Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Xiom Sigma Europe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Coordonator Onorific
- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
eu te pot ajuta cu o pereche aproape noi, doar ca rosie este 05fx si neagra 05, daca te intereseaza lasa-mi adresa de mail si iti pun pozeBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
incearca la claudiu84Blade : Butterfly Keyshot Light
FH : DHS Skyline TG 3 Blue Sponge
BH : Stiga Boost TS
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
Daca mai ai putina rabdare, te-as putea servi eu, dar tenergy in stare foarte buna nu vei gasi sub 100 lei, eu iti recomand ceva mai soft si mai usor.
Uita-te la anuntul meu cu marfa de la donic, tibhar, butterfy sa vezi ce preturi am.Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
dimensiunile sunt de 151/157.sunt taiate cu o matrita speciala pt fete,ca urmare sunt taiate perfect. sa ai o zi frumoasa!Valcu Alin
Comentariu
tata,fetele sunt noi,doua antrenamente au.eu nu te mint frumos ca politicienii.pt ca esti din vatra dornei ti le pot lasa la 170 lei + transportul.
SA AI O ZI FRUMOASA!!!Valcu Alin
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3444
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de alinutu Vezi posttata,fetele sunt noi,doua antrenamente au.eu nu te mint frumos ca politicienii.pt ca esti din vatra dornei ti le pot lasa la 170 lei + transportul.
SA AI O ZI FRUMOASA!!!
MARCU VASILE.STR.Malinilor ,Nr.2,Bl.D4,Sc.B,Ap.4,Mun.Vatra Dornei,Jud.SUCEAVA.Cod 725700.,tel.0756258169,plata ramburs.MULTUMESC si sa auzim de bine.
- - - Actualizat - - -
ALINUTULE SA-TI TRAIASCA FAMILIA .Am primit astazi fețele si sunt excelente,exact cum ai spus,NOI.
MULTUMESC si sa dea domnu sa ne intalnim la o bere.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3444
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de calinmaris Vezi postma intereseaza daca mai aveti fetele
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:23.Procesare...X
Comentariu