Postat în original de meme6513
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Odin, Târgoviște - 04/05.09.2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator principal
- 15.oct.2016
- 1326
- Târgoviște
Likes given: 1321Likes received: 1669
Postat în original de Bogdan V Vezi post
Nu stiu ce sa zic...MP =19.98...zau ca ar merita o incadrare la Open, chiar daca il doare-n cot, cum ziceai...darmaz ion ADN like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3265
- Ploiești
- 51
Likes given: 3016Likes received: 2590
Postat în original de DAN LAZAR Vezi postLazar Dumitru - Mizil - Avansati
Bine, eu vin mai mult sa mananc... bataie... Paine si sare cre'ca mai am de data trecuta...
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator principal- 15.oct.2016
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
Asa, stai cuminte, ai grija, orice victorie te-ar da peste cap, nu mai esti obisnuit de ceva timp...DAN LAZAR iulian.vrasti like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postMă transfer la Open să nu deranjez pe nimeni!
- Aprecieri 3
Comentariu
Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
Asa, stai cuminte, ai grija, orice victorie te-ar da peste cap, nu mai esti obisnuit de ceva timp...
- Aprecieri 3
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de DAN LAZAR Vezi post
Aceste vorbe ma 'doare'... Gata! M-am ambitionat... O sa plec de la turneu cu o cupa... Chit ca vin cu ea pregatita in rucsac... Rog organizatorii sa trimita poza cu premiili ca sa stiu ce caut in talcioc!
Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk
ClaudiuManoiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Likes given: 516Likes received: 1239
Postat în original de meme6513 Vezi postNu cred că se găsesc cupe nici în talciocul din urbea ta. Nea Gigi Stoicescu caută una de vreo trei ani prin toata țara și n-a găsit și-l cred pentru că este om umblat, nu ca noi!
Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalkmeme6513 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Postat în original de meme6513 Vezi postNu cred că se găsesc cupe nici în talciocul din urbea ta. Nea Gigi Stoicescu caută una de vreo trei ani prin toata țara și n-a găsit și-l cred pentru că este om umblat, nu ca noi!
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postMă transfer la Open să nu deranjez pe nimeni!
Dinspre partea mea puteti ramane la Elite, nu am nici o treaba.
Dar daca se poate sari peste 2 categorii, mie chiar imi convine, ca in ritmul asta o sa ajung la Hobby si mi-ar placea sa pot merge la Open in continuare! ...
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de Mihai Balan Vezi postBuna dimineata!
Banuiesc ca doar cu 7 la elite nu se intrunesc conditiile minime. Se mai tine concursul? Sa stim si noi ce program ne facem pentru weekend.
Multumesc
Comentariu
Postat în original de meme6513 Vezi postRăspuns pozitiv, jucătorii din această categorie postează mai rar, se hotărasc mai greu..
Deci, nici o pb....turneul pt. categoria respectiva nu e in pericol......meme6513 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- Aprecieri 2
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de DAN LAZAR Vezi post
Asa-i cand unii renunta la licoarea din bateriile de vin si se infrupta cu cea din bateriile auto. Devin acizi fara frica de Dumnezeu (adicatelea Amin0-acizi). Nea Gigi o sa gaseasca la un moment dat cupele (desi nu le cauta...) si atunci cred ca va fi greu de oprit...
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de armani Vezi post
Art. 3. Se recomandă desfășurarea turneelor cu grupe de 5, si se interzice grupa de 7. In cazuri speciale, cum ar fi imposibilitatea formării a minim două grupe, organizatorul poate face si o grupă de 7, 8 sau 9 jucători, (fiecare cu fiecare), pe minim 2, 3 sau 4 mese.
Deci, nici o pb....turneul pt. categoria respectiva nu e in pericol......iulian.vrasti armani like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de meme6513 Vezi postOfff, ce vină am eu că nea Gigi e complet demagnetizat? Că nu atrage "feru' '' neam..? M-am tot g?ndit la soluții, ultima studiată fiind aceea în care să se joace finala cu un singur jucător, nu știu dacă e regulamentar și-apoi cred că și în cazul acesta nea Gigi s-ar bătea singur, deci tot pe locul 2 ar ieși așa că nea Gigi, dau o bere și-un suc, dă-le-n colo de cupe, să le ia alții!
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 12.dec.2018
- 1142
- iedera
Tot la cupe va ganditi , dar la Olimpiada nu vad inghesuiala la medalii . nu cunoasteti chineza , nu sare mingea romaneste , scuze , motive etc. Ce bucurie sa am sa ma iau la tranta cu toti cei care viseaza cupe de Fe vopsite ?
Pe mine ma incanta bucuria din ochii celor care ma intalnesc in calea lor spre implinire !meme6513 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 1326
- Târgoviște
Postat în original de Stoicescu Gheorghe Vezi post
Nu sunt umblat , mai am de umblat mult (sper foarte mult ) , caut , observ ,,,,,,,,observ din ce in ce mai multi care cauta pentru mine !!! ,,,, CE ?!!!
- Aprecieri 6
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:23.Procesare...X
Comentariu