Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

București, 26-29 aug 2021

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 24 (0 members and 24 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Constantin Eduard si Constantin Mihaela la categoria avansati.
    Multumesc.
    Paleta este pregatita, turneu este afisat...ce tebuie sa fac?
    Tac tac, tac pac setu-i luat, adversarul inversunat.
    Waw,deja s-a terminat? Cupa este la locul ei..ori la mine ori la ei

Comentariu

Gosea Denis hobby
      Paleta este pregatita, turneu este afisat...ce tebuie sa fac?
      Tac tac, tac pac setu-i luat, adversarul inversunat.
      Waw,deja s-a terminat? Cupa este la locul ei..ori la mine ori la ei

Comentariu

Se retrage Badescu Andrei, București - avansati. Multumesc!

Comentariu

Se retrage Scutaru Marius, Constanța, de la categoria Hobby. Multumesc

Comentariu

Cocotan Vasile-hobby

Comentariu

Postat în original de armani Vezi post
              S-a tot inscris lumea....sa nu fie degeaba pt. unii...nu ar intocmita situatie celor inscrisi pana acum?
              Ai rabdare tati nu te grabii ca fata la maritat... luni, cel tarziu marti se vor face listele la zi... din motive obiective nu s-a intervenit pe site...

Comentariu

Postat în original de Ivan Tiberiu Vezi post
                Cocotan Vasile-hobby
                .. de unde ?

Comentariu

Oltenita,scuzele mele

Comentariu

Se retrage Loghin Florin...de la open

Comentariu

Postat în original de Cristian Istrate Vezi post

Ai rabdare tati nu te grabii ca fata la maritat... .
                      Vorbește frumos, .omul a întrebat corect! Nu este normal să nu actualizezi listele de atâta timp. Alții le actualizează zilnic. D-na Laura a spus clar "nu am timp de așa ceva" . Ai insistat să organizezi un turneu de o asemenea anvergură implică-te și actualizează listele. Vrei să le actualizez eu!? E, uite nu se poate. Ai timp căcălău, am văzut că două ore ai scris ultimul mesaj. O actualizare ?ți ia 5 min. Binenteles dacă nu nimerești să se înscrie lumea greșit , asa cum o faci tu intenționat. Ai 300 turnee și nu știi să te înscri.

Uite cum facem: de acum, la turneele unde fac eu inscrierile te vei inscrie obligatoriu corect, adică Numele, prenumele, categoria, si localitatea. Altfel, ori te bag pe poziția 6, ori stai acasă. Faci ambiție dacă te ține, altfel nu-ți mai fie rușine să te înscri corect.
                      Hobby: Motoare si ski !
                      http://www.youtube.com/watch?v=dyNpInTHl2Y

Comentariu

Ai rabdare tati nu te grabii ca fata la maritat... luni, cel tarziu marti se vor face listele la zi... din motive obiective nu s-a intervenit pe site...
                        Eu incerc sa nu fiu conflictual....dar nu imi place felul tau de a expedia in derizoriu o solicitare care mi se pare de bun simt.
                        Asa cum se zicea si mai sus (vezi mesajul), ar trebui sa stii , dupa atatea turnee, ca este necesara actualizarea periodica....nu toata lumea ara tata timp ca tine, sa astepte pana in ultima zi ca sa afle ca e pe lista de asteptare.

Comentariu

.....nu toata lumea are atat de mult timp ca tine ....

Comentariu

Eu nu am 300 turnee, nici macar 100, dar la toate turneele la care am fost am simtit ca participantilor li s-a acordat atentia cuvenita inca din faza inscrierilor ...actualizari frecvente, feedback de la organizator etc. - vezi Ploiești, Targoviște, București (Durdun) ....
                            La acest turneu nu simt nimic, ba chiar am impresia ca ni s-a aruncat un os de ros (un turneu) si , in rest, sa ne descurcam....sincer, nu ma simt binevenit!
                            Si, avand in vedere afirmatia- D-na Laura a spus clar "nu am timp de așa ceva" - pot spune ca ma simt chiar jignit.
                            Ca atare, se retrage Bistreanu Armand, avansati....si nu cred ca voi mai merge vreodata la un turneu acolo.
                            O seara buna tuturor!
                            adof adof Kralizec Kralizec like this.

Comentariu

Dar, indiferent daca a spus sau nu asta dna. Laura (desi nu am nici un motiv sa nu il cred pe dl. Gelu), sunt dezamagit de faptul ca, inca o data, noi, bucurestenii (cel putin unii dintre noi), nu reusim sa ne ridicam la inaltimea celor din alte zone....
                              adof adof likes this.

Comentariu

Se retrage Mihu Florin de la Open

Comentariu

Istrate Cristian, încă mai esti pe wc!? Este de înțeles dreptul tău la opinie, mai ales când faci recenzii precum că nu sare mingea corect într-o sală cum ar fi Cheile Grădiștei, deși tu ai găsit o sală în București, unde prin amabilitatea Dnei Laura te găzduiește, ... tu faci de rușine nu numai pe cei care ?ți întind o m?nă, ci și pe cei care sunt în zona ta. Ai vz mai sus coment ref la diferența dintre turnee!? Pune m?na pe tel și sună un organizator să facă înscrierile sau să te ?nvețe(te-aș fi ajutat, dar nu meriți!), că altfel șterg postul nr 1 pe motiv de abandon, iar eu care am postat turneul nu vreau să mă fac de cacao pentru tine.
                                  Conducerea Amatur a înțeles că nu prea aveți unde juca prin București, și a lăsat la aprecierea ta cum să organizezi un turneu, dar nu este ok să faci un turneu B pe 4 zile, mai ales orele pe care le-ai cerut.
                                  Să faci un turneu de la orele 18 seamănă mai mult a bășcălie, astea-s ore de antrenament. Lasă-l pe George D dacă nu ești în stare de un B-u.
                                  Să nu te miri de ce se retrag participanții!

Joi 26 August 2021 Open; orele 18
                                  Vineri 27 August 2021 Elite ; orele 18
                                  Sambata 28 August 2021 Avansați;
                                  Duminica 29 August 2021 Hobby;

Așa să nu te mai gîndești că merge!

Comentariu

Bezna Mintii...

Stau si ma intreb unde e Gelu cel din trecut... jovial si aproape de oameni... cred ca s-a pierdut o data cu trecerea timpului.. sau in negura pandemiei... (cand m-am dus sa vorbesc cu el la Cheile Gradistei despre turneul de la București mi-a spus sa stau departe de el ca e vaccinat !!! ...probabil sa nu-l infectez ...dar asa "infectat" cum "am fost" am reusit sa facem un dublu impreuna impotriva echipei Robert Fratila/Nicolae Avram) ...sau asa a-i fost mereu si eu nu mi-am dat seama. Parca in una din discutiile noastre din trecut erai deranjat ca unii colegi aveau atitudini pe forum-uri "in loc sa discute in privat" cu alte cuvinte sa " ne spalam rufele in familie" ! ... fraza asta e in regula sau e nepoliticoasa si trebuie sa vorbesc mai frumos.
                                    Acum te schimonosesti pe site cu o rautate iesita din comun ! la o afirmatie aproape inofensiva... pe care o folosea mama cand eu si fratele meu ne grabeam inutil... din cauza acestei remarci banale observ ca esti si razbunator pe deasupra, te-ai azmutit asupra mea fara nicio justificare cat de cat logica, ci doar pentru ati arata tu muschii... cumva are legatura cu faptul ca acum esti in comitetul director Amatur si nu mai sti ce e aia omenia, aerul e mai rarefiat acolo sau ce ?
                                    Trist in aceasta chestiune e ca unii dintre noi cad in capcana "imperativa" a dl. Gelu fara sa intelegem de ce acesta se poarta atat de suspect, urat si agresiv. Ca sa inteleaga tot poporul Amatur de fapt cine esti dl. Gelu cu adevarat si cat de fatarnic esti in acea postare apsolut inutila o sa relatez cu exactitate discutia pe care am avut-o cu el legata de organizarea turneului acesta. si toti vor trage o concluzie.
                                    Asadar, la solicitarea mea de a face la București un turneu te-am rugat sa-l treci in agenda, mi-ai solicitat sa-ti fac introducerea turneului si sa ti-o trimit pe mesaj privat, ceeace am facut !
                                    De asemenea ti-am solicitat sa te ocupi de acest turneu evident si A-I FOST DE ACORD, pentru ca oricine stie, cel care posteaza anuntul, de obicei un cordonator sau cineva din comitetul director isi pune antetul pe un turneu e clar ca acel turneu va fii gestionat de acesta. Intreb amaturistii, ati vazut voi vre-o situatie in care cineva dintre coordonatori sau din comitetul director sa se comporte cum se comporta dl. Vladoiu in acest caz ? sa refuze ceva ce s-a angajat sa faca ?... Chiar singur te dai de gol prin afirmatia ta apsolut incredibila citez : "uite ca NU VREAU... sa te ajut !!" sa revenim... La doua zile de la postarea turneului mi-ai spus ca pleci in concediu pana vineri si dupa turneul de la Fagaras te ocupi de turneu, cu mentiunea sa ma "descurc" eu cu inscrierile pana duminica. balamucul a inceput in momentul in care oamenii ti-au spus ca nu pot face acele liste, iar eu n-am gasit pe nimeni sa faca acele liste, pana la urma tu ar fii trebuit sa delegi pe cineva sa ajute,,, Reprosurile au venit in cascada, ca "de ce nu-l gestioneaza Laura, sau sotul ei..." ti-a spus si ea ti-am spus si eu... ca Laura nu stie sa gestioneze turneul iar sotul ei a gestionat odata turneul si acest lucru s-a intamplat in martie parca 2020 si nu mai stie cum sa faca, si oricum el n-are timp fiind ocupat cu serviciul. Ai luat foc in acel moment, mi-ai reprosat mie ca de fapt eu am vrut sa fac turneul deducand de aici ca pe tine de fapt te dore-n cot de acest turneu, pentru ca tu de fapt ai ce ai cu mine ?!! totul a fost un pretext ieftin...
                                    Din cate stiu si stiu destul de bine, fostul presedinte Marcel Giosan d-zeu sa-l odihneasca acolo unde e, incuraja organizarea de turnee iar de la acesta nu am auzit sa se comporte asa cum te comporti tu, infatuat si plin de tine. Cred ca nu intelegi ca spiritul acestei competitii sta in masa larga de jucatori, si nu in conducatori care sunt vremelnici.
                                    Asadar draga Armand sunt foarte dezamagit ca ai deschis acest conflict inutil doar pentru a i se ridica nemeritat unui "conducator" Amatur mingia atat de desumflata la fileu. pai tu pleci dupa fenta dl. Vladoiu sti tu ce am discutat cu acesta sa ma judeci pe mine ? Tu chiar esti atat de naiv sa nu-ti dai seama ca eu nu pot intervenii pe site din simplul motiv ca NU STIU SA LUCREZ CU ACEL PROGRAM !!! am aflat de la un prieten cu cateva ore in urma ca acel program se gaseste pe site-ul Amatur !? eu habar nu am... iar ca sa lucrezi pe el trebuie sa-ti arate cineva ce si cum... Pune-te in situatia mea cu ce sti in momentul de fata, mai scrii aiurelile alea pe care le-ai scris... sa acuzi in stanga si dreapta ca " CA N-AM NICIUN MOTIV SA NU-L CRED PE DL. VLADOIU" ... uite TEAPA. dl. tau Vladoiu se razboieste cu mine inutil... daca ar avea dreptate macar as mai zice.... dar bate campii cu gratie. Ma pune in situatie de offside, ma arunca in caldarea cu vipere, cand eu nici macar nu sunt pe teren... cand eu n-am ce sa caut la serparie, ca eu sunt fierar betonist intelegi in ceasul 12 aluzia, intelegi unde bat Armand ? Acum cum toti stim ca dl. Vladoiu e un barbat adevarat i-l invit sa ne comunice daca am relatat corect discutia avuta despre un amarat de turneu !
                                    Vreau sa se inteleaga din capul locului, respect munca celor de la pupitru, celor care organizeaza turnee, cu 99% dintre ei am o relatie cordiala, nu cred ca s-au produs scurt-circuite intre mine si acestia, ....din pacate ce face dl. Gelu Vladoiu e lipsit de fair-play. Foloseste o expresie inofensiva sa se razboiasca cu mine din "senin". Foloseste amenintarea ca sa ma determine sa fac cum vrea el. Se invoca faptul ca scrierea prenumelui inaintea numelui pe forum e o crima si trebuie sa se pedepseasca exemplar. Daca ma inscriu " pe invers" se chinuie el... ca cica nu-i merge site-ul si ma confuzeaza cu tizul meu din Timișoara... ca 2 mari si lati suntem cu acelasi nume si prenume, dar ce sa vezi cand am scris prenumele si numele pe site, am aparut eu primul si colegul din Timișoara a 2-a pozitie... pe mine oricum o dai nu ma poti incurca. dar nu-i asa ambitia e uriasa dl. Gelu Vladoiu doreste sa ma aseze in insectar, sa faca fix ce a facut unul de prin Sibiu cu mine acum 3 ani parca.
                                    Ce mai tura vura se vede din avion ca prietenul nostru Gelu are agenda lui... sunt in Amatur din 2016 dragii mei, inscrierile in toate cele 299 de turnee au fost asa : "Salutare tuturor, Cristian Istrate open București. " cum e posibil sa nasca asemenea patima aceasta formulare, nu v-i se pare ca dl. Gelu forteaza grosolan lucrurile... nimeni pana la cetatenul din Sibiu nu s-a oripilat de acest lucru... pai daca Klaus Werner Iohannis s-ar inscrie asa ar putea pleca acasa datorita acestui considerent ? dar sunt sigur de un lucru.. o sa fie pus pe pozitia 6 pentru ca n-are MP
                                    Mai mult decat atat, dupa episodul apsolut bizar si neregulamentar de la Sibiu organizatorul cu pricina a dat toate grupele peste cap doar sa-si faca ambitia si mendrele concretului cu mine de a ma pozitiona numarul 6 in grupa, eu fiind de fapt pe pozitia 1 sau 2 nu mai retin acum care... Dar la organizatorii care refac listele pentru ca un jucator nu mai ajunge la turneu, acestora nu le este greu. Cum a fost posibil sa tolerati o situatie de acel fel cand un organizator da peste cap niste grupe doar pentru ca el are in agenda sa-si faca damblaua si sa invoce hilar ca nu ma cunoaste. dl. Gelu Vladoiu tu ma cunosti pe mine, da sau nu ?
                                    Ca sa nu mai existe o situatie de acel fel, chipurile ca un organizator sa "nu stie" cine e acel jucator pentru ca e inscris "pe invers", (nu mai conta ca pe mine ma stiu toti,) dl Apian a comunicat ca se va lucra la acest aspect. iar acum indiferent in ce ordine iti scrii numele pe site, apar jucatorii ...prin urmare sti cine e respectivul pentru ca te ghidezi dupa localitate... Multumim dl. Apian pentru rezolvarea acestei chestiuni. Si atunci intreb din nou dl. Gelu Vladoiu, de ce vrei sa te razboiesti inutil... o faci doar din ambitie sau care e motivul real ?

Motivul real a acestei iesiri necontrolate a ta se afla in ultima mea postare, mi-am exprimat punctul meu de vedere pe form la turneul de la Fagaras nemultumirea mea fata de parchetul de la Cheiele Gradistei, si de aici furia ta oarba si diversiunea ta mizerabila. Este dezgustator ce faci.

PS Acum cat am scris, mult putin.... ca vad ca te deranjeaza orice...

Comentariu

Unde vrei sa ajungi, pai tu ai fost de acord cu datele, chiar acum vrei sa joci si josnic bagand in jocul tau murdart si pe altii ! Tu ce meriti Dl. Gelu pentru aceasta diversiune ?

Comentariu

Cinca Daniel se retrage de la categoria elite

Comentariu

Postat în original de GeluBv Vezi post
                                          Istrate Cristian, încă mai esti pe wc!? Este de înțeles dreptul tău la opinie, mai ales când faci recenzii precum că nu sare mingea corect într-o sală cum ar fi Cheile Grădiștei, deși tu ai găsit o sală în București, unde prin amabilitatea Dnei Laura te găzduiește, ... tu faci de rușine nu numai pe cei care ?ți întind o m?nă, ci și pe cei care sunt în zona ta. Ai vz mai sus coment ref la diferența dintre turnee!? Pune m?na pe tel și sună un organizator să facă înscrierile sau să te ?nvețe(te-aș fi ajutat, dar nu meriți!), că altfel șterg postul nr 1 pe motiv de abandon, iar eu care am postat turneul nu vreau să mă fac de cacao pentru tine.
                                          Conducerea Amatur a înțeles că nu prea aveți unde juca prin București, și a lăsat la aprecierea ta cum să organizezi un turneu, dar nu este ok să faci un turneu B pe 4 zile, mai ales orele pe care le-ai cerut.
                                          Să faci un turneu de la orele 18 seamănă mai mult a bășcălie, astea-s ore de antrenament. Lasă-l pe George D dacă nu ești în stare de un B-u.
                                          Să nu te miri de ce se retrag participanții!

Joi 26 August 2021 Open; orele 18
                                          Vineri 27 August 2021 Elite ; orele 18
                                          Sambata 28 August 2021 Avansați;
                                          Duminica 29 August 2021 Hobby;

Așa să nu te mai gîndești că merge!
                                          Istrate Cristian, încă mai esti pe wc!?

Esti un diversionist... si rautacios pe deasupra ! Nu am crezut ca poti face asa ceva...

Comentariu

Nu te mai plânge, am vrut să vă ?nvăț să butonați un program de care aveți nevoie în viitor si am primit răspunsul nepotrivit. Am aflat că soțul Dnei Laura știe....Cum adică "eu nu am timp de așa ceva". Ok! Atunci de ce să-mi fac timp pentru tine!? Eu am postat pentru că tu nu ai acces, dar la liste (înscrieri) ești liber. Iar ai pierdut 2 ore să dai încă un mesaj , dar nu ai timp să ?nveți. Nu te mai băga unde ești habarnist!

Cât privește înscrierea ta corectă si refuzul hotărât, împreună cu fățărnișia mea, o să ai un singur rezultat, faci ca în regulament!

Să nu spui că nu am dreptul la opinie din cauza sau datorită "functiei".
                                            adof adof likes this.

Comentariu

Unde vrei sa ajungi, pai tu ai fost de acord cu datele, chiar acum vrei sa joci si josnic bagand in jocul tau murdart si pe altii ! Tu ce meriti Dl. Gelu pentru aceasta diversiune ?
                                              Concentrează-te pe acest mega turneu cu mine nu prea mai ai ce discuta!

Comentariu

Chiar vreau sa vad daca unii din colegii mei se retrag iti fac jocul si accepta aceasta diversiune murdara a ta ! ...pana la urma nu-mi faci mie rau i-i faci lui Laura rau, si nu e corect fata de ea. Sunt curios daca exista solidaritate... acum e un moment bun de vazut...

Comentariu

Pai da, eu sunt mai habarnist asa de felul meu... imi cer scuze ca nu ma ridic la nivelul tau atat de important. Imi explici pana la urma de unde vine aceasta inversunare si mojicie a ta, ca sa intelegem si noi sa inteleg si eu. Am relatat corect discutia cu tine legata de acest turneu DA sau NU dl. VLADOIU GELU ?

Comentariu

Eu ISTRATE CRISTIAN declar public ca nu voi mai vorbii niciodata cu tine pentru modul atat de urat cu care m-ai tratat fara sa-ti fac niciun rau.

Comentariu

Procesare...
                                                    X