Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un turneu minunat, răcoare în sală, atmosferă veselă, joc energic, cafea, bomboane, glume la țigară și pe margine, finala la categoria corespunzătoare numelui meu putea fi a mea la 2-2 și 10-7, dar sincer nu cred că meritam nici măcar sa ajung in decisiv, fiindcă depășit fiind complet de miza finalei, am ajuns sa joc închis și foarte crispat încă de la primel mingi, e de mirare și un lucru âmbucurător că am putut rămâne în joc și să ajung să in punctul in care cu 3 mingi de meci să mă bat singur, după un meci în care am făcut antijoc. Cred că soarta a fost corectă.
Probabil nu as fi ajuns prea sus astăzi fără suportul moral și tehnico-tactic al Kamarazilor din Piatra Neamț ai domnului Bubulac, alaturi de care m-am antrenat asiduu aproape zilnic timp de două săptăm?ni, acesta fiind deja al doilea turneu alaturi de ei.
Sper că periplurile mele prin zonă se vor intersecta mai mereu cu cate un turneu prin județele Neamț, Suceava, Iași, Bacău, Botoșani, deoarece au un farmec aparte și niște jucători deosebiți.
Foarte frumos turneul si excelent organizat, ca de fiecare data! M-am bucurat cel mai mult sa vad multi copii si tineri, felicitari tuturor celor care investesc in ei. Felicitari castigatorilor!
Multumesc tuturor participantilor!
Felicitari castigatorilor!
Sanatate la toata lumea oriunde va aflati!
Va mai asteptam!
Cu drag, Adrian Cojocaru, Asociatia Sportiva "Stefan cel Mare" Suceava
Comentariu