Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vând Stiga infinity VPS V

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Vând Stiga infinity VPS V

Am 2 lemne stiga vps in cutie.unul este nou nefolosit, celălalt jucat câteva antrenamente(nu are nici o urmă de uzura).Ambele sunt cu mâner fl și au 82 de grame.Lemn cu feeling f plăcut și mult control.

Preț 250 bucata.
    Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Superb lemn! Unul dintre cele mai bine vandute lemne de Stiga, si pe buna dreptate! Nu ezitati!
    dorin67 dorin67 likes this.

Comentariu

1 vândut...1 valabil
      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

Valabil...preț 200 plus transport

Comentariu

V-am trimis mesaj, multumesc.

Comentariu

[QUOTE=Alex.C;n931187]Am 2 lemne stiga vps in cutie.unul este nou nefolosit, celălalt jucat câteva antrenamente(nu are nici o urmă de uzura).Ambele sunt cu mâner fl și au 82 de grame.Lemn cu feeling f plăcut și mult control.

Preț 250 bucata

Comentariu

V am trimis mp.

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
                1 vândut...1 valabil
                sunt interesat de lemnul stiga i la 200 kei busuioc andrei tel 0729 808870 panciu vrancea

Comentariu

Postat în original de Busuioc Andrei Vezi post
                  sunt interesat de lemnul stiga i la 200 kei busuioc andrei tel 0729 808870 panciu vrancea
                  I am scris din 27 august deja ca vreau lemnul sa mi l trimita. Sorry.

Comentariu

Procesare...
                  X