Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am și eu o întrebare pentru organizatori.Cand se actualizează listele de înscrieri? Am făcut câteva înscrieri duminică și nu se mișcă nimic încă după 3 zile .Suntem probabil pe lista de așteptare sau nu să știm cum ne organizăm.
Bună dimineața! ...abia astăzi voi posta listele după ultima actualizare a clasamentului!...datorită unor erori/bug-uri din fișierul excel prin intermediul căruia se introduc datele și se actualizează înscrierile, nu am mai urcat pe forum listele actualizate deoarece acestea nu se afișau corect!..până spre seară veți vedea pe forum toate listele cu cei înscriși de la toate categoriile!...între timp unii oameni mai și muncesc!....iar unii au chiar două job-uri, așa ca mine!...deci sunt zile în care nu am mai avut timpul să mă ocup de aceste actualizări ale listelor de înscriși!....toți cei care v-ați înscris după postul 169 unde am urcat listele sub formă de poze, vă veți regăsi pe listele actualizate de astăzi!...vă rog să aveți răbdare și astfel totul va fi în regulă!....vă doresc tuturor mult succes și vă așteptăm cu drag la turneul de la Comănești!
[ SILVIU BULIGA - (nu doar) organizator tehnic ]
Salutare!!! Intrebare: de ce Elitul nu beneficiază de grupe superioare??? Păi dacă faci turneul fără grupe superioare, il faci pt toate cele patru categorii , nu așa este corect??? Observ că două dintre categorii au iar celelalte două, Nu.
PS: Dacă vă hotăr?ți să introduceți superioare la Elite, mă voi înscrie și eu.
Buna dimineata ! Nazaret Alexandru din Bacău inscris la postarea 163 , avansati nu apare pe listele actualizate ! Poate se poate rectifica ! Multumesc !
O mică greseala ...înscrierea cu nr 194 (din câte știu eu ) ,este înaintea nr 195 ..numai ca pe lista de așteptare la elite este tocmai invers ..multumim si va rog sa refafaceti lista de așteptare ..
Ca urmare a noilor reglementări introduse de Guvernul României care fac referire la desfășurarea competițiilor sportive, precizăm că turneele se pot desfășura în continuare, fără spectatori, conform legislației în vigoare și în conformitate cu ratele de incidență din fiecare localitate organizatoare după cum urmează:
a) sub 6, accesul tuturor (personal administrativ și jucători) în sala de sport se face cu una dintre următoarele variante:
- prezentarea certificatului verde;
- dovada unui test PCR negativ efectuat cu cel mult 72h înaintea competiției;
- dovada unui test antigen (test rapid) negativ efectuat cu cel mult 48h înaintea competiției (În cazul în care organizatorul are personal calificat, testele rapide se pot face la intrarea în sală);
b) peste 6, pot participa exclusiv persoanele care posedă certificat verde.
Vă reamintim că în interiorul sălilor de sport, precum și în alte încăperi, este obligatorie purtarea măștilor de protecție, cu excepția persoanelor care se află la masa de joc.
Buna ziua ! Nu stiu de ce sau cum Nazaret Alexandru tot coboara pe lista de asteptare avansati . Daca iin postarea dvs. 169 el era in urma lui Apostu Lucian , intre timp a mai coborat vreo 7 locuri !
Referitor la cei care au nevoie de teste rapide, detinem noi și desigur avem personal calificat.Toată lumea trebuie să fie în regulă referitor la normele Covid. Nu uitați documentele doveditoare legate de această regulă. Mulțumesc
Comentariu