Vand/Schimb Xiom Omega Iv Pro Rosie Max Jucata 2 antrenamente deci in jur de 4-6 ore.....schimb cu 2 fete chinezesti sau una europeana....chinezesti ma intereseaza DHS...orice culoare.....si fete normale ma intereseaza fete mai moi decat omega iv si sa arate bine...si neaparat ROSIE 2.0 sau MAX.....pretul de vanzare este 75 lei...transportul il suporta cumparatorul....deci va venii 75 lei fata + 7 lei transportul....82 lei cu totul...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand/Schimb Xiom Omega IV PRO
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut,
M-ar interesa O4Pro neagra, trimite-mi te rog niste poze si spune-mi ce dimensiuni are.
Multumesc.
boboc- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
Likes given: 0Likes received: 0
bune preturile...app....mi-am luat o fata belea...o so vezi joi sau martiBlade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix Max
Comentariu
boboc- 24.mar.2012
- 69
- Târgoviște, Dâmbovi?a
- 29
Likes given: 0Likes received: 0
vroiam eu fata neagra...pacat...Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix Max
Comentariu
omega rosie o schimb de preferat cu hurricane 3 neo sa arate bine...sau orice hurricane 3....Fh: Rakza X
Blade: Bty Innerforce ULC
Bh: Rakza X Soft
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
T O5 neagra de 1,9 S-A DAT .DACA NU O VREAU EU ,DAR NU VREI SA PUI O POZA MACAR SA O VEDEM ,CA NU DEMULT AM CUMPARAT DE LA CINEVA UN G3 FX SI IMI PARE RAU CA AM LUATO.Ce sa faci ,daca asa sunt unii mai ,,destepti'' de cat altii.MULTUMESC.De fapt n-ai tu nicio vina am luat plasa si gata.Ultima editare de marcu vasile; 19.iun.2012, 10:57.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:46.Procesare...X
Comentariu