Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Vazand inscrierile de pana acuma pe zona noastra m-am uitat si pe inscrierile din celelalte zone si am avut ceva susprize 1 SUCEAVA = 209 2 TULCEA = 101 3 BUCURESTI = 101
4 PLOIESTI = 85
5 PITESTI = 64 6 TG MURES = 192
7 TIMISOARA = 129
8 CLUJ = 134(31 pe liste de asteptare...)
Am cautat sa inteleg acest fenomen al "subinscrierilor" in zona 3 cand in anii anteriorii te rugai sa se retraga cineva ca sa apuci un loc......
Vazand inscrierile de pana acuma pe zona noastra m-am uitat si pe inscrierile din celelalte zone si am avut ceva susprize 1 SUCEAVA = 209 2 TULCEA = 101 3 BUCURESTI = 101
4 PLOIESTI = 85
5 PITESTI = 64 6 TG MURES = 192
7 TIMISOARA = 129
8 CLUJ = 134(31 pe liste de asteptare...)
Am cautat sa inteleg acest fenomen al "subinscrierilor" in zona 3 cand in anii anteriorii te rugai sa se retraga cineva ca sa apuci un loc......
Raman la parerea mea ca lipsa superioarelor a dus la scaderea treptata a participantilor. Am foarte multi cunoscuti care zic: de ce sa dau 40 de lei ca sa joc doar 4-5 meciuri. Am atras atentia de pe atunci, acum se vad efectele. Daca mai adaugam si conflictele care au tot aparut in ultimii ani prin zonele noastre, nu ma mira ca foarte multi s-au reorientat ...
Ma indoiesc ca pe cei pierduti ii va mai aduce cineva inapoi
Postat în original de Constantin SursilovVezi post
Raman la parerea mea ca lipsa superioarelor a dus la scaderea treptata a participantilor. Am foarte multi cunoscuti care zic: de ce sa dau 40 de lei ca sa joc doar 4-5 meciuri. Am atras atentia de pe atunci, acum se vad efectele. Daca mai adaugam si conflictele care au tot aparut in ultimii ani prin zonele noastre, nu ma mira ca foarte multi s-au reorientat ...
Ma indoiesc ca pe cei pierduti ii va mai aduce cineva inapoi
Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk
A ... si in plus, coordonator zonal inexistent la noi ... nu ma mira ...
Daca nu ar fi fost Bogdan Visan (care nu are oricum treaba cu zona noastra) care sa "impinga" un pic lucrurile, precum si bunavointa lui George Durdun, anul acesta nu am fi avut regional. Uitati-va un pic numai la cati sponsori s-a chinuit George sa aduca ca sa putem face acest turneu ...
Salutare tuturor,
Am putea vedea si noi o lista de inscriere la zi, va rog?
Poate mai migam catre alte categorii, ori mai chemam niste prieteni .
Multumesc
Comentariu