Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

The day after TF

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• The day after TF

Super!
    Bravo organizatorilor!
    Cit despre forta turneului , eu cred ca a fost de departe unul din cale mai tari la care am participat.
    Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
    FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
    BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

dupa mine cred ca dozarea efortului a fost una din atuurile principale ... bun tare bun, eu care n-am jucat in turneul de 8 ma ardeau picioarele de oboseala, ma uitam la Sargu in ultimul meci cu Bogdan, i se terminase benzina,oboseala la greu .Totul bun dar cu e-on (nu pot sa-i scriu cu majuscule) , era sa ne lase cu jocuri la lumanare

Comentariu

Greu Turneul Final, dar nici "the day after" nu e usoara

In rezumat, ce a fost mai deosebit la Cluj :

-Distributia a fost pina la urma in 8 grupe (de 4-5 jucatori), cu calificarea primilor 4 : deci s-a jucat destul de relaxat aceasta etapa inferioara, nr. de jucatori eliminati fiind minim. Distributie stil "sarpe", dar combinata cu criteriul orasului. S-a dat cu banul pentru deplasare intr-o grupa vecina, in cazul in care dupa regula sarpelui nimereau 2 jucatori din acelasi oras intr-o grupa.

-S-a trecut la grupele superioare: 8 grupe de 4, algoritmul de formare fiind si el tras la sorti. La un moment dat s-a luat curentul, Electrica jucindu-se cu noi de 2 ori in decurs de 1 ora

-Dupa ce au ramas 16 jucatori, am propus 2 variante de continuare a turneului:
      a) eliminatoriu de 16 clasic
      b) 1 tura eliminatorie trasa la sorti, apoi o grupa finala de 8.

S-a votat in mod democratic, iar din cei mai buni 16, 9 au votat pentru grupa finala, 7 pentru eliminatoriu clasic.

Ca urmare, Turneul Final a solicitat puternic pe cei mai buni 8, dar s-au jucat niste meciuri extraordinare.

Iata clasamentul primilor 8 (celelalte pozitii urmind a fi publicate ulterior):

1. TOTH Laszlo - Cluj (7 victorii in grupa finala !)
      2. NITU Bogdan - Piatra-Neamț (arma secreta)
      3. SOOS Dezso - Cimpia-Turzii
      4. SARGU Mihail - Cluj (LAMONT)
      5. NISTOR Dorel - Bistrița
      6. ERDOS Ferencz - Miercurea-Ciuc
      7. APIAN Florin - Bistrița
      8. CIOBANU Gabriel - Vatra-Dornei

Marele cistigator al circuitului AmaTour 2007, fara suspans:

TOOOOOOOOOOTH Laszlo ! (ieri a fost chiar de neoprit)

Multumesc tuturor participantilor pentru efortul facut, fundatiei LAMONT, Directiunii Scolii "Ion Agarbiceanu", sponsorilor Turneului Final (Purmo Romania si Merch Auto Honda) si nu in ultimul rand lui Bilutza pentru sprijinul neprecupetit acordat organizarii.

Comentariu

chiar daca becurile alea-s cu gaz, cred ca totusi ar trebui sa-i $#%&^(at)#* pe aia de la electrica Oricum, mare bafta am avut ca s-a rezolvat asa repede ...

Ca tot veni vorba de efort, intre mine si Shuny au fost mereu polemici daca sa facem turneele mai scurte sau nu. Cred ca ar trebui sa va spuneti si voi parerea si sa stabilim un numar max. de jocuri care sa nu-i stoarca pe cei care ajung in fazele superioare. Stiu ca multi prefera, daca tot au batut drumul pana intr-un alt oras, sa joace cat mai mult. Dar apoi, cei care ajung in semifinale sau in finale, is rupti.
        Butterfly Grubba Carbon-AN All+
        FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower

Comentariu

Pentru marii absenti ai acestui turneu, ca sa stie ce-au pierdut:
          1. Niste mere excelente aduse de D-l Kantor
          2. Un lighean de cornulete bestiale facute de sotia lui Shuny

Comentariu

TURNEUL FINAL

Felicitari celor trei organizatori,Ciprian,Shuni si Paul,pentru conditiile deosebite;turneul final si-a atins scopul de a fi cel mai puternic din acest an,condimentat din plin cu meciuri de infarct,cu rasturnari incredibile de situatie si cu rezultate surpriza in toate fazele lui.Pentru organizatori,ar fi interesant sa prezentati nu doar clasamentul final ci si rezultatele din concurs pentru cei care nu au fost prezenti dar si pentru participanti care au fost prinsi cu disputarea propriilor meciuri si nu au putut savura si rezultatele din celelalte grupe sau au plecat inainte de final.
            DR. NEUBAUER SPECIAL
            DR.NEUBAUER DOMINATION+SUPERANTI 1.5

Comentariu

Da-ti va rog numele intregi ale celor trei organizatori, pt ca nu-i cunoastem toti dupa diminutive. Multumim!
              Lemn- Bty Viscaria
              FH - TENERGY 05
              BH - TENERGY 80

Comentariu

CLUJ

Postat în original de VISCO
                Da-ti va rog numele intregi ale celor trei organizatori, pt ca nu-i cunoastem toti dupa diminutive. Multumim!
                Ciprian Bacotiu si Toth Laszlo(Shuni),pe forum ii cunoasteti drept Ciprian si Nicovala Cugir.
                DR. NEUBAUER SPECIAL
                DR.NEUBAUER DOMINATION+SUPERANTI 1.5

Comentariu

Mai baieti... ma face-ti sa-mi para rau mai mult decit trebuie... nu mai da-ti si amanununtele " dulci " si bune pe aici , ca ma tot gindesc , daca faceam asa , daca dregeam . poate ajungeam acolo , ptr. mine nu era asa de important pozitia in clasament cit revederea cu cei pe care ii cunosc (si nu sint putini ) si cu cei pe care as dori sa-i cunosc , care au intrat mai tirziu alaturi de noi in aceasta miscare , care creste de la o luna la alta spre bucuria multora dintre noi .
                  Felicitari cistigatorilor si tuturor celor prezenti acolo .
                  Stiu ca in federatie sint vre-o 700 jucatori , am ajuns si noi la 607 "prinsi" in clasament, deci rezultatele amaturului sint f. bune ca sa zic asa . In curind o sa-i depasim profesionisti , noi amatorii .
                  Am vazut ca in tara se sta mai bine si la capitolul sponsori , lucru care trebuie iarasi mentionat, fata de capitala unde ar fi trebuit sa stea mult mai bine decit stau acum si din punct de vedere al turneelor si interesului celor de aici , parca lipseste ceva din noi , curajul , deschiderea spre nou , convingerea ca putem mai mult de atit , si nu in ultimul rind salile , care sint putine si acelea cu numar mic de mese , unde tarifele de inchiriere sint de cele mai multe ori greu de suportat .
                  Dupa posturile vazute nu-mi pare rau ca turneul final s-a mutat la cluj , si ca aceasta a fost o hotarire f.buna.
                  Poate la anu' sa ma mai desprind un pic de treburile de zi cu zi si sa fiu mai " prezent " pe la turnee .

doresc tuturor o incheiere de an cit mai buna si poate reusim si noi cei din Buc ca anul urmator sa fie mult mai animat de concursuri si participari.
                  Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
                  Fete de palete tenis de masa
                  TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro

Comentariu

salut

multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la organizarea ultimului turneu din acest an.multumesc sponsorilor,arbitrilor,pentru merele aduse de la Reghin,scolii ION AGIRBICEANU si nu in ultimul rind sa multumesc personal pentru ajutorul dat de ei zi si noapte CIPRIAN si PAUL.

Comentariu

salut

cred ca toate lumea s-a simtit bine in orasul nostru de pe somes in CLUJ-NAPOCA la turneu final,dupa mine a fost un turneu greu imi pare rau ca n-a fost nimeni sa ma opreasca pina la locul unu.lui bogdan ii multumesc pt o faza unde a fost fair play si imi pare rau de tunurile pe care le-am trimis din toate colturile ale mesei.bogdane tine-o tot asa ai un joc foarte dificil cu materialul tau.FELICITAR

Comentariu

Ceva nu e in regula !

Chiar nu ne critica nimeni ???

O scapare... ceva...

Observatii, invataminte pentru viitor

Comentariu

Ciprian, nu-i provoca...
                          BUTTERFLY ROMÂNIA
                          TABLE TENNIS FOR YOU

Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                          E-mail: office@prosoftbn.ro
                          Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                          Instagram: @butterflyromania
                          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

http://www.tt-shop.ro
                          http://www.butterfly.tt
                          http://www.tenisdemasa.ro
                          OPEN THE WORLD

Comentariu

salut

cine a uitat o burete si solutie de curatat palate sa ma sune la nr de tel 0745-369477 ca sa negociem cu niste bere

Comentariu

Cand incepi sa te obisnuiesti cu raul, devine incredibil binele...

Lasind gluma deoparte, scopul feedbackului (mai ales dupa inca un an de AmaTour in care am mai facut diverse experimente organizatorice) este sa ajungem la niste sisteme stabile de joc, si mai ales sa nu repetam din greseli.

Cit timp critica nu e indreptata impotriva unei persoane (gen atac personal), nu cred ca cineva are motive de suparare sau de riposta.
                              Trebuie sa domneasca puterea argumentului, nu argumentul puterii...

Si practica a demonstrat in ultima perioada ca puterea organizatorului poate fi destul de redusa : degeaba vrea el sa faca ce crede ca e mai bine ... opinia participantilor (a beneficiarilor turneului pina la urma) sub forma de vot democratic decide !
                              Organizatorul are la el foi pregatite pentru diverse scenarii si se adapteaza, pentru a multumi toti participantii. (ma rog, aproape pe toti )

Nu stiu daca e bine sau rau, nu stiu daca organizatorul trebuie sa fie inflexibil si dictatorial ... e de discutat ... unii zic ca esti slab si cedezi presiunii maselor, altii zic "clientul nostru, stapinul nostru".

Cei mai multi asteapta probabil sistemul UNIC-acceptat, generalizat si fara exceptii la orice turneu, ca sa stie de ce pleaca de acasa si sa estimeze corect ora de intoarcere....

Mai ramin probleme delicate
                              -cu criteriul orasului in grupa inferioara...daca-l satisfacem, ne trezim mai degraba cu jucatorii din acelasi oras in grupa superioara ...
                              -apoi acelasi criteriu al orasului la eliminatoriu, combinat cu criteriul de a nu fi jucat in grupa superioara + tragere la sorti = nu garanteaza solutionarea din prima tragere, uneori aceste restrictii necesitand o a doua tragere la sorti ....

Ca de obicei, sunt dispus sa risc, provocind discutia deschisa !

Nu de alta, dar operatorii de telefonie mobila cistiga prea bine, iar martorii argumentarii sunt doar 2 de fiecare data

Comentariu

Postat în original de ciprian
                                Ceva nu e in regula !
                                Chiar nu ne critica nimeni ???
                                O scapare... ceva...
                                Observatii, invataminte pentru viitor
                                Ceva poze?

Comentariu

toata lumea filma, poze nema, daca nu esti mofturos primesti filme

Comentariu

The day after TF

Un turneu extraordinar din toate punctele de vedere.Foarte obositor drumul dar a meritat pe deplin efortul depus. Tot respectul pentru organizatori.
                                    Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower

Comentariu

Re: salut

Postat în original de NICOVALA CUGIR
                                      cine a uitat o burete si solutie de curatat palate sa ma sune la nr de tel 0745-369477 ca sa negociem cu niste bere
                                      Dau o bere daca imi aduci solutia si buretele la urmatorul concurs..adica la anul!
                                      Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
                                      BH : Neubauer Abs 3 Pro
                                      FH : Xiom Jekyll&Hyde

Comentariu

Re: salut

Postat în original de NICOVALA CUGIR
                                        cred ca toate lumea s-a simtit bine in orasul nostru de pe somes in CLUJ-NAPOCA la turneu final,dupa mine a fost un turneu greu imi pare rau ca n-a fost nimeni sa ma opreasca pina la locul unu.lui bogdan ii multumesc pt o faza unde a fost fair play si imi pare rau de tunurile pe care le-am trimis din toate colturile ale mesei.bogdane tine-o tot asa ai un joc foarte dificil cu materialul tau.FELICITAR
                                        Intr-adevar un turneu foarte frumos si foarte greu, si acum ma resimt dupa lopetile lui Shuni. Cat priveste fair play-ul cred ca si aici meriti locul I deoarece au fost si in meciul noastru faze unde ai lasat de la tine ( aveai de unde :P ). Experienta isi spune cuvantul dar va veni momentul cand voi creste mare si atunci, cand voi avea experienta, se vor interzice materialele si ma voi trezi ca nu reusesc sa fac 2 puncte, spre deliciul multor adversari. Oricum super block-ul si-a facut onorabil iesirea la pensie
                                        BLADE: DR. NEUBAUER TITAN
                                        FH: TENERGY 64 2.1
                                        BH: GIANT DRAGON - METEORITE

Comentariu

iti dadeai cu ea pe fata cu dr. bau-bau

Comentariu

Bogdane, Superblock-ul nostru e unul dintre martirii "inchizitiei" ITTF !

Tu il minuiesti cu maxim de eficienta !!! Felicitari inca o data !

Comentariu

Si niste poze:

Comentariu

Din pacate, restrictiile forumului nu-mi permit sa le pun mai multe intr-un mesaj sau la dimensiune mai mare

Comentariu

Oricum, cei care le vreti la dimensiunea originala, dati-mi un PM

Comentariu

Procesare...
                                                  X