Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sfat achizitionare fete

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Sfat achizitionare fete

    Ce fete - mi recomandati pt un lemn Timo Boll Spirit? Acum am pe scest lemn fete Xiom Sigma Europa insa nu ma impac cu ele

  • #2
    depinde de stilul tau de joc... eu ati recomand ceva cu control bun, YASAKA RAKZA 7 de 1.8 sa nu fie asa de grea paleta si sa sara cum vrei tu, adica nu prea rapida...
    Ultima editare de leo33; 06.iun.2012, 22:46.

    Comentariu


    • #3
      ...rakz soft, sinus sound, desto f3 sau acuda s3 merg foarte bine...ai control foarte bun...parerea mea
      Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

      Lume multa, oameni putini...

      Comentariu


      • #4
        Da...și eu sunt de parerea userului Axel...ești la început, sau nu ai înca formate deprinderile necesare unui joc în viteza, deci va trebui sa...uiți de Tenergy, Xiom Sigma, Donic Blufire M1,...sau altele asemenea lor și sa folosești fețe cu control bun, ca acelea recomandate mai sus. De obicei începatorii pluseaza puțin în alegerile lor, motivându-se singuri sau nefiind prea bine sfatuiți de anturaj...și crez?nd cu tarie ca vor ?nvața repede, ca vor „prinde sau fura meserie din mers” cum se mai zice, dar când realitatea își spune cuv?ntul... e neplacut pt ei sa constate ca au investit niște bani doar pt a-i cheltui și nu sa le și foloseasca, conform așteptarilor. Oricum, vom aștepta sa cumperi noi fețe, cu control bun, pe care le vei alege tu și poate vei scrie pe forum cum funcționeaza „jucaria” âmbracata cu gumițe mai ascultatoare,mai docile, nu cu naravașe de-alea...Succes !

        Comentariu


        • #5
          sau...iti iei ce iti doresti si cauti pe you tube sau pe unde vrei, ce si cum( lectii,meciuri,antrenamente). dupa care incerci sa pui in practica ce ai vazut cu cineva mai bun ca tine pana iti iese. eventual iti cumperi si un robot ptr formarea automatismelor.
          desi nu am experienta mare si nici participari la concursuri cred ca temperamentul pe care il ai iti defineste stilul de joc si atunci alegi in consecinta materialele adecvate. restul este: antrenament,vointa si pasiune.
          DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
          FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

          Comentariu


          • #6
            Ms mult pt sfaturi, m-am hotarat sa incerc Yasaka Rakza 7 soft si Acuda S3, daca nu dau bine cu ele ma lasa de tenis!!!!

            Comentariu


            • #7
              pai daca te lasi din cauza ca nu gasesti o paleta potrivita, atunci stai slab la capitolele pasiune si ambitie. eu ce sa mai zic ca ma bate constant de 6 luni partenerul de joc ? ideea e sa joci, sa incerci sa te depasesti si in final sa ajungi sa invingi.
              DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
              FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM

              Comentariu

              Procesare...
              X