cine ma ajuta sa urc pozele? multumesc anticipat!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Trofeul Callatis 2012-Editia I - 30 iunie 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
cadet
- 28.iun.2007
- 102
- Miercurea Ciuc
- 55
Likes given: 0Likes received: 0
felicitari pentru un turneu bine organizat...cel putin asa am inteles din postari...
nu am reusit sa ajung din mai multe motive, cand de fapt ar fi fost singurul turneu pe anul acesta la care TREBUIA sa particip.
de ce???????
pentru ca sistemul de joc ar fi rasplatit o zi intreaga de munca si liberul arbitru al organizatorilor ar fi constat numai in enuntarea sistemului de joc...
fara trageri la sorti, fara favoriti care stau iar castigatorii de grupe joaca, fara posibilitatea sa te intilnesti in eliminatorii in primul tur cu cel cu care ai mers mai departe din grupele superioare, etc.
pe mine unul sistemul ma va motiva sa urc cat mai mult in clasament si mai mult decat atat sa castig grupele inferioare si sa dobandesc statul pe care il merita un invingator in grupe.
daca sistemul de repartizare al locurilor in grupa si in eliminatoriu se va face in mod transparent, respectiv dupa clasament in preliminare si dupa un algoritm batut in cuie in eliminatoriu, sper ca toate comentariile si nemultumirile vor disparea.
inca o data felicitari celor care au luat taurul de coarne si au avut curajul sa schimbe ceva...Lemn:eu(pers.I sg.)
Fete :anti-joc(numai 1-neagra)
I was born intelligent. Education ruined me.
Comentariu
Grigore Marian, loc 83 - 97 este din Cocorastii Mislii, nu din Popesti Leordeni (nu ca n-ar vrea sa locuiasca acolo), ms mult
Comentariu
Wow, iarasi poze de alea faine de tot ... ce aparat aveti? ... ca am impresia ca nu doar tehnica este bunaTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postWow, iarasi poze de alea faine de tot ... ce aparat aveti? ... ca am impresia ca nu doar tehnica este buna
este un aparat destul de modest, Pentax kx , o firma micuta de traditie care refuza sa se predea in fata gigantilor canon, nikon si mai nou sony si care nu rareori ii si depaseste la calitatea fotografica. pina la toamna sper sa-l schimb cu noul model, mult mai performant(k30).
Comentariu
Postat în original de titicostel Vezi postNimeni n-a filmat finala?
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4298
- botosani
- 55
Likes given: 3625Likes received: 1695
de-aia n-ai ajuns tu in finala Vasile !!! ...de tenis iti ardea tie !?Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1852
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 34Likes received: 56
Comentariu
felicitari Adisor,atat pentru poze cat si pentru finala,dar personal as aprecia daca ai semifinala ROMAN-STEREA,sa o postezi pe site.MultamBLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:26.Procesare...X
Comentariu