Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Yasaka Rakza7 sau Donic Acuda S2

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Yasaka Rakza7 sau Donic Acuda S2

Oscilez intre cele 2 fete (R7 si S2) - ma intereseaza 3 variabile: viteza, spin, greutate.
    (vreau sa le pun pe un TBS daca are vreo relevanta)

Merci mult!
    Lemn:Xiom Zeta
    Fete:MX-P

Am jucat cu ambele fete,cu Rakza 7 mai mult
    Viteza:Rakza 7 > Acuda S2
    Spin:Rakza 7 < Acuda S2
    Greutate:Rakza 7> Acuda S2
    Durabilitate:Rakza 7 > Acuda S2
    Rakza 7 mai buna la jocul scurt,la jocul de la semidistanta si chiar distanta,excelenta pentru capace si topspinuri atat moi cat si in forta
    Acuda S2-control un pic mai bun datorita buretelui ceva mai moale,buna la jocul de langa masa,si cu TBS va merge bine la topspinuri
    Totul tine acum si de stilul de joc al dumneavoastra,cat si de nivelul si de experienta la care sunteti.
    Sper ca v-am fost de folos,si succes in luarea celei mai bune decizii
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

Comentariu

Merci mult, clar Rakza pica ... dar o comparatie intre Acuda S2 si Xiom Vega Europe? (viteza, spin, greutate)
      Scuze ca fortez putin topicul.

Comentariu

De ce nu vorbiti cu d-nul Tibi (Gelu Popescu) care le vinde si le cunoaste foarte bine?! Si poate incercati si rakza 9, care-i mai noua si poate mai buna decat rakza 7.

Comentariu

Rakza 9 este mai rapida decat rakza 7 ,cu burete mai dur,spin mai mic,cel putin aceeasi greutate,si bineinteles control mai mic.
          Vega Europe are un simt mai carnos,spin mai mare decat rakza 7,are carbon in burete,este mai controlabila,viteza mai mica.
          Lemn:Butterfly Liu Shiwen
          FH: Tenergy 05
          BH: Dignics 05

Comentariu

Multumesc mult de lamuriri!

Comentariu

Am jucat aproape doi ani cu Accuda S2 pe FH, si cu mana pe inima pot spune ca a fost fata cu care m-am impacat cel mai bine. Este usoara, foarte durabila in conditia unei intretineri adecvate, o viteza remarcabila, control cat china si un spin extraordinar! Dupa doi ani de utilizare(cam 5h pe saptamana, este intr-o stare incredibila,aproape nu se vede urma de uzura. O recomand cu caldura!
              Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
              Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Gata, am comandat deja Acuda - acum sper sa se pupe bine cu Spiritu' si mana jucatorului ...

Merci la toti de raspunsuri!

Comentariu

Acuda S2 , si in generals seria Acuda , mi se pare una dintre cele mai reusite serii de fete de la Donic ( vorbesc in necunostinta de cauza legat de seria BlueFire ).
                  accentul s-a pus pe spin in primul rand , control & viteza , durabilitate.

este o fata ce , folosita cum trebuie, poate sa provoace multe batai de cap pentru adversar .
                  o foarte recomand !
                  Boys, be ambitious !

Comentariu

Salut opinia mea legata de acuda s2 cat si comparatia cu Vega Europe http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?9374-donic-acuda-s2-vs-xiom-omega-4-euro-sau-vega-euro". Comparativ cu Razka 7, Acuda S2 mi se pare mult mai buna. Mai mult spin si deci mai controlabila. Mai e si chestia cu throw-ul. Acuda S2 arunca mediu fiind o fata pe care o "simti" si te obisnuiesti f repde cu ea. Razka 7 e mai pretentioasa, arunca sus, ridici probabil backspin-ul mai usor cu ea, dar pe mine ma incurca high-throw-ul ei.

Comentariu

cel mai bine era sa compari rakza 7 soft cu acuda s2 si vega europe. eu am dat cu rakza 7 soft si vega europe, iar prima mi se pare net superioara la spin si viteza, insa vega europe mi se pare ca are control mai mare si se comporta mai bine la capace.
                      blade: xiom strato
                      fh: omega IV asia
                      bh: vega asia

Comentariu

Procesare...
                      X