Am o grămadă de lemne și fețe.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne și fețe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 08.ian.2019
- 151
- Piatra Neamț
- 2024
Likes given: 59Likes received: 62
Salutare.
Puteţi ataşa poză cu locul exact unde este atins (lovit) lemnul MOBY KISO HINOKI?
De asemenea, puteţi da jos gripul de pe mâner şi fotografia manerul pe toate patru laturile?
Nu vă supăraţi pe mine. Dacă nu vreţi ce am precizat, sigur nu o să mă supăr, neam!
Mă înclin, cu respect!
Gabriellemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim
Comentariu
senior- 08.ian.2019
- 151
- Piatra Neamț
- 2024
Mulţumesc! Mai trebuie o poză cu partea cealaltă a mânerului, cea pe care este scris ceva cu caractere asiatice (gen litere chinezeşti/japoneze).lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim
Comentariu
senior- 08.ian.2019
- 151
- Piatra Neamț
- 2024
Nu, iertaţi-mă, vă rog. Pe o parte a cantului scrie "M.I.T PP - Blades", iar pe partea cealaltă sunt scrise nişte caractere asiatice. Nu verific originalitatea, că e clar că lemnul este original, ci starea mânerului! Mulţumesc.lemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim
Comentariu
senior- 08.ian.2019
- 151
- Piatra Neamț
- 2024
Aveţi un număr de telefon unde să puteţi fi contactat? Că am putea stabili o colaborare mai dinamică! MAi ales dacă aveţi whatsup!
Mulţumesc!
Cu stimă,
Gabriellemn Xiom Stradivarius/ BH-Xiom Vega negru maxim/FH-Xiom Omega V roşu maxim
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:24.Procesare...X
Comentariu