Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
daca se inscriu DANIELUC si CRUCERU alaturi de CORNEL trebuie mare atentie la mesele unde joaca ei dc este sau nu este meci oficial fiinca ei unde prind o masa libera calare pe ea.
Dasoveanu spunea dupa turneul final de la Tirgoviste, din 2011: "demonstrez la orice open ca nu ia set la mine .........................", si se inscrie la amatori?
Pai eu nu am cum juca acolo, eventual daca are aceasta placere, sa treaca la OPEN.
Nu de alta, dar poate mai bate si pe altii.....
Ultima editare de florin toma; 28.iun.2012, 07:42.
nea Tomita eu l-am inscris la amatori nu este vina lui daca vrei iti aranjez un meci in particular cu el pun o lada de bere dar pe meci nu ca nu iei set - - - Actualizat - - -
ai si tu valoarea ta doar ai jucat in divizie dar noi am mai inaintat in virsta el este tinar si se misca mai bine - - - Actualizat - - -
si de batut bate multi de la open dar are media mica in clasament ca nu a mai participat la turnee si de aceea lam bagat la amatori pariul ramine deschis - - - Actualizat - - -
pe o lada de bere merge si cu mine sa jucam
nea Tomita eu l-am inscris la amatori nu este vina lui daca vrei iti aranjez un meci in particular cu el pun o lada de bere dar pe meci nu ca nu iei set - - - Actualizat - - -
ai si tu valoarea ta doar ai jucat in divizie dar noi am mai inaintat in virsta el este tinar si se misca mai bine - - - Actualizat - - -
si de batut bate multi de la open dar are media mica in clasament ca nu a mai participat la turnee si de aceea lam bagat la amatori pariul ramine deschis - - - Actualizat - - -
pe o lada de bere merge si cu mine sa jucam
Dane, nu am nimic cu el, dar atita timp cit se lauda ca nu iau set, si se inscrie la Amatori, este jenant!!!
Atit pentru el,ca accepta aceasta situatie, si pentru tine ca l-ai inscris acolo unde nu-i este locul, cit mai ales pentru jucatorii amatori cu care se va intilni.
Cit despre pariu, asa cum am mai spus, nu joc nici pentru bani, nici sa cistig nu stiu ce premii, ci joc de placere. De aceea se numeste AMATUR.
Iar daca el cistiga, bravo lui, o sa-l felicit. La fel si pe tine, cind vei cistiga.
Din pacate nu prea am cum, deoarece amindoi vad ca va duceti la amatori.
Comentariu