Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
- Sala frumoasa si dotata ...
- Jucatori frumosi si super pasionati de tenis ...
- Organizatori experimentati si priceputi ...
- ... Si fotografi iscusiti ... - Kis Istvan - Imaginile foto au redat foarte bine spiritul de competitie si frumoasa atmosfera caracteristica turneelor Amatur ...
- Concluzia - Un turneu reusit care a lasat in urma invingatori si invinsi ... impreuna cu dorinta de a reveni la masa de joc pentru o noua victorie sau pentru o revansa ... sau pur si simplu pentru a respira atmosfera de competitie Amatur alaturi de prieteni vechi si noi ...
- Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele turnee Amatur
Destinatie atinsa cu brio! Felicitari ORGANIZATORILOR a acestui MEGA turneu! BRAVO e putin spus! Felicitari participanților! Respect invinsilor! SUPER FELICITARI invingatorilor! SA NE REVEDEM CU BINE la
masa de joc! BRAVO BRAVO BRAVO !!!!!!!
Conditiile oferite jucatorilor au fost foarte bune,au necesitat un efort foarte mare din partea organizatorilor..Felicitari.!
Am vazut un meci (Simon vs Moldovan-Horvath) cam de nivelul SL din campionatul autohton de echipe..Stau si ma intreb cum a putut pierde Horvath meciul
Meciuri pe muchie de cuțit mai ales in grupa superioară..se trăgea și se scotea ca la Verdun.
Un plus pentru băieții de la Grupa 6 Hobby dintre care 2 au ajuns in sferturi, 1 in semifinale și 1 in finală.
Eu mi-am depășit cu mult obiectivul cu care venisem..
Felicitări tuturor și mulțumesc organizatorilor!
Să fim sănătoși, să ne țină balamalele și pe viitor!
Bună ziua! Am ajuns acasă târziu în noapte după un weekend plin de tenis de masă. A fost un turneu frumos și meciuri spectaculoase la toate categoriile. Felicitari câștigătorilor și mulțumiri celor care ne-au onorat cu prezenta.
Felicitari Ionuț și Rareș, Pista ai fost aproape, dar e ok și 5-8...te mai primesc la sala
Un mare mulțumesc băieților care mai ajutat cu "logistica" multă și dificila, dar în final ne-am descurcat. Cel mai greu a fost cu mesele de la sala Et 2 deci mulțumesc Mircea, Vlad, Mita, Adi, Vlad Bucsoiu, Ionuț, Dorin, Matsumoto ptr tot ajutorul. Fără voi nu rezolvam nimic.
Gelu mersi ai fost super la ?nălțime, teste, brățări, apa și organizare cu multe bătăi de cap online(multe retrage pe ultima 100 m),
nu știu cum poți sa reziști atât, mulțumesc.
Mulțumesc celor de la butoane (Clau și Florin) care au transmis în timp real rezultatele.
Mersi Emi ptr mese și gardulete.
Sunt fr?nt...asa cum n-am mai fost demult.
Sper ca a meritat și ca v-ați simțit bine la turneu.
Organizatorii cu experienta au oferit participantilor la turneu conditii de joc foarte bune (spatiu suficient,lumina foarte buna ,mese bune,aer conditionat,) la care se adauga un complex hotelier care beneficiaza de un peisaj natural foarte frumos -reflectat pe larg ,cu talent ,de Florin Loghin in fotografiile postate-astfel ca turneul va fi foarte atractiv in viitor .Felicitari organizatorilor ,felicitari castigatorilor ,antrenamente placute participantilor!O noutate la acest turneu apreciata de mine dar si de majoritatea celor cu care am discutat-o a fost posibilitatea de a juca cu o minge superioara celei oficiale dar pe cheltuiala jucatorului care o solicita.Eu am apelat la aceasta regula si am jucat cu mingi Nittaku .A fost o idee buna pt ca mingiile de joc au fost mereu un subiect de discutii la turneele A+ si turneele finale.Multa sanatate tuturor!
...O noutate la acest turneu apreciata de mine dar si de majoritatea celor cu care am discutat-o a fost posibilitatea de a juca cu o minge superioara celei oficiale dar pe cheltuiala jucatorului care o solicita.Eu am apelat la aceasta regula si am jucat cu mingi Nittaku .A fost o idee buna pt ca mingiile de joc au fost mereu un subiect de discutii la turneele A+ si turneele finale.Multa sanatate tuturor!
Multumesc pentru aprecieri!
Asta cu mingile superioare nu a înțeles-o toată lumea, pe parcurs se obișnuiesc.
A fost un moment neplăcut, când un participant a băgat în meci (eliminatorii) o minge Nittaku de antrenament, iar noi organizatorii am spus Nittaku***. Adversarul a jucat, iar in primul set era 9-0, moment in care ”adversarul” a spus că nu-i place cum sare mingea. Au oprit meciul si m-au contactat, nu mai aveam cum să rezolv problema în sensul in care să zic să reia de la 0-0. Singurul lucru pe care am putut să-l fac , a fost înlocuirea Nittaku cu mingea oficială. I-am explicat că deși cel care a băgat mingea nu a procedat corect crez?nd că este suficient să fie Nittaku, nu se poate rejuca set-ul. Punctul jucat rămâne jucat si dacă paleta este neomologată, si dacă a servit adversarul de 3 ori, etc, etc. Pe această cale cer scuze acestui participant, care a fost prejudiciat si înțeleg că nimănui nu-i convine să facă 800-1000 km si să fie eliminat dintr-o chestiune ce putea fi evitată, mai ales că scorul final a fost să piardă cu 3-2 si foarte aproape să c?stige
Am să revin cu detalii despre acest turneu, vă mulțumesc!
Multumesc pentru aprecieri!
Asta cu mingile superioare nu a înțeles-o toată lumea, pe parcurs se obișnuiesc.
A fost un moment neplăcut, când un participant a băgat în meci (eliminatorii) o minge Nittaku de antrenament, iar noi organizatorii am spus Nittaku***. Adversarul a jucat, iar in primul set era 9-0, moment in care ”adversarul” a spus că nu-i place cum sare mingea. Au oprit meciul si m-au contactat, nu mai aveam cum să rezolv problema în sensul in care să zic să reia de la 0-0. Singurul lucru pe care am putut să-l fac , a fost înlocuirea Nittaku cu mingea oficială. I-am explicat că deși cel care a băgat mingea nu a procedat corect crez?nd că este suficient să fie Nittaku, nu se poate rejuca set-ul. Punctul jucat rămâne jucat si dacă paleta este neomologată, si dacă a servit adversarul de 3 ori, etc, etc. Pe această cale cer scuze acestui participant, care a fost prejudiciat si înțeleg că nimănui nu-i convine să facă 800-1000 km si să fie eliminat dintr-o chestiune ce putea fi evitată, mai ales că scorul final a fost să piardă cu 3-2 si foarte aproape să c?stige
Am să revin cu detalii despre acest turneu, vă mulțumesc!
am incercat sa vorbesc si eu cu el, ca e de la noi din Suceava, insa deocamdata nu poate depasi momentul. Pacat ca o regula care trebuia sa fie in ajutorul concurentilor s-a transformat in motiv de suparare. Uneori, sa pierzi cu demnitate este mai bine decat sa castigi prin fel de fel de tertipuri
Bună seara la toata lumea tin sa felicit toti câștigători la toate categoriile dar nu numai pentru că toate meciurile au avut o intensitate maximă si asta se datorează condițiilor foarte bune de joc care ne-au fost oferirea de întreaga echipă de organizare pe care o felicit si le multumesc pentru aceea ce au oferit iubitorilor acestui sport minunat le multumesc pentru implicare si maturitatea de care au dat dovadă si nu in ultimul rand pentru că am reușit din nou a fi împreună si a ne bucura de farmecul fiecărei mingi lovite o seara frumoasă tuturor
Comentariu