Cateva poze se poate?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Ploiești, 14 iulie 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Cateva imagini din timpul turneului...
http://www.youtube.com/watch?v=ZHnCr...1&feature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=c30W9...2&feature=plcp
- - - Actualizat - - -
si cateva poze...Xiom Strato / Tenergy 05 fx
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1605Likes received: 3037
Victoras, tu a-i jucat?...mi s-a parut ca te-am vz in prima poza.
Comentariu
Daca nici pozele nu mai reflecta realiatea,eu ca sa mai spun,Gelule?acum daca am prestat mai mult in afara concursului,e cu totul alta poveste,pe care o sa o discutam La Nicole,in aceeasi atmosfera destinsa cum a fost la terminarea turneului,prietenii(care este),stiu de ce.Si,apropo de poza,sper ca ai sesizat ce capac activ i-am pus lui David in acea poza.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de victorache Vezi postDaca nici pozele nu mai reflecta realiatea,eu ca sa mai spun,Gelule?acum daca am prestat mai mult in afara concursului,e cu totul alta poveste,pe care o sa o discutam La Nicole,in aceeasi atmosfera destinsa cum a fost la terminarea turneului,prietenii(care este),stiu de ce.Si,apropo de poza,sper ca ai sesizat ce capac activ i-am pus lui David in acea poza.
- - - Actualizat - - -
Un turneu de casa relaxant ,ca sa ma exprim plastic...gazde primitoare,jucatori alesi pe "sprinceana" avand in vedere numarul limitat de participanti la acest concurs,atmosfera de vacanta si cu siguranta am sa revin cu placere la Ploiești.Felicitari tuturor atat participanti cat si gazde,invitati,invingatori,invinsi(asta ca sa punctam totuti pe ce mai numeroasa categorie dintr-un concurs)...si nu in ultimul rand tin sa ma felicit pe mine,pentru aportul important adus la desfasurarea turneului.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
- 8125
- Brașov
Victoras...ajuta baietii sa posteze clasamentul...asteapta si Florin...au ramas putini care nu au postat.
Comentariu
Postat în original de DeVinSpin Vezi postVictoras...ajuta baietii sa posteze clasamentul...asteapta si Florin...au ramas putini care nu au postat.Ultima editare de victorache; 15.iul.2012, 21:06.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de victorache Vezi postmomentan sunt depasit de situatie,abia mi-am recuperat tot ce uitasem pe la salaFlorin ma intelege,la el am uitam laptop-ul....,dar am trimis o solicitare,asteptam putin Gelutu.
Comentariu
- 6728
- București
- 64
CLASAMENT
Loc Nume si prenume Localitate
1 Dumitra David Targoviște
2 Panaitescu Stefan Izvoarele
3--4 Bodeanu Dan București
3--4 Pitac Ovidiu Brașov
5--8 Tutoveanu Razvan Brașov
5--8 Nitu Victor Slobozia
5--8 Moldovan Liviu Sighetul M.
5--8 Ilie Marian București
9--16 Mihaila Nicolae Breaza
9--16 Ivan Valentin Campina
9--16 Soare Valentin Valenii De Munte
9--16 Presura Eugen Slobozia
9--16 Vladoiu Gelu Brașov
9--16 Moldovan Ovidiu Sighetul M.
9--16 Coman Emil Breaza
9--16 Birligea Gabriel Baicoi
17--24 Bozga Lucian Baicoi
17--24 Rusea Gheorghe Breaza
17--24 Rosu Dan Brașov
17--24 Popescu Adrian Valcanesti
17--24 Codreanu Laurentiu Buzău
17--24 Marin Iulian Campina
17--24 Dinu Adrian Darmanesti
17--24 Dumitrescu Mircea Ploiești
25--26 Dinu Gheorghe București 3v
25--26 Panait Genu Teisani 3v
27--30 Foca Victor Plopeni PH 2v
27--30 Preda Gheorghe Cocorasti 2v
27--30 Oancea Vasile Buzău 2v
27--30 Satmar Sorin Ploiești 2v
31--36 Presura Marin Slobozia 1v
31--36 Grigore Marian Cocorasti 1v
31--36 Ionita Cristian Ploiești 1v
31--36 David Stefan Ploiești 1v
31--36 Oprescu Mugur Ploiești 1v
31--36 Gogan Dragos Ploiești 1v
37--42 Dima Nicu București 0v
37--42 Brulea Petre Ploiești 0v
37--42 Bogdan Danut Ploiești 0v
37--42 Tepelus Alexandru Ploiești 0v
37--42 Sarbu Dan Ploiești 0v
37--42 Graur Robert Ploiești 0v
Intr-un clasament neoficil. locul I la Amatori a fost ocupat de Ovidiu Pitac.
Comentariu
- 8125
- Brașov
Daca facea-i doua clasamente, ca la turneul B / SKT, avea doua pozitii oficiale Ovidiu. Pacat!...data viitoare.
FELICITARI TUTUROR!
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Likes given: 2239Likes received: 786
Felicit castigatorii turneului,echipa Idoor pt organizare,dar cred ca organizarea grupelor nu a fost bine facuta.
Eu pe locul 1283 am fost pozitia 4 in grupa 5 inferioara. 5 Rusea G 183. 6 Codreanu L 512. 7 Dinu G 68.
Comentariu
- 6728
- București
- 64
Din pacate, ajutorul informatic pentru realizarea grupelor a fost indisponibil pana la ora 11 iar ultimii jucatori inscrisi si rezervele prezente au fost trecuti pe ultimele pozitii in grupe, in lipsa informatiilor despre pozitia in clasament.
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Multumesc domnului Dan pt raspuns. O alta observatie din timpul concursului, obiceiul unui concurent de a-si sterge mainile pe peretii salii[nu dau nume]
Comentariu
Postat în original de Brulea Petre Vezi postMultumesc domnului Dan pt raspuns. O alta observatie din timpul concursului, obiceiul unui concurent de a-si sterge mainile pe peretii salii[nu dau nume]BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Aveti dreptate, dar obiceiul cu stersul pe maini ,a avut loc si la masa nr 1 in optimi si a fost vazut de toata lumea ,inclusiv de organizatori ,sau asa am crezut eu.
Comentariu
Postat în original de Brulea Petre Vezi postAveti dreptate, dar obiceiul cu stersul pe maini ,a avut loc si la masa nr 1 in optimi si a fost vazut de toata lumea ,inclusiv de organizatori ,sau asa am crezut eu.BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Comentariu
Important Pt NOI, organizatorii a fost un singur lucru - Ca VOI toti sa va simti bine.
Apoi cu obiceiurile fiecaruia...nici noua nu ne-a placut gestul pe care, Da l-am vazut si noi, dar Na, omul era in febra unui meci important...
Pt. unii concurenti care frecventeaza foarte des sala noastra cu siguranta si pe drept vorbind ii deranjeaza ca maine cand vin la sala sa vada urme pe pereti...
Cu stima, si cu siguranta va asteptam pe TOTI si data viitoare.
O seara RACOROASA
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:08.Procesare...X
Comentariu