Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Brașov sub rezerva retragerii Nica Ionut amatori - - - Actualizat - - -
Soareeeeeee .. la tine de ce nu place mesaju' meu ? Nu stiu cum sunt cu scarbiciu' ... din cauza asta imi rezerv dreptu' de a ma retrage
Lemn : Nittaku Septear ; InnerForce ALC
FH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx
BH: Xiom Omega IV Elite ; Joola Maxx .... No more Anti .. Game
Si eu as dori sa ma inscriu, in eventualitatea ca ar mai fi locuri disponibile, intr-un fel sau altul, pentru Turneul B de la Ploiești, din 14.07.2012.
Mugur Oprescu,Ploiești,amatori.
Multumesc.
Mult succes organizatorilor si participantilor! Cu regret ca nu pot participa la un turneu ce se desfasoara doar la 20 km de Cocorastii Mislii, dar nu se poate dintr-un motiv cat se poate de.....complicat: fiica mea implineste ...18 ani!Sunt convins ca va fi un turneu super, cu implicarea domnului Bodeanu si sprijinul lui Lucian Bozga. Bravo prahovenilor si la cat mai multe turnee
Cu dragoste pentru toti... amaturistii,
Gabriel Neacsu
Nica Ionut a omis sa mentioneze "OPEN"
Dan, te rog sa modifici , a confirmat OPEN....asa ca aveti posibilitatea sa jucati Open separat de amatori .
Multumesc!
E mai bine cum a zis Dl. DAN...peste 8 open-isti se face separat..
Personal sunt de aceiasi parere. Toti afirmam ca mergem sa jucam de placere. Eu am nevoie si de cateva pct...iar open-ul nu-i de nasul meu .
Am postat anterior, dar revin spunand ca joi, cel tarziu vineri aflu daca am drum in weekend in Ploiești. In functie de asta, ma retrag de la unul din turnee.
Numai bine!
Comentariu