Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VAND materiale - Lemn Nittaku Clout si Rakza 9 2.0
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Paleta YEO cu fete Baracuda a fost vanduta.
Nittaku Clout FL si Butterfly Maze FL valabile.
Comentariu
Valabil tot ce este in postul 1.
Pantofi Butterfly noi-nouti, fete Tenergy, lemn Joola Rossi Force, Nittaku Clout, Butterfly Maze.
Comentariu
Pentru moment nu reușesc sa gasesc pantofii Butterfly. Am o parte din lucruri depozitate intr-un loc in care nu am acces acum si sunt nevoit sa-i retrag pe termen nedeterminat.
Comentariu
Pantofii Butterfly VANDUTI.
Lemnul Butterfly Michael Maze VANDUT.
Tenergy 05 FX neagra vanduta.
Restul (in primul post) valabile.
Comentariu
Am vandut fetele TSP Ventus si am retras Tenergy 05 rosie.
Valabil doar ce se vede in primul post.
Comentariu
Valabil primul post.
Schimburi cu TBS si Tenergy 05FX in stare buna sau foarte buna, preferabil rosie, grosime 1,9 sau max.
Comentariu
Salut ma intereseaza Lemn Levi HEFL89 - 89g, maner mai gros, review aici, viteza Off-, lacuit, doar probat, stare perfecta - 90 lei trimit adresa pe MP, daca mai e de actualitate da mi un MP. Ms
Comentariu
Postat în original de Vosganian Vezi postSalut ma intereseaza Lemn Levi HEFL89 - 89g, maner mai gros, review aici, viteza Off-, lacuit, doar probat, stare perfecta - 90 lei trimit adresa pe MP, daca mai e de actualitate da mi un MP. Ms
- - - Actualizat - - -
4. Lemn Levi HEFL89 - 89g, maner mai gros, review aici, viteza Off-, lacuit, doar probat, stare perfecta - 90 lei VANDUT
Restul valabil.
Comentariu
Mici reduceri de pret la echipament si schimb cu Yasaka Ma Lin Extra Offensive sau Butterfly Korbel SK7.
Comentariu
Mai aveti fata Joola Rhyzm?Daca da,ce culoare este si ce grosime?Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
FH: Butterfly Dignics 09c
BH: Butterfly Dignics 09c
Comentariu
Postat în original de sorypet Vezi postMai aveti fata Joola Rhyzm?Daca da,ce culoare este si ce grosime?
Doar cele din primul post mai sunt valabile acum.
Comentariu
Postat în original de grizly1973 Vezi postsortul xxl mai este?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:22.Procesare...X
Comentariu