Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna!!!nu ar fi corect ca doar cei cu vaccin sa aiba acces la turneu,stind ca si ei se pot infecta si transmite virusul,(fara sa fie testati)si cei cu teste negative sa nu aiba acces!!!!
-
Buna ziua,
Lovin Eusebiu - OPEN- Comănești.
Nu posed Certificat Covid, solicit test rapid, la intrare, daca este posibil. Daca nu, va rog mult sa mă anunțați din timp, pentru a renunța la cazare!
Va mulțumesc!
?n legătură cu certificatul digital european, pe site-ul guvernului scrie:
"Comisia Europeană propune crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19."
Noi, jucătorii nu călătorim în afara tarii, de ce ne trebuie certificatul verde?
Nu este de ajuns sa venim cu cele două certificate de vaccinare, adică dovada primului și al celui de-al doilea vaccin?
Buna ziua,
Lovin Eusebiu - OPEN- Comănești.
Nu posed Certificat Covid, solicit test rapid, la intrare, daca este posibil. Daca nu, va rog mult sa mă anunțați din timp, pentru a renunța la cazare!
Va mulțumesc!
Momentan nu este cazul. Vă anunță Guvernul din timp, eu nu am acest drept. Eu vă comunic dacă aflu că se schimbă ceva.
?n legătură cu certificatul digital european, pe site-ul guvernului scrie:
"Comisia Europeană propune crearea unei adeverințe electronice verzi pentru a facilita libera circulație, în condiții de siguranță, în interiorul UE în timpul pandemiei de COVID-19."
Noi, jucătorii nu călătorim în afara tarii, de ce ne trebuie certificatul verde?
Nu este de ajuns sa venim cu cele două certificate de vaccinare, adică dovada primului și al celui de-al doilea vaccin?
Stiu, noi facem dovada de vaccinare pe modelul pe care l-am postat, plus că ne ușurați munca la înscriere. Dacă aveți vaccinul efectuat descărcați în formatul prezentat în prima pagină, post nr 2 (valabil pe tel sau printat).
La A+ au fost câțiva care au stat 20-30 min să-l caute, acum nu mai este treaba mea. Vor fi teste rapide numai dacă nu vor fi restricții împotriva acestora și vedem la ce evenimente ne încadrează dl. C?țu . Poate că si nr de participanți suferă modificări, aflăm zilnic " noile măsuri".
Comentariu