Sau daca are cineva un ftp sa le pun acolo ptr toti ...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
The day after TF
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
In urma unor solicitari, afisez grupele preliminarii asa cum au fost ele inregistrate in concursButterfly Grubba Carbon-AN All+
FH: Tackiness Chop, BH: Yasaka Antipower
Comentariu
Postat în original de ciprianCeva nu e in regula !
Chiar nu ne critica nimeni ???
O scapare... ceva...
Observatii, invataminte pentru viitor
Ciprian, vezi ca de la BISTRITA NU AI NICI UN MESAJ!Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de ciprianBa da, n-ai fost atent, mi-a scris rasvan !Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Da, asa rau am ajuns ... in functia de provocator ...
Desi in limba engleza nu e nimic peiorativ sa lansezi o provocare("challenge"), la noi sunt unele conotatii din vechiul regim ...
Ca urmare, lumea se fereste sa mai fie "provocata" si probabil sunt mai eficiente dialogurile constructive in echipe mai mici.
Fie cum o fi, AmaTour-ul sa progreseze, asta e ceea ce conteaza pina la urma !
Comentariu
Salut!
Sorry ca nu am putut veni! Vad ca ati facut un turneu mare si frumos, felicitari tuturor!
Doar o observatie , daca e permis, din partea mea: vroia sa vina de la noi Laszlo Zsolt si Pal Zoltan care merita daca ne uitam la rezultatele obtinute,(zic eu) dar vad ca sala era prea plina. Asta e.
Pa!
Sarbatori Fericite!!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:17.Procesare...X
Comentariu