Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Felicira Dan si multimim pt efortutul tau. Pacat ca a fost putini participant Multumim inca o data. Si felicitari la castigatorulor succes in continuare
Multumesc Mehmet . Turneul a fost fumos si asa ! Cateodata e mai bine sa fie putini competitori ,( mai au altii loc sa ajunga in frunte !
Sa ne Revedem cu bine!
Clasament provizoriu:
Open
1 Gogu Gabriel
2 Cozma Catalin
3. Cioli
Amatori:
1. Tiganas Mihai
2. Marcu Vasile
3. Ursulean Vasile
Copii:
1 Hasna Cosmin
2...
Clasamentul final maine dimineata !
Multumesc tuturor participantilor si profit ca Vasile nu a ajuns inca la Straja pentru ca a urmarit meciul de fotbal pe un ecran urias,,, sa il felicit pt cuputa si sa multumesc pentru mese Astept sa posteze fotografiile pe site
Hai ai nostrii !!!
Taticule intradevar ai vazut ce clienti tari sunt la concursul de la Mangalia,nici eu nu sper prea multe dar incercam marea cu degetul.Va fi foarte greu ,dar nu imposibil.HAI A NOSTRI nu ne dam noi asa usor
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Clasament provizoriu:
Open
1 Gogu Gabriel
2 Cozma Catalin
3. Cioli
Amatori:
1. Tiganas Mihai
2. Marcu Vasile
3. Ursulean Vasile
Copii:
1 Hasna Cosmin
2...
Clasamentul final maine dimineata !
Multumesc tuturor participantilor si profit ca Vasile nu a ajuns inca la Straja pentru ca a urmarit meciul de fotbal pe un ecran urias,,, sa il felicit pt cuputa si sa multumesc pentru mese Astept sa posteze fotografiile pe site
Hai ai nostrii !!!
Chestia asta cu ,,HAI AI NOSTRI " ! m-a derutat total si, fiindca n-am stiut cui i se adreseaza, am lasat pe altii sa cistige trofeele .
Dar, cel mai important lucru este ca am vizitat un tinut extraordinar si, culmea, locuit de niste oameni extraordinari.
Bravo Dane ! Nu-mi pare rau ca am facut 1000 de km.
Felicitari tuturor luptatorilor, mai ales lui Coroiu Andrei, care m-a invins de doua ori, dar nu a fost echitabil, fiindca eu am beneficiat de iarba iar el de tinerete . Oricum, sunt sigur ca vom mai auzi de el . A pierdut in semifinala la mustata, contra gladiatorului Vasile, care a jucat extraordinar. Bravo baieti si mosnegi !; ati fost aproape unii de altii .
Pe curind.
Comentariu