Petrescu Claudiu open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Gabriel Iacob Iași openBlade : Spinlord Ultracarbon Def
FH : Spinlord Degu 2.1 mm
BH : Spinlord Sternenfall OX
- Aprecieri 3
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Marcu Vasile-open
Palamaru Emil-avansati
Vaideanu Fabiana-avansati
Vrasmas Ilinca -incepatoriUltima editare de marcu vasile; 24.aug.2021, 07:43.sorin_client likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Cei din R.Moldova joacă în concurs sau în afara concursului.Nu-i vad cuprinși ca fiind în regiunea 1.
Băgații și pe ei și atunci o sa fie totul regulamentar.
(Important:AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV, BT, IS, NT, BC, VS) - 11.09.2021 postat de sorin_client)
sorin_client Skynet50 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Pomirleanu Radu, Iași, avansati
Trimis de pe al meu A7 Pro folosind Tapatalk
sorin_client likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postCei din R.Moldova joacă �n concurs sau �n afara concursului.Nu-i vad cuprinși ca fiind �n regiunea 1.
(Important:AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV, BT, IS, NT, BC, VS) - 11.09.2021 postat de sorin_client)
Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
sorin_client likes this.Blade : Spinlord Ultracarbon Def
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 19.dec.2014
- 597
- Botoșani
- 62
Likes given: 730Likes received: 312
Din Botoșani la categoria avansati LUPU CRISTIAN,
Din Bacău la categoria open OANCEA MARIAN
Din Vorona la categoria Hoby LUPU DANIEL, DASCALU SERGIU, CRACIUN DANUT, ROSU MIHAI, GURALIUC ANDREI si MICHIU MADALIN.
,
sorin_client likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5824
- Fălticeni
- 64
Likes given: 977Likes received: 1512
Postat în original de marcu vasile Vezi postCei din R.Moldova joacă în concurs sau în afara concursului.Nu-i vad cuprinși ca fiind în regiunea 1.
?n 2017,(dacă nu ma înșel) s a luat decizia în ședința anuala. ca jucătorii din afara tarii sa poată particupa la R+?n zona unde ei sau conaționalii joaca frecvent :Moldovenii în zona 1 și 2 ucrainenii zona 1 și 8,sarbii și ungurii zona 8,bulgarii zona 2 și 4
Ne convine sau nu, asta e... Probabil ca unii încearcă un sentiment de frustrare, justificat de altfel. Și eu ma întreb, când pic la un concurs în grupa cu de alde Simon Csaba, ce caut eu de fapt acolo..Ultima editare de cata_60; 24.aug.2021, 08:43.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 4
Comentariu
Se înscriu DAVID MAIA,Prelipca și DAVID ROBERT CRISTIAN,Varatec,la hobby.Multumim!sorin_client likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 5824
- Fălticeni
- 64
Imediat voi ruga pe cineva din CD sa răsfoiască arhiva și sa răspundă întrebării.(Sunt la volan acum)
Btw
Dvs ați primit bine mersi în concursurile A organizate la Vatra Dornei jucători din Moldova sau Ucraina permanent., legitimand (ca cei mai mulți dintre organizatorii din zona, de altfel) implicit prezenta lor la R+sau T. F
V-ati pus vreodată problema ca nu pot participa?
Analog, la concursurile de la Iași făcute de Lucian Plamada, mdovenii au fost o prezenta constanta, Litovcenko și Ghinda evolu?nd chiar în echipa divizionara..
Sa nu mai zic ca probabil majoritatea au dubla cetățenieof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Va rog sa nu mi-o luați în nume de rău dar dacă regulamentul spune clar cine participă și cine nu participă la aceste concursuri regionale sa respectăm.
Nu contează cine e și cât e de valoros dacă regulamentul spune da atunci asa sa fie dacă regulamentul spune nu asta e.
?n sport trebuie sa respectăm și sa fim respectați indiferent de valoarea lui sportivă fără,,frustrari" dacă e bun sa câștige. E clar CEL MAI BUN SA C?ȘTIGE .
Aștept cu nerăbdare acel paragraf unde se specifică dreptul lor la joc în turnee A+regional.
Comentariu
- 5824
- Fălticeni
- 64
Asta e un fel de dialog al surzilor.. întra te rog pe Amatur-Zona Organizatorilor-Dezbateri curente.. Acolo se dau precizări referitoare la organizare R+2021.Fiind organizator, bănuiesc ca le ai citit, n are sens sa discutam în contradictoriu aiciof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Regulament 2021
Turnee tip A+ Regionale - 8 turnee cu caracter regional organizate în aceiași zi, în opt centre din țară, corespunzătoare celor 8 zone AmaTur. Cu acordul organizatorilor implicați se pot comasa două turnee A+ Regionale, în situația în care nu se preconizează înscrieri suficiente.
scopul turneelor A+ regionale este de a da șansa participării la un Turneu A+ și jucătorilor care, din diferite motive, nu pot participa la Turneele A+ naționale. Acestea se pot desfășura fiecare în zona sa, iar în cazul în care organizatorii zonei respective consideră utilă o comasare , aceasta se poate face numai cu două zone.
NU AM GASIT NIMIC DESPRE DREPTUL DE PARTICIPARE A CELOR DIN AFARA ZONEI.
Am citit regulamentul actual de 2-3 ori.
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Astăzi, 11:48
ERATĂ
La art. 4.4.1. se adaugă:
- jucătorii străini care doresc să participe la turneele A+ Regionale o pot face în Zona ?nvecinată din care fac parte în funcție de localitatea din care provin (Serbia și Ungaria - Zona 7, Republica Moldova - Zona 1, Ucraina - Zona 8 și 1, Bulgaria - Zona 3 și 5, etc...);
lmi pare bine ca am contribuit la modificarea regulamentului de desfășurare a competițiilor.
???????.sorin_client likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Lucian Plamada a organizat un singur turneu la Iași și Litovcenco și Ghinda nu au participat. Poate ai vrut sa spui Gigi Ciubotaru.
Blade : Spinlord Ultracarbon Def
Comentariu
- 5824
- Fălticeni
- 64
Cosau Toader-Tg Neamț H sau Av, după nediesorin_client likes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
- 5824
- Fălticeni
- 64
Postat în original de gabriel1962 Vezi postLucian Plamada a organizat un singur turneu la Iași și Litovcenco și Ghinda nu au participat. Poate ai vrut sa spui Gigi Ciubotaru.
of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:16.Procesare...X
Comentariu