Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Suciu Gabriel-Moinesti:cu parere de rau va anunt ca nu pot sa ajung maine la concurs(urgente/serviciu).
Mult succes atat concurentilor cat si organizatorilor!
Felicitari pentru organizarea excelenta, ca de obicei, de la Topoloveni. Mi se pare o idee foarte buna limitarea numarului de jucatori, si parca lucrurile merg tot spre mai bine. Chiar am fost placut surprins ca am ajuns la ora 7 acasa. La mai multe!
se pare ca alin iar a avut ''noroc'' de a ajuns in eliminatorii,lasa ca poate la urmatoru nu mai iese din inferioare))))).glumesc desigur felicitari alin esti tare tata.as vrea sa imi mai cer scuze pt reactia nervoasa de la finalul meciului cu padurariu costel,am fost suparat p mn nu am vrut sa il ofensez si felicitari domnu sorin un turneu frumos .la cat mai multe am sa vin cu mare drag.
lemn Donic waldner senso carbon
fata fh: donic baracuda
fata bh: tenergy 05
Felicitari organizatorilor. Felicitari d-lui Gitman Laurentiu cu care am jucat in inferioare. Felicitari tuturor participantilor, mai ales ca au trebuit sa lupte si cu caldura, umiditatea, condensul pe fețele paletelor. Multumesc d-lui Vali pt. poze. Sa ne intalnim sanatosi la cat mai multe concursuri. Mihai Stoica
Un concurs foarte bine organizat. Foarte cald. Totusi, s-a jucat tenis de masă de calitate.
Pauza de masa pe malul raului a fost bestiala. Pe parcursul filmarilor nimeni nu a avut de suferit. Nu au fost efecte de durata.
Apa din rau avea 30,6 grade.
Felicitari si multumiri lui Sorin si echipei lui.
Foarte buna ideea cu tombola Andro Gir, in sfarsit castiga cineva ceva inca de la inceputul concursului.
Felicitari coechipierilor Daniel, Ionel si Vali care au confirmat panta ascencendenta.. la mai mare, si invatati-ma si pe mine cate ceva.
Urmaresc cu emotie fiecare turneu (chiar daca o fac de la distanta in ultimele luni!) si trebuie sa remarc inca o data prestatia de exceptie a dlui Viorel S (care a castigat toate turneele la care a participat in acest an)si ,in mod aproape firesc,se naste o intrebare provocatoare:cine va fi in stare sa-l opreasca din drumul spre laurii de campion Amatur la apen???!!??? Felicitari Sorin pentru superba organizare (si desfasurare) a turneului,felicitari castigatorilor,tuturor participantilor,pentru contributia adusa in reusita acestui spectacol sportiv!
Felicitari Sorine ! Daca spuneai de la inceput ca faci sarmale. era gasca mult mai mare
Felicitari D-nu Vladu si ,,la mai mare ".
Pe Laurentiu n-am de ce sa-l felicit, ca el, doar a pus iarba pe masa si meciurile s-au rezolvat de la sine
salutari si multumiri tuturor celor care au participat la acest frumos turneu.imi pare rau ca am pierdut calificarea la open pentru un singur set......sa ne vdm cu bine la cat mai multe turneeee
Comentariu