Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Concurs dificil la cele trei sectiuni copii,amatori,open.Cei mai buni au castigat. Felicitari invingatorilor si organizatorului ,cinste participantilor. Sa ne vedem cu bine si la alte concursuri.
ceva poze de la concurs
Danut ca intotdeauna stie sa-i multumeasca pe toti.Imi pare rau ca v-am urmarit de acasa . Sunt f.f.fericit ca juniorul meu a stat aproape o ora langa mine si mi-a povestit cum a fost la concurs.Sa stii ca m-am bucurat pe reusita lui.Sa mai faci concursuri,si sa fie tot asa.HAI A NOSTRI si sa fii iubit.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Ca intotdeauna o organizare de exceptie cu oameni deosebiti.
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, tuturor participantilor pentru fair play iar sustinatorilor le doresc...sa se imbolnaveasca si ei de microbul tenis de masă.
Respect.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Ca intotdeauna o organizare de exceptie cu oameni deosebiti.
Multumiri organizatorilor pentru efortul depus, tuturor participantilor pentru fair play iar sustinatorilor le doresc...sa se imbolnaveasca si ei de microbul tenis de masă.
Respect.
Greu meci am avut cu Dnv am dat pana mi-a cazut mana, sper ca data viitoare sa`mi acordati revansa si sa fie la o ora mai rezonabila ca am nevoie de multa energie pt un astfel de meci.
Toate cele bune si felicitari organizatorul, mereu e o placere sa venim la Gura Humorului, cred ca si prezenta celor de la Vatra Dornei o confirma.
pai Beny, cred ca principala cauza pentru care am picat dintr-odata dupa ce am condus cu 2-0 in finala cu Mishu, a fost meciul nostru. A fost foarte solicitant si pentru mine si n-am putut duce la bun sfarsit meciul cu d-nul Tiganasu pe care-l felicit inc-o data pentru locul I.
Revansa ti-o acord oricand si pentru ca suntem doi jucatori cu stiluri diferite cred ca facem si meciuri destul de spectaculoase pentru nivelul nostru. Despre ora ce sa spun... cum o vrea si cand o vrea Dumnezeu sa ne puna fața in fața dar as prefera sa fie totusi spre final ca dupa un joc cu tine ies cam "fiert" de la masa. Anii si kilogramele in plus imi sunt handicap in fața ta.
S-auzim de bine si sa ne revedem sanatosi.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Daca tot sintem la corecturi, am vreo cateva posibile dubluri in clasament:
Rosca Nicolae Jr, Rosca Nicusor - Galanesti-aceiasi persoana
Rosca Mihai, Rosca Mihaita - Galanesti-aceiasi persoana , probabil la concursurile de prin zona ne cunoastem si organizatorii trec usor peste aceste detalii. Multumesc pentru observatie. ok
Rosca Nicolae Jr Galanesti 560 este acelasi cu Rosca Nicusor Galanesti 2190
Rosca Mihai Galanesti 654 este acelasi cu Rosca Mihaita Galanesti 1091
Exista doar Volostiuc Marius, Volostiuc Catalin, Suceava (sunt frati )
Comentariu