caut fete rapide.....vreau cateva pareri...folosesc un primorac carbn off+ model vechi,deci care credeti ca sunt cele mai rapide fete
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Care sunt cele mai rapide fete?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
boboc
- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
Likes given: 0Likes received: 0
Care sunt cele mai rapide fete?
Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix MaxTaguri: Nimic
organizator local- 02.feb.2010
- 1750
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 12Likes received: 54
Xiom Omega 2 si 3 Asia,Xiom Sigma Pro,Donic Traction Pro,Joola express one,Yasaka Rakza 9,Palio Macro Era....etcLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Pai de ce ai nevoie de fete rapide ca ai deja un lemn rapid?... Si eu am un lemn la fel si nu ti recomand sa ti pui fete rapide pe el, merge bine fete de 1.8 pe el sa nu fie prea grea paleta, uite fete rapide Sigma europe sunt f. bune... din ce cauza spun acest lucru?/ este posibil sa ti sara prea tare paleta fara sa vrei tu, este mult mai bine sa depinda de tine loviturile la masa, adica dai tare merge tare. ect. este o ideie tu faci cum vrei...Ultima editare de leo33; 06.iun.2012, 11:32.
Comentariu
Bai Geany te-a luat valu frate...invata frate cu topspinu corect cu serve si dupaia cauta "cele mai rapide fete"...p cuvantu meu...faci cum crezi da eu asa zic ca e mai bine si sti ca nu spun povesti si stiu ce vorbescFh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:01.Procesare...X
Comentariu