Postat în original de viospin
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
SKT- Turneu B, Amatori+Open+Expert, 14 iulie 2012
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
Precizam in cele ce urmeaza pozitia oficiala a VivaSport :
1. Este de notorietate ca VivaSport a hotarat organizarea concursului la care se face referire inca de la inceputul lunii iunie, deci nu putem fi acuzati de lipsa de fair-play. Este usor de inteles asta daca avem in vedere ca acest concurs a marcat 2 ani de la infiintarea VivaSpot Club si prin urmare era firesc sa fie organizat acum si nu altadata, asa cum niciunul dintre noi nu isi schimba data zilei de nastere. Folosim acest prilej pentru a anunta inca de pe acum ca anul viitor, pe aceeasi data, vom organiza un concurs prin care vom sarbatori 3 ani de activitate si care, de asemenea, va avea ca singur obiectiv promovarea acestui minunat sport.
2. Domnul Vasile Fodoran este mult mai mult decat un simplu angajat al VivaSport. Domnul Vasile Fodoran este un prieten valoros si un partener important in proiectul nostru pe termen lung de promovare a tenisului de masa. Asa cum stim cu totii, domnul Vasile Fodoran are lucruri mai importante de facut decat sa fie purtatorul nostru de cuvant si sa reprezinte pozitia oficiala a VivaSport in aceste discutii. Consideram ca valoarea sa incontestabila si anii dedicati acestui sport ii confera domnului Vasile Fodoran dreptul de a avea opinii personale referitoare la acest fenomen, precum si toata sustinerea noastra.
3. Multumim tuturor celor implicati in fenomen pentru eforturile depuse si le lansam o invitatie sa ni se alature pentru promovarea acestui sport intr-un climat de prietenie si fair-play. In ceea ce ne priveste, noi, cei de la VivaSport, am actionat si actionam pentru promovarea tenisului de masa si a valorilor sportului si prin urmare nu intra in preocuparile noastre atitudinile lipsite de fair-play fata de cei care mai sunt implicati in acest fenomen sau participarea la polemici lipsite de continut.
Multumim si pe aceasta cale celor aproape 100 participanti la concursul nostru aniversar si ii invitam pe toti iubitorii tenisului de masa la sala noastra din Sos. Oltenitei 103, pentru a se bucura de cele mai bune conditii de joc!
Cu prietenie si respect pentru sport,
Viva Sport Club
Clubul aproape de tine!Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
,, Am o rugaminte pentru conducatorii VIVA SPORT!
D-l Vasile Fodoran este angajat la d-voastra ceea ce inseamna ca va reprezinta! Actiunile dansului de a denigra eforturile celor ce nu au legatura cu VIVA SPORT pot conduce la mai multe concluzii! Inainte sa le enumeram va rog sa expuneti punctul d-voastra de vedere! ''
Aceasta a fost rugamintea catre d-voastra si nu cred ca raspunsul tardiv postat are legatura cu ea. Nu faceti decat un teatru ieftin in speranta ca mai puteti pacali pe cineva. Sa facem o recapitulare:
1. la primul turneu tinut de d-voastra, echipa CLUBULUI SPORT KOMBAT a participat cu placere, contribuind la buna organizare si desfasurare; mai stiti castigarorii si nr. concurentilor?
2. in 2011 ne-ati rugat sa va ajutam cu o echipa a SPORT KOMBAT care era participanta in DIVIZIA B, sa joace pentru Vivasport , echipa pe care nu d-voastra ati format-o si promovat la baraj.
3. dupa un an ati incercat sa luati locul nostru in DIVIZIA B; noroc cu regulamentele.
4. m-ati rugat sa va cedez sportivii din acea echipa si am acceptat daca si ei vroiau acelasi lucru
5. m-ati chemat la o intalnire pentru a-mi propune fuziunea celor doua cluburi si pentru ca v-am refuzat ati contactat, fara stirea mea, pe cei mai importanti oameni din clubul meu, ofertandu-i
6. am acceptat sa va dau dezlegarile la cei care vroiau sa plece cerandu-va ca pe viitor sa ne respectam reciproc initiativele si sa nu ne punem ,,bete in roate''
7. ce a cautat d-l Fodoran la primele doua turnee SKT din moment ce era angajatul d-voastra si ,,are lucruri mai importante de facut decat sa fie purtatorul nostru de cuvant si sa reprezinte pozitia oficiala a VivaSport'' ?
8. de ce d-l Fodoran, care este atat de preocupat, posteaza pareri rau-voitoare cu privire la alta competitie la care dansul nu participa?
9. de ce nu incercati sa va vedeti de treaba, mai ales ca d-voastra faceti o afacere din acest ,,fenomen''
10. ce fel de ,,notorietate'' daca anul trecut s-a tinut la alta data?
11. exista cumva ca ,,firesc'' sa insemne sa nu-ti tii cuvantul?
12. ,,valoarea incontestabila'' nu-ti da dreptul sa iti bati joc de colegii tai antrenori spunand ca nu au cum sa fie antrenori pentru ca nu au 8 clase primare
13. se vede din cele de mai sus ca ,,VivaSport a actionat si actioneaza pentru promovarea tenisului de masa si a valorilor sportului si prin urmare nu intra in preocuparile lor atitudinile lipsite de fair-play fata de cei care mai sunt implicati in acest fenomen sau participarea la polemici lipsite de continut''.
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 21Likes received: 135
Asa cum era previzibil, oameni care ne-au dezamagit in viata reala ne denigreaza pe acest forum, unde ar trebui sa discutam despre pasiunea noastra, a iubitorilor tenisului de masa. Frustrarile ii impiedica sa vada lucrurile cu obiectivitate si prefera sa denatureze adevaruri evidente.
Pentru orice om onest este evident ca succesul nostru, al celor de la VivaSport, se datoreaza muncii noastre facute cu pasiune si eforturilor financiare importante pe care le-am facut intr-o perioada in care nimeni nu risca nimic.
Reafirmam faptul ca obiectivul nostru este promovarea tenisului de masa intr-un climat de prietenie si fair-play. Desi suntem un club puternic si avem un renume de aparat, noi cei de la VivaSport nu dorim sa participam la polemici sterile, ci preferam sa ne dedicam obiectivelor nostre in plan sportiv.
Ii invitam pe toti iubitorii tenisului de masa sa vina sa ne cunoasca si sa impartaseasca impreuna cu noi dragostea pentru acest sport minunat.
Va asteptam cu drag sa ne vizitati la sala noastra din Sos. Oltenitei 103, pentru a va bucura de cele mai bune conditii de joc!
Cu prietenie si respect pentru sport,
VivaSport Club
Clubul aproape de tine!Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
D-lor de la Vivasport! Va doresc succes in activitatea d-voastra! Departe de mine sa va denigrez, eu doar spun lucrurilor pe nume, exact asa cum s-au desfasurat! Credeti-ma ca nu am nimic impotriva succesului pe care il aveti, din contra puteti vedea ca va fac reclama gratuit! Daca nu doriti sa ,,participati la polemici sterile '' puteti sa va dedicati ,,obiectivelor d-voastra in plan sportiv''. As fi fericit daca mi-ati permite sa-mi vad de treaba la care m-am ,,inhamat'', chiar daca nu este atat de importanta ca a d-voastra. Si ca sa vedeti ca nu am ranchiuna, va ofer cu titlu gratuit pentru cine doriti d-voastra, un loc sau chiar doua, in programul social initiat de A.S. CLUBUL SPORT KOMBAT si de ASOCIATIA SPORT PENTRU MINTI DECHISE, program dedicat printre altele recuperarii cu ajutorul sportului a dependentilor de droguri, bauturi alcoolice si jocuri de noroc.
Cu prietenie si respect pentru sport si pentru d-voastra,
PRESEDINTE AL A.S. CLUBUL SPORT KOMBAT
CONSTANTIN MOTOROI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:40.Procesare...X
Comentariu