Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
începe numărătoarea inversă. Din acest moment trecem pe liste fără prioritate clasament . Listele vor fi în ordinea MP si după cum se știe înscrierile nu-și mai au rostul.
Cei care doresc chitanță individuală pentru taxa de participare să-mi trimită mesaj cu numele, altfel se face o chitanță colectivă conform proces verbal/listă de înscrieri. Acestea se afisează în original pe masa organizatorilor.
După previziunile noastre reușim să ținem acest turneu în condițiile anunțate , adică sunt acceptați și cei fără documente anti-covid care fac test rapid la intrare.
Atenție! Masca de protecție în interiorul sălii , în afara țarcurilor, este obligatorie.
Ontoiu Catalin, hobby, din Pitești, bolnav de Covid.
Va doresc tuturor un turneu reusit!
Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
Yinhe Galaxy V-14 PRO , Fh si Bh: DHS Gold Arc 8;
DHS Hurricane 301, Fh si Bh: DHS Gold Arc 8.
Vereș Francisc și Cioveie Bogdan, Oravița, Open!!
(Lista de asteptare)
Dacă ajută pe careva,am o garsoniera la Hotel Sport rezervată pe numele meu, 2 zile, vineri și sâmbătă, 270 ron pe zi+ mic dejun, dacă dorește cineva și pot ajuta,dați un răspuns!!Sa ne vedem cu bine la masa de joc dragii colegi și prieteni!!
Comentariu