196
- Târgoviște
- 46
Likes given: 1244Likes received: 973
Sigur ne vedem, abia astept sa vad cat ai progresat, problema ta, este ca vrei sa joci cu fete prea profesionale petru tine, parerea mea. Ne vedem La Sindicate, duminica la 11.Blade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
Postat în original de Radu668 Vezi postTenergy merge perfect si pe o conserva de peste... mana sa ai... xiomul mie mi se pare ca nu are efect... in functie de cum joci si de mana ta tu trebuie sa stii cum vrei sa le potrivesti... daca tu consideri ca pleznesti mult cu reveru mergi pe xiom pt ca nu are mare spin, daca crezi ca dai mult efect ca si tops mergi pe tenergy... daca nu ai mana pt tenergy ca e prea rapida si vrei efect pune o chinezeasca... sper ca ti-am fost de ajutorFh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:35.Procesare...X
Comentariu