Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
aloha dragilor.......de ce mama zmeului m-i sa stricat baza de calculator tocmai acum,cind ,,,eu stiind ca un turneu A are cel putin 160 de locuri,ma trezesc in afara listei aproape la jumatatea listei...adica pe afara..,,Astept turneul asta de un an si teapa,,,exact ca Gioana la prezidentiale...Eu sint intr-o deruta totala..presupunind ca se vor retrage cinci din lista, iar asta se intimpla joi sau vineri nu mai am cum pleca,,,de obicei imi iau biletele de drum si cazarea inainte cu o saptamina,..Daca conducerea superioara are in vedere ceva locuri libere ca la orice turneu anunta-ti si doritorii.Daca nu asta e ne-om vedea in Septembrie daca nu intervine cine stie ce ....dar ma gindesc ca pina atunci e gata si Olimpiada....Dragilor de departe din Ardeal,,acelas salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL
se inscrie: Teodorescu andu - Curtea de Argeș.
Multumesc.
Geo Zavricescu nu-i cert ca participare,as dori sa stiu daca in acest caz(de neparticipare) locul lui poate fi inlocuit de Andu Teodorescu..tot Curtea de Argeș.
Multumesc.
Geo Zavricescu nu-i cert ca participare,as dori sa stiu daca in acest caz(de neparticipare) locul lui poate fi inlocuit de Andu Teodorescu..tot Curtea de Argeș.
Multumesc.
Salut, Vali!
Inlocuirile se fac strict in ordinea listei de asteptare.
Va asteptam!
aloha dragilor.......de ce mama zmeului m-i sa stricat baza de calculator tocmai acum,cind ,,,eu stiind ca un turneu A are cel putin 160 de locuri,ma trezesc in afara listei aproape la jumatatea listei...adica pe afara..,,Astept turneul asta de un an si teapa,,,exact ca Gioana la prezidentiale...Eu sint intr-o deruta totala..presupunind ca se vor retrage cinci din lista, iar asta se intimpla joi sau vineri nu mai am cum pleca,,,de obicei imi iau biletele de drum si cazarea inainte cu o saptamina,..Daca conducerea superioara are in vedere ceva locuri libere ca la orice turneu anunta-ti si doritorii.Daca nu asta e ne-om vedea in Septembrie daca nu intervine cine stie ce ....dar ma gindesc ca pina atunci e gata si Olimpiada....Dragilor de departe din Ardeal,,acelas salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL
Fiind al 6-lea pe lista de asteptare, eu zic ca puteti juca.
Deja au inceput retragerile...
ar trebui ca organizatorii sa mareasca numarul de participanti.anumite persoane ar putea avea o cadere nervoasa neavand loc la masa si isi pot trage un glonte in fular pe sezlon.
Pe 22.06.2012 Dl.Enciu Alexandru l-a inscris pe Mihalcea Dumitru la ''open''.Prin urmare, pe lista de asteptare, Mihalcea este inaintea lui Lesprit si a lui Migea Cornelus-cel mai mare bataus.
Cu scuzele cuvenite, facem urmatoarele corectii:
-in locul lui Lungu Cosmin, joaca Mihalcea Dumitru;
-in locul lui Constantinescu Marius, joaca Philippe Lesprit.
Cand apare Bila pe aici, ii transmit ''felicitarile'' Dumneavoastra. Azi ne apara de pe mare...
S-ar inscrie si Roca Marian-CT, care apare vineri din voiaj... nu stiu care mai este situatia cu locurile disponibile la amatori, sa stiu ce-i transmit!
Comentariu