Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu exista nicio dificultate sau eroare pe forum. Dl Roger Puștiul pune vina pe forum fara nicio baza reala.
De fapt se vede ca ati putut modifica inclusiv postarea de pe prima pagina.
Vă mulțumesc frumos pentru �nțelegere , turneul Memorial sperăm că o se țină cu succes.Prieteni avem deci totul o să fie perfect. Cu drag Roșu Gabriel&friends.
Nu exista nicio dificultate sau eroare pe forum. Dl Roger Puștiul pune vina pe forum fara nicio baza reala.
Claudiu, domnul Rosu Gabriel nu s-a exprimat corect, a vrut sa spună ca era o problema cu formularul Excel, nu cu site-ul, dar se pare ca s-a rezolvat.
Nu cred ca trebuie să-i luam capul acum. E bine ca ai venit cu aceasta precizare, ca să se înțeleagă ca nu sunt probleme pe forum.
Trimis de pe al meu moto g(9) power folosind Tapatalk
Cel mai simplu era să mă sunați și să facem cunoștință iar după totul era lămurit. rogerpustiu de data asta.
Bună ziua,
Va semnalez faptul ca m-am inscris la postarea #165 inaintea ultimei actualizari a listelor, dar nu ma regasesc pe acolo.
Multumesc pt. rectificare la o urmatoare actualizare.
Am asteptat 7 zile un raspuns la solicitarea mea de la postul 146. Daca inteleg ca omiterea inscrierii unei persoane poate fi catalogata drept greseala neintentionata, nu pot intelege cum pot fi trecute pe lista inscrisilor unele persoane, in detrimentul altora care aveau acest drept(conform prioritatii la inscriere din anuntul turneului). Se pare ca raspunsul se regaseste in aceasta fraza "Prieteni avem deci totul o să fie perfect. Cu drag Roșu Gabriel&friends". Consideram acest lucru drept lipsa de respect fata de noi si ne retragem de pe lista de asteptare Avansati: Cotet Nicolae, Coclea Ionel, Botea Mihai si Manole Dan - toti din Brăila.
Cu parere de rau se retrage Dragan Petru Ioan din Iași, Open. Mult succes tuturor, va fi un eveniment deosebit intr-o locatie superba cu oameni speciali! Succes!
Am și eu o întrebare pentru organizatori.Cand se actualizează listele de înscrieri? Am făcut câteva înscrieri duminică și nu se mișcă nimic încă după 3 zile .Suntem probabil pe lista de așteptare sau nu să știm cum ne organizăm.
Comentariu