Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bună ziua! în cazul în care nu prinde loc la Open, Toma Dan dorește să participe la categoria Elite.
La elite au prioritate cei de la Elite, până m?ine seara când se inchid inscrierile, eventual să stati pe lista de asteptare si să asteptati retragerile
Vă informez că la acest turneu se respectă strict regulile privind dovezile anticovid (test negativ sau certificat vaccinare). Pentru eventualele surprize am luat �n calcul testarea rapidă la fața locului cu 25 lei/test, �n limita a 50 pers, dar să nu vă așteptați să �ncepem turneul la ora stabilită, intru-cat cei care nu au dovada pregătită au de asteptat, nu pot să estimez c�t. �n concluzie rog �nțelegere si răbdare.
Repet, nu se intră �n sală fără o dovadă anticovid. In sală se intră numai după ce primiți brățara specifică participării la acest turneu.
Se ia în considerare dovada că am avut covid in ultimele 6 luni sau este obligatoriu să am test negativ / certificat vaccinare?
Multumim ptr wild card ul de la avansati ,ptr Mark. Sincer cum nu ne cunoastem deloc(la Tg. Mureș v am spus cine sunt si ptr ce va deranjez) si nu avem nici un fel de prietenie ,nu m am asteptat sa primeasca wild card chiar daca mi ati promis ca incercati sa rezolvati situatia.Aveti tot respectul meu,mulltumesc!
Comentariu