Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc. Sunteti o gazda draguta. Ce credeti ca fac de 2 zile ?
...pe internet toate hotelurile au acelasi numar de telefon ... si probabil ca telefonul l-o fi uitat pe plaja careva...
In schimb preturile sunt actualizate...BINEEE...
Prefer sa vorbesc cu cineva de la hotel decat cu un robot al unei agentii !
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Merci.
La mine internetul e moldovean si nu mi-a afisat numerele pe hoteluri... Probabil din cauza cifrei 5 (noi o pronuntam un pic altfel).
Poate reusesc sa gasesc ceva convenabil... Calificativele pe net sunt dezamagitoare dar n-om muri noi 3-4 zile.
Multumesc pentru sprijin.
O sa "va las" un set daca ne intalnim la masa de tenis
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Organizatorii acestui turneu ii roaga pe cei care s-au inscris si, dintr-un motiv sau altul nu pot participa, sa anunte aici, pe forum, ca nu pot veni!
Va multumim!
Organizatorii acestui turneu ii roaga pe cei care s-au inscris si, dintr-un motiv sau altul nu pot participa, sa anunte aici, pe forum, ca nu pot veni!
Va multumim!
Putine sanse am sa pot participa la turneu, dar imi doresc tare mult si daca renunt, o s-o fac doar joi dimineata. Fractura de la picior s-a vindecat, dar ma misc destul de greu.
Deplasarea o fac oricum, imi doresc sa aflu de ce sunt turneele de la Mangalia asa renumite.
Sa ne vedem cu bine!
Cu mare parere de rau Botezatu Onelus nu mai poate ajunge, probleme......, dar imi alina parerea de rau faptul ca pot bucura si face fericit o alta persoana care vrea sa ajunga la Mangalia cu ai ei baieti minunati....numai bine si distractie placuta tuturor
Comentariu