Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Miercurea Ciuc" - Miercurea Ciuc, 14-15.08.2021

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Se retrage Marcu Vasile -open
    Palamaru Emil-avansati
    Vaideanu Fabiana-avansati
    Vrasmas Ilinca-hobby
    Pintescu Emilia-hobby
    TOTI VATRA DORNEI
    Blade . PHOTINO
    Fh. Tibhar ev. Mx-p
    Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT

Comentariu

• Se retrage: Popescu Radu - Arad - Avansati

Comentariu

• Se retrage Mitar Marius Tiberiu/ Sannicolau Mare/avansati! Turneu minunat va dorim! Sa auzim de bine!
        Bubucrys Bubucrys likes this.

Comentariu

• pentru echipa din C

Comentariu

• Postat în original de Letike Vezi post
            pentru echipa din C
            Tapatalkkal küldve az én CPH2067 eszközömről

Comentariu

• comunitatea tenisului de masa- chiar e o comunutate ? am inteles ca la un turneu A trebuie 12 mese - ok - 8*4 - nu totdeauna e 12 - super - Un turneu A niciodata nu va ca un B -- nici cupele, nici jucatori , nici jocul nu e acelasi -- e sub - e jos de tot - nici nu merita jucat -dar e bine ca sint niste jucator la care nu conteazo altceva decit jocul / iubirea tenisului de masa / comunitatea tenisului de masa / - pentru ceilalt ce sa zic - ?,,,,,,,,,,
              Beby Onofrei Beby Onofrei Zac Zac like this.

Comentariu

• Csurulya Gyula confirm prezenta

Tapatalkkal küldve az én MAR-LX1A eszközömről

Tamas Vivien Tamas Vivien likes this.

Comentariu

• Lorincz ZoltÎn confirm prezenta

Comentariu

• Postat în original de Letike Vezi post
                    comunitatea tenisului de masa- chiar e o comunutate ? am inteles ca la un turneu A trebuie 12 mese - ok - 8*4 - nu totdeauna e 12 - super - Un turneu A niciodata nu va ca un B -- nici cupele, nici jucatori , nici jocul nu e acelasi -- e sub - e jos de tot - nici nu merita jucat -dar e bine ca sint niste jucator la care nu conteazo altceva decit jocul / iubirea tenisului de masa / comunitatea tenisului de masa / - pentru ceilalt ce sa zic - ?,,,,,,,,,,
                    Nu are legatura cu comunitatea ... are mai degraba cu tipul de turneu ... A sau B. Eu spre exemplu m-am retras deoarece turneul devenind B nu a mai meritat sa bat drumul pana acolo. Pana in acest moment nu am nici un turneu A in grila si as prefera sa completez si ceva A-uri pana la sfarsit de an. Prin urmare voi merge in Fagaras si la Fieni. Cu turneul A+ de la Chei sunt deja 3 turnee intr-o luna. Daca nu vreau sa dorm pe pres acasa va trebui sa fiu un pic mai selectiv, intelegi ce spun? ))
                    As fi venit cu drag in zona Miercurea Ciuc, mai ales ca nu am mai fost niciodata ... dar chiar nu pot pleca de acasa in fiecare weekend
                    Vorbesc in numele meu insa cred ca multi fintre cei care se retrag gandesc la fel ...
                    Sa aveti un turneu reusit acolo si ... distractie maxima!

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
                    Fh: Butterfly Glayzer
                    Bh: Butterfly Glayzer 09C

Comentariu

• Se retrag VIERU COSTICA open, LUPU CRISTIAN avansati, ILIE AURELIAN avansati si Zanfirache Ioan avansati toti din Botoșani.Toate cele bune.

Comentariu

• Postat în original de maximillian Vezi post
                        Se inscrie Benő Endre la hobby din miercurea ciuc.
                        Confirmat

Comentariu

• Postat în original de maximillian Vezi post
                          Bartos Csongor Avansati.
                          Confirmat

Comentariu

• Se retrage Bilț Cătălin de la categoria Avansați.

Comentariu

• Reconfirma Moca Vasile, Avansati, București

Comentariu

• Postat în original de Constantin Sursilov Vezi post
                                Nu are legatura cu comunitatea ... are mai degraba cu tipul de turneu ... A sau B. Eu spre exemplu m-am retras deoarece turneul devenind B nu a mai meritat sa bat drumul pana acolo. Pana in acest moment nu am nici un turneu A in grila si as prefera sa completez si ceva A-uri pana la sfarsit de an. Prin urmare voi merge in Fagaras si la Fieni. Cu turneul A+ de la Chei sunt deja 3 turnee intr-o luna. Daca nu vreau sa dorm pe pres acasa va trebui sa fiu un pic mai selectiv, intelegi ce spun? ))
                                As fi venit cu drag in zona Miercurea Ciuc, mai ales ca nu am mai fost niciodata ... dar chiar nu pot pleca de acasa in fiecare weekend
                                Vorbesc in numele meu insa cred ca multi fintre cei care se retrag gandesc la fel ...
                                Sa aveti un turneu reusit acolo si ... distractie maxima!

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk
                                Pai nu se puncteaza si B-urile?
                                Si ce daca nu e A... tocmai asta a fost motivul pt care anumiti Ploiesteni s-au bagat. Ca nu am fost niciodata...
                                Si daca era A, presul era roz?
                                Glumim....

Comentariu

• A?....B?
                                  nu conteaza.importanta este atmosfera,jocul si reintilnirea cu prieteni.
                                  stiti ce nu suna bine din anuntul turneului?
                                  ȘAORMA
                                  cred ca un gulaș de la mama lui si niste muraturi picau la fix...
                                  csikis?r ul il luam noi.
                                  venim oricum.

Comentariu

• Kis Istv?n avansat confirma.

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

Zac Zac Tamas Vivien Tamas Vivien like this.

Comentariu

• Boariu Timofte Danut, Borsec, 457 - 20.17 - OW - confirm prezenta... vin sa fac o poza cu asii tenisului....mai rar asa ocazie!
                                      Zac Zac Tamas Vivien Tamas Vivien like this.

Comentariu

• Se retrag Babes Razvan - Avansati
                                        Radu Ciprian - Hobby

Comentariu

• Se retrage Kiss Atilla-Avansati-Crasna

Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről

Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7

Comentariu

• Se retrage Radu Constantin de pe lista de așteptare open

Comentariu

• Se retrage Moldovan Horvath Csaba -Tg Mureș.
                                              lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
                                              Fh Xiom Omega 7 Euro
                                              Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

• Babics Tamas - open - confirmat

Comentariu

• Postat în original de nitu serban Vezi post
                                                  A?....B?
                                                  nu conteaza.importanta este atmosfera,jocul si reintilnirea cu prieteni.
                                                  stiti ce nu suna bine din anuntul turneului?
                                                  ȘAORMA
                                                  cred ca un gulaș de la mama lui si niste muraturi picau la fix...
                                                  csikis?r ul il luam noi.
                                                  venim oricum.
                                                  Buna ziua.
                                                  Saorma o sa fie foarte bun,va garantez eu
                                                  O sa fie marca Bunicuta
                                                  Zac Zac Letike Letike like this.

Comentariu

• Postat în original de Tamas Vivien Vezi post

Buna ziua.
                                                    Saorma o sa fie foarte bun,va garantez eu
                                                    O sa fie marca Bunicuta
                                                    Sint sigur de asta.....multumesc

Comentariu

Procesare...
                                                    X