Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sâmbătă, 16 octombrie 2021
09:00 FESTIVITATEA DE PREMIERE AMATUR 2021 Elite și Open 1. Elite, 16 oct 2021, 12 mese, grupe de 6, nr.participanti 68+4 wild-card-uri, oră începere: după festivitatea de premiere;
2. Open, 16 oct 2021, 12 mese, grupe de 6, nr.participanti 68+4 wild-card-uri, oră începere: după festivitatea de premiere;
Duminică, 17 octombrie 2021
09:00 FESTIVITATEA DE PREMIERE AMATUR 2021 Avansați și Hobby 1. Avansați, 17 oct 2021, 12 mese, grupe de 6, nr.participanti 68+4 wild-card-uri, oră începere: după festivitatea de premiere;
2. Hobby, 17 oct 2021, 12 mese, grupe de 6, nr.participanti 68+4 wild-card-uri, oră începere: după festivitatea de premiere.
Să înțeleg că vor fi două festivități de premiere, una în 16 și altă în 17 ?....
Vă rog confirmați dacă este așa, ca să știm dacă modificăm rezervările la hotel.
Să înțeleg că vor fi două festivități de premiere, una în 16 și altă în 17 ?....
Vă rog confirmați dacă este așa, ca să știm dacă modificăm rezervările la hotel.
Pai se vede și cu Roșu că sunt 2 festivități,ce confirmare mai doriți?)
Pai se vede și cu Roșu că sunt 2 festivități,ce confirmare mai doriți?)
?n anunțul preliminar al turneului era prevăzută o singură festivitate de premiere, în data de 16.Drept urmare, eu mi-am făcut rezervare la hotel pentru două nopți 15-17,pentru a putea fi prezent și la festivitate. Dacă va fi festivitate pentru avansati în data de 17,atunci trebuie sa schimb rezervarea. E obligatorie o confirmare oficiala de la organizator.
Salut!
La prima intenție era să fim toți la festivitate, dar din următoarele motive facem separat:
-mai economic pentru avansati si hobby;
-aglomerația/pandemia;
- am vb si cu fam Giosan si se cazează două zile.
Asadar facem separat pe cele două zile!
Multumesc de întrebare
Lasă Rezervarea asa, te mai relaxezi puțin, ai muncit toată viața!
Comentariu